Quality Lodgings onthult QL Guide 2024 tijdens Year Event

Auteur: redactie
Events Mensen 14 november 2023
Quality Lodgings onthult QL Guide 2024 tijdens Year Event

Tijdens het exclusieve QL Year Event bij Hanos Den Haag - Delft op maandag 13 november, onthulde Quality Lodgings met veel enthousiasme de langverwachte QL Guide 2024. In het experience center van Hanos in Delft kwamen vooraanstaande hoteliers, adviesleden en partners samen om als eersten kennis te maken met deze gloednieuwe editie.

Dit jaar vond het QL Year Event plaats bij het experience center van Hanos in Delft, ter ere van het recent gesloten partnership tussen Quality Lodgings en de internationale horecagroothandel Hanos. In een bruisende sfeer genoten hoteliers en partners, zowel nationaal als internationaal, van een inspirerende trendwatch door de gerenommeerde Herman Konings. Bovendien kregen zij een exclusieve blik op de toekomstplannen en ontwikkelingen bij Quality Lodgings. Het officiële programma werd smaakvol afgesloten met een walking dinner in de weelderige Food Market.

Het hoogtepunt van de middag was de symbolische overhandiging van het allereerste exemplaar van de nieuwe QL Guide aan Pauline Verhoef. Zij zal vanaf december 2023 de rol van directeur op zich nemen, als opvolger van Mathilde van der Weerd. Van der Weerd, vol trots kijkend naar de ‘handpicked collectie’, bedankte hartelijk alle aanwezigen en introduceerde enthousiast de acht nieuwkomers in de gids. "Achter elk van deze bedrijven staan mensen die hospitality in het hart dragen en zich volledig inzetten om onvergetelijke herinneringen te creëren. We wensen iedereen deze buitengewone ervaringen!"

Pauline Verhoef: “Ik dank het QL-team voor de solide basis die ze hebben gelegd door alle goede initiatieven van de afgelopen jaren. Het merk is echt inhoudelijk sterk geworden. Persoonlijk zit ik al sinds mijn zestiende in de hospitality-industrie omdat ik hou van werken met mensen. En dat is nu juist wat onze industrie typeert: er werken mensen met mensen, en die houden van verbinden. Want samen sta je sterk, en het mooie bij onze collectie is dat dit gebeurt zonder verlies van eigen identiteit. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de hoteliers en partners verder te bouwen aan het prachtige merk Quality Lodgings. Het wordt tijd dat de wereld onze mooie collectie leert kennen en weet te vinden.”

Over Quality Lodgings

Quality Lodgings is al meer dan 20 jaar de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar authentieke gastvrijheid én culinair genieten één op één samengaan. Elk van deze handpicked hideaways is een genot voor alle zintuigen. Zowel op culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en heerlijk slaapcomfort. Ga voor meer informatie over de collectie naar QualityLodgings.com

De nieuwe editie van de QL Guide is vanaf 20 november verkrijgbaar via de aangesloten hotels in de collectie. Het hardcover boek kan ook online besteld worden via de webshop van Quality Lodgings voor 17,50 euro, exclusief verzendkosten.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws