Twee Nederlandse Logis hotels onderscheiden

10 januari 2019 | Thijs Jacobs

De nieuwe gids L’Exception Logis is gelanceerd! In deze gids staat het aanbod van het premiumsegment van Logis Hotels, de grootste hotelgroep bestaande uit 2.200 onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. Ook kende het merk aan 71 chef-koks de Table Distinguée toe. Twee Nederlandse Logis hotels kregen een onderscheiding voor de meest prestigieuze restaurants.

Karim Soleilhavoup, algemeen directeur van Logis: “L’Exeption Logis brengt deze buitengewone locaties samen in een gids. De toegewijde en gepassioneerde eigenaren en chef-koks van deze prachtige locaties delen hun vakwerk en creëren intense en authentieke belevenissen.”

71 chef-koks

Dit jaar heeft Logis het genoegen om 71 chef-koks in heel Europa de “Table Distinguée” en aan 1 chef-kok de “Table d’Exception” toe te kennen. De Tables Distinguées Logis tillen de kunst van de gastronomie naar het hoogste niveau. De Tables d’Exception Logis staan voor een onvergetelijke ervaring en unieke beleving aan tafel bij bekroonde chef-koks.

“De onderscheidingen Table Distinguée en Table d’Exception geven Logis de mogelijkheid de meest prestigieuze restaurants te selecteren en in de schijnwerpers te zetten. Deze onderscheiding beloont talenten die een streek op de kaart zetten, en unieke vakkennis met passie en respect presenteren,” vertelt Karim Soleilhavoup.

Deze twee Nederlandse hotels kregen de onderscheiding Table Distinguée:

 

Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo – Chef-kok Jos Weel

Dit prachtige landhuis is sfeervol en gezellig. In de keuken bereidt chef-kok Jos Weel gerechten met Franse tinten en een compleet eigen stijl. De prijs-kwaliteit-plezier verhouding is uitstekend.

 
Hotel De Bokkepruik in Hardenberg – Chef-kok Jaap Istha

Dit voormalig poststation is een gezellig adres waar men ‘s avonds van culinaire hoogstandjes kan genieten in een modern restaurant. Het is een van de beste culinaire plekken in een prachtige regio omgeven door bossen. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Amsterdam Opening
BUNK Amsterdam gaat open

Na het knallende succes in Utrecht krijgt nu ook Amsterdam een BUNK Hotel. In de voormalige Sint-Rita kerk in Amsterdam Noord opent BUNK op 5 maart haar deuren. Na een grondige verbouwing heeft het monumentale gebouw plek voor 300 gasten. Is het een hotel met hostelprijzen? Of een hostel met de kwal...

Achtergronden Internationaal
Coronavirus: checklist en veelgestelde ondernemersvragen. Wie betaalt de rekening?

In Nederland is een eerste besmetting met het coronavirus vastgesteld. Dat meldden verschillende media gisterenavond. Volgens experts is er nog geen reden tot paniek, maar wat heeft de internationale uitbraak van het virus voor impact op de Nederlandse logiesverstrekkers? Het RIVM en KHN hebben d...

Interview
Interview met Joachim de Looij, algemeen directeur BUNK hotels

Na een snelle oversteek met de pont over het IJ en wandeling door de Van der Pekbuurt, zijn we in Amsterdam-Noord. Joachim de Looij algemeen directeur van BUNK hotels, neemt ons direct mee naar het magische hart van de kerk. ‘Verwonderen en verbinden' dat is waar het over gaat bij BUNK. En...

Achtergronden Internationaal
Coronavirus laat diepe wonden achter bij hotels in Hongkong

Hoteliers in Hongkong voelen zich in de steek gelaten door hun overheid. De recente uitbraak van het coronavirus heeft de hotellerie in de stad diep getroffen: terwijl er vorig jaar in februari 90.000 nachtelijke bezoekers werden geregistreerd, is dat aantal nu gedaald naar 3.000. De overheid heeft ...

Achtergronden Tech
Reissector: Google wordt nu echt een maatje te groot

Ruim dertig bedrijven uit de reissector dienen een klacht tegen Google in bij de Europese Commissie. Google geeft namelijk de resultaten uit de eigen zoekmachine voorrang op het aanbod van reisbedrijven, zo meldt de Financial Times. Met andere woorden: als je googelt naar een hotel in Praag, dan zie...

Interview
"Een ode aan de natuur waarin concept, interieurontwerp en gastbeleving tot één uniek verhaal samensmelten"

Ontwerpen vanuit een hospitality perspectief met de natuur als leidraad Interview met Ruud Belmans van WeWantMore en Steven Verrept van Château de Vignée over de transformatie van een 400 jaar oud kasteel naar een unieke gastbeleving in het topsegment van de Belgische Ardennen. Het k...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: