Radisson Hotel Group opent eerste locatie in België

Auteur: Redactie
Internationaal 13 mei 2022
Radisson Hotel Group opent eerste locatie in België

Radisson Hotel Group kondigt met trots het debuut van het merk Radisson in België aan met de opening van het Radisson Hotel Liège City Centre, waarmee het aantal operationele hotels van de groep in het land op 15 komt.

"We zijn verheugd om ons eerste Radisson-hotel in België, en in Luik, te introduceren en in te spelen op de stijgende trend van bleisure-reizen. Radisson Hotel Liège City Centre weerspiegelt onze lokale cultuur in Luik, van de zwart-wit foto's tot de verzorgde hapjes en drankjes op het menu, waaronder Curtius, Val-Dieu, en Tripick bieren. We hopen dat zowel onze zaken- als vakantiegasten zullen genieten van de Radisson-ervaring", verklaart Kevin Demarteau, General Manager van Radisson Hotel Liège City Centre.

"Ons doel is om vastgoedprojecten uitsluitend op strategische locaties te ontwikkelen. We voeren vooraf grondig marktonderzoek uit en vaak haalt slechts één van de 50 voorstellen de eindstreep. Dit was het geval voor Radisson Liège City Centre, dat een nieuw accommodatieaanbod zal toevoegen aan de stad Luik," zegt Thomas Lecluse, CEO van Unibricks en eigenaar van het hotel.

Nestia Group

Als onderdeel van Nestia Group zal Radisson Hotel Liège City Centre zich voegen bij de drie bestaande hotels van de groep, waaronder Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa.
Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, implementeert Radisson Hotel Liège City Centre het Radisson Hotels Safety Protocol programma. De diepgaande reinheids- en desinfectieprotocollen werden ontwikkeld in samenwerking met SGS, 's werelds grootste inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf, en zijn ontworpen om de veiligheid en gemoedsrust van de gasten te garanderen van check-in tot check-out.

Bijna 100 kamers

Het hotel beschikt over 99 kamers en suites in zes categorieën, variërend van kamers tot suites met balkon en kitchenette. De houten en witte inrichting van de kamers weerspiegelt Radissons kenmerkende minimalistische Scandinavische stijl, waarbij comfort wordt gecombineerd met functionaliteit, met sporadische vleugjes kleur en lokale accenten.
De vergaderfaciliteiten van het hotel zijn geschikt voor kleine tot middelgrote professionele bijeenkomsten en privé-evenementen met maximaal 20 personen. De Radisson Bar verwelkomt bezoekers voor een ontspannen moment of een zakelijke bijeenkomst, met een menu met regionale producten.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws