WorldHotels lanceert Luxury Suites Amsterdam

Auteur: Redactie
Hotelketens 23 februari 2023
WorldHotels lanceert Luxury Suites Amsterdam

WorldHotels heeft recent meegedeeld dat Luxury Suites Amsterdam is toegetreden tot de WorldHotels Elite collectie, als het eerste hotel van dit merk in Amsterdam. Luxury Suites Amsterdam ligt op een verborgen eiland in het oude hart van de stad en neemt haar gasten mee op reis door de rijke geschiedenis van de hoofdstad, terwijl ze tegelijkertijd de levendigheid van het moderne Amsterdam laat zien.

Meer foto's onderaan deze pagina

“Internationaal reizen komt met volle kracht terug en ik ben er trots op dat we onze wereldwijde aanwezigheid blijven versterken met de lancering van WorldHotels in Amsterdam,” aldus Ron Pohl, President van WorldHotels. “The Luxury Suites Amsterdam is een fantastische toevoeging aan onze portfolio en biedt gasten een ideale hotelervaring in Nederland.”

Luxury Suites Amsterdam

Luxury Suites Amsterdam heeft een design dat de essentie van luxe weergeeft. Het hotel beschikt over 25 unieke en ruime suites met kitchenette, waarvan vele een Frans balkon met uitzicht over de gracht hebben. Reizigers kunnen van een lichte snack of een cocktail genieten in de eigen cocktail lounge, of van een workout in de fitnessruimte in het hotel. Via een Golden Key Concierge-service krijgen gasten tijdens hun verblijf persoonlijke assistentie en aanbevelingen, waaronder gratis privé-transport naar de luchthaven. "We zijn zeer blij Luxury Suites Amsterdam in onze wereldwijde collectie hotels welkom te heten," vertelt Wytze van den Berg, Vicepresident van WorldHotels. "Dit hotel biedt een uitzonderlijk goede service en bevindt zich op de perfecte locatie voor een uitstapje naar Amsterdam.”

Luxury Suites Amsterdam ligt aan een gracht van Amsterdam, de Oudeschans, en biedt haar gasten balans tussen de rust van een verborgen eiland en toeristische attracties en musea van de stad op een korte loopafstand. "Het is een eer deel uit te maken van de WorldHotels-familie en ons hotel te introduceren als onderdeel van de WorldHotels Elite-collectie,” aldus Eric Lambermont, directeur van Luxury Suites Amsterdam. “WorldHotels vertegenwoordigt al tientallen jaren de gouden standaard op het gebied van wereldwijde gastvrijheid, daarom is dit een ideaal partnerschap voor ons hotel. We verheugen ons op de samenwerking met WorldHotels om ons aanbod aan onze gasten naar een hoger niveau te tillen.”

Over WorldHotels Collection

WorldHotels Collection is een particulier soft brand-hotel binnen het wereldwijde BWH Hotel Group netwerk. WorldHotels is opgericht door onafhankelijke hoteliers die toegewijd zijn aan de kunst van gastvrijheid. In 2021 vierde WorldHotels haar 50e verjaardag en bestaat uit vier unieke collecties, elk met een eigen persoonlijkheid en stijl om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse reiziger. Tot de collecties behoren: WorldHotels Luxury, WorldHotels Elite, WorldHotels Distinctive and WorldHotels Crafted.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws