Stefan Hazen sinds 1 maart nieuwe GM Landgoed Altenbroek

Auteur: Redactie
Personalia 1 maart 2023
Stefan Hazen sinds 1 maart nieuwe GM Landgoed Altenbroek

Stefan Hazen is per 1 maart 2023 de nieuwe general manager van Landgoed Altenbroek. Landgoed Altenbroek, in 2018 gekocht door ondernemer David van Brakel, is een hotel en restaurant gelegen in de Voeren, België. Na een grondige renovatie is het historische Landgoed Altenbroek open sinds augustus 2021.

Hazen is 36 jaar oud, maar heeft al een grote hoeveelheid aan ervaring. Hij werkte twee jaar als general manager bij Golf-Resort Brunssummerheide en de afgelopen acht jaar als directeur van Winselerhof in Landgraaf. “Ik heb toch wel even moeten nadenken om daar te vertrekken”, zegt hij. “Na zo een lange periode laat je geen collega’s achter, maar een stukje familie. Het aanbod van Van Brakel was echter zo aanlokkelijk, dat ik deze uitdaging moeilijk naast me kon leggen. Landgoed Altenbroek is een verborgen parel, die een breed publiek kan aanspreken.” Hazen heeft al wat ideeën om het kasteel verder tot leven te brengen. “We hebben alles wat een verblijfsgast of toevallige wandelaar of fietser zich maar kan wensen. Ook hebben we alle ruimte voor feesten en evenementen voor particulieren, maar waarom niet ook inzetten op workations? Je verplaatst je werk voor pakweg enkele dagen naar een Leisure-bestemming en je zult zien dat je door de verbinding van luxe en natuur in een andere flow komt.”

Landgoed Altenbroek

Van Brakel is degene die Hazen aan boord heeft gehaald. Hij is directeur van Landgoed Altenbroek sinds hij het kasteel en omringende domein in 2018 kocht. Sindsdien heeft hij veel gerenoveerd en gerestaureerd. De oudste gebouwen dateren uit de veertiende eeuw. Naast het hotel-klaar maken van de bestaande 22 kamers, heeft hij nog 23 nieuwe kamers en een restaurant gebouwd. Dit gedeelte is nu volledig operationeel. Dit jaar moeten er nog nieuwe suites voltooid worden. Tevens is de organisatie druk bezig met meerdere locaties om er een echte hotelgroep van te maken met unieke en eigenzinnige plekken, wat gelijk ook één van de redenen is dat Hazen als GM in het avontuur is gestapt.

Foto bovenin: Stefan Hazen

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws