Zaan Inn naar Best Western

22 december 2014
Zaan Inn naar Best Western

Best Western Zaan Inn is gelegen in het centrum van Zaandam op drie minuten lopen van het station. Het hotel beschikt over 102 ruime en
rookvrije hotelkamers. Ze zijn allen modern afgewerkt en kunnen er gratis parkeren. Het hotel maakt vanaf nu deel uit van het Best Western-portfolio.

*Wytze van den Berg*
Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland; “Wij zijn enorm trots dat wij een mooie locatie als Zaan Inn aan ons portfolio mogen toevoegen. De kwaliteit van de dienstverlening en de gastvrijheid is van een hoog niveau. Daarnaast weten wij dat onze gasten een internationaal bekende locatie zoals Zaandam enorm zullen waarderen.

*Mark Landveld*
Mark Lankveld, general manager van Zaan Inn vult aan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn kernwoorden binnen onze organisatie. Wij blijven ons richten op het faciliteren van een kwalitatief en onvergetelijk verblijf en vanaf heden doen wij dat met de ondersteuning van de internationale sales, marketing en distributie inspanningen van Best Western Hotels. Wij bereiken door onze aansluiting een nog grotere internationale zakelijke en toeristische doelgroep.”

*Zaan Inn richt zich op zowel de zakelijke als toeristische markt*
Met de centrale ligging in Zaandam op korte afstand van Amsterdam en Schiphol richt BEST WESTERN Zaan Inn zich op zowel de toeristische als zakelijke gast. Het openluchtmuseum De Zaanse Schans is in 20 minuten te bereiken. Op korte afstand van het hotel ligt tevens het oudste huisje van de Zaanstreek, het Csaar Peter huisje. In 12 minuten brengt de NS gasten van Zaandam in het hartje van Amsterdam en in een kwartiertje staat men op luchthaven Schiphol. Zowel zakelijke als toeristische gasten waarderen de centrale ligging van het hotel, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, moderne flatscreen tv’s met een ruim aanbod aan gratis zenders, een moderne badkamer en gratis WIFI internet.
?
?*Ondernemingsvrijheid en individuele stijl*
“Zaan Inn heeft voor aansluiting bij Best Western Hotels gekozen om gebruik te kunnen maken van de wereldwijde naamsbekendheid en de expertise van het grootste hotelmerk ter wereld”, aldus Lankveld. “Daarnaast is de uniforme kwaliteitsuitstraling belangrijk voor ons hotel. Het kwaliteitssysteem en de daarbij horende jaarlijkse kwaliteitsinspectie waarborgen de professionaliteit van onze organisatie.”

*BEST WESTERN Zaan Inn in het kort*
Naam: BEST WESTERN Zaan Inn
Label: Best Western core
Directie: Mark Lankveld, General Manager Sterrenclassificatie: 3 sterren
Aantal kamers: 102 kamers, waaronder suites en familie-suites en een suite voor mindervaliden
Aantal vergaderzalen: 3 vergaderzalen met capaciteit tot maximaal 70 personen

*Over Best Western International*
Best Western International is ’s werelds grootste hotelketen en biedt marketing, reserveringen en operationele ondersteuning aan 4.000 onafhankelijke hotels in 100 verschillende landen en streken in de wereld. In Nederland zijn momenteel 35 zelfstandige hotels aangesloten bij het samenwerkingsverband. De hotelketen werd opgericht in 1946 en biedt elke nacht onderdak aan ongeveer 400.000 gasten over de hele wereld. Best Western onderscheidt drie typen hotels: BEST WESTERN Hotels, BEST WESTERN PLUS Hotels en BEST WESTERN PREMIER Hotels.

Overig nieuws