Je hebt gezocht op: Convenience

Het is voor hotels van groot belang dat de guest journey gladjes verloopt
18 november 2020Nieuws

Het is voor hotels van groot belang dat de guest journey gladjes verloopt

Van Hessen is een begrip in de markt en een belangrijke speler binnen de hotelautomatisering. “Het is ons streven om de hotelier zo optimaal mog...

Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan
18 september 2020Nieuws

Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan

Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en ee...

Culinaire mogelijkheden binnen de anderhalvemetersamenleving
12 juni 2020Nieuws

Culinaire mogelijkheden binnen de anderhalvemetersamenleving

De coronacrisis heeft gezorgd voor een nieuwe realiteit, een realiteit die hotelprofessionals en hotelondernemers heeft gedwongen om na te denken over...

Training branding voor de hotellerie
31 december 2019Nieuws

Training branding voor de hotellerie

Als je 'branding' opzoekt in het woordenboek, blijkt dat het woord 'imago' vaak als synoniem gebruikt wordt. Zoek je verder op 'im...

Het Global Restaurant Investment Forum komt naar Amsterdam
21 december 2018Nieuws

Het Global Restaurant Investment Forum komt naar Amsterdam

Het Global Restaurant Investment Forum 2019 (GRIF), de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor internationale restaurantinvesteerders - georganiseerd door B...

Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"
30 mei 2017Nieuws

Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"

Peter Postma is niet alleen chef-kok van Kaatje bij de Sluis, hij is ook de eigenaar. Sinds vier jaar is hij zelfs hotelier. Een ondernemer achter het...

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
30 mei 2017Nieuws

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....

Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage
18 mei 2016Nieuws

Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage

Met gepaste trots presenteren we je de nieuwste Hotel&Food&Beverage. In deze special staat Eindhoven centraal en vind je maar liefst vier interviews...

Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik
25 maart 2016Nieuws

Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik

In december 2011 bezocht Hospitality Management het Postillion Utrecht Bunnik. Onlangs heeft het hotel een verbouwing ondergaan, maar zelfs al in 20...

Convenience: gemak en gezondheid
18 april 2014Nieuws

Convenience: gemak en gezondheid

Bij de termen authentiek, vers en seizoenproducten denken we niet direct aan ‘convenience’. Dat hedendaagse eettrends eigenlijk prima naas...

Weg met de minibar!
8 april 2014Nieuws

Weg met de minibar!

De hotel minibar, geliefd en vervloekt door vele wanhopige nachtelijke snackers en drinkers is op zijn retour. Hilton Hotel Hong Kong installeerde ooi...

HANOS Nederland doet overnames
15 augustus 2013Nieuws

HANOS Nederland doet overnames

HANOS Nederland vergroot haar belang in Distrivers en Van der Zee Slagerijen door alle aandelen van deze bedrijven over te nemen. De directies van de...

Convenience is zoveel meer dan ‘snel klaar’
27 mei 2013Nieuws

Convenience is zoveel meer dan ‘snel klaar’

Gemaksproducten en -apparaten zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering van een modern horecabedrijf. In de hotellerie is dit ni...

Volop inspiratie voor de foodbranche
23 oktober 2012Nieuws

Volop inspiratie voor de foodbranche

Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...

In beeld: NK Leermeester-leerling
10 januari 2012Nieuws

In beeld: NK Leermeester-leerling

De leermeesters en leerlingen van diverse horecabedrijven strijden op dinsdag 10 januari om het NK Leermeester-leerling. Het winnende team gaat er van...

Postillion Utrecht Bunnik:  Van alle markten thuis
22 december 2011Nieuws

Postillion Utrecht Bunnik: Van alle markten thuis

Het is lang geleden dat we een 'snelweghotel' in de schijnwerpers, dan wel koplampen gezet hebben. Snelweghotels zijn nu eenmaal... Nou ja, he...

Interview: Postillion-hotel
15 december 2011Nieuws

Interview: Postillion-hotel

Het is lang geleden dat we een 'snelweghotel' in de schijnwerpers, dan wel koplampen gezet hebben. Snelweghotels zijn nu eenmaal... Nou ja, het zijn s...

Gebruik convenienceproducten daalt
11 oktober 2011Nieuws

Gebruik convenienceproducten daalt

Koks gebruiken steeds minder convenience-producten en steeds vaker verse ingrediënten. Dat onderzocht Het Nederlands Kokspanel in samenwerking met Fo...

Trend: huisgemaakte convenience
18 augustus 2011Nieuws

Trend: huisgemaakte convenience

Een groot deel van de horeca kan niet zonder gemaks-producten. Een gehoorde kanttekening is dat bij sommige producten het duidelijk is te zien dat ze...

Het kloppend hart van de hotelbar
29 juni 2011Nieuws

Het kloppend hart van de hotelbar

Zoveel hotels, zoveel hotelbars. Wim Klaasen, van Klaasen Hekker hospitality interiors, en Frank Rijnen, van RMR Interieurbouw, zijn er zeker van dat...

Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel
14 november 2010Nieuws

Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel

‘Ik ben zo blij dat we tijdens de crisis hebben verbouwd,’ zegt general manager Ronny Maier met opluchting in zijn stem. Het Amsterdam Mar...

Unilever kookt met sterren
7 september 2010Nieuws

Unilever kookt met sterren

Unilever Foodsolutions heeft flink uitgepakt voor de introductie van haar samenwerking met topchefs Onno Kokmeijer (Executive Chef bij restaurant Ciel...

Wat verstaan we onder 'convenience' in de keuken
23 april 2009Nieuws

Wat verstaan we onder 'convenience' in de keuken

Er zijn tal van manieren om de term convenience uit te leggen. Maar wat is nu de juiste? Niet altijd dekt het woord de lading en ook niet altijd wordt...

Minibar met make-up
22 april 2009Nieuws

Minibar met make-up

‘Vending machines’. Japanners en Amerikanen zijn er gek op. Van kranten en pizza’s tot designerkleding en auto’s. Alles verdwi...

Convenience naast hedendaagse eettrends
22 april 2009Nieuws

Convenience naast hedendaagse eettrends

Volgens sommigen is het einde van convenience mogelijk aanstaande. Bij de termen biologisch, duurzaam, streekgebonden en zelfvoorzienend denkt menigee...

F&B en convenience houden de gemoederen bezig
22 april 2009Nieuws

F&B en convenience houden de gemoederen bezig

Eten en drinken doet de mens om een viertal redenen. Het lichaam vraagt om voedings- en brandstoffen, eten en drinken past in een bepaald dieet, het i...

Anders denken is de trend
22 april 2009Nieuws

Anders denken is de trend

Eten en drinken moet bijzonder zijn. Vernieuwend, gewaagd en verrassend. Eten en drinken moet veilig zijn. Vertrouwd, puur en gezond. En boven alles m...

Chefs over convenience in het restaurant
22 april 2009Nieuws

Chefs over convenience in het restaurant

Je hebt gevers en nemers. Hotel-restaurantchefs zijn duidelijk gevers. Op de eerste plaats geven ze de hotelgast een goede maaltijd, maar sommige chef...

Het neerzetten van de hotelkeuken
22 december 2008Nieuws

Het neerzetten van de hotelkeuken

Messen, ovens, koffiezetapparaten, koelkasten, soeplepels, pannen, fornuizen, vriezers ... De benodigdheden of 'ingrediënten' zijn geen g...

De Koperen Hoogte: draaien op niveau
11 juni 2002Nieuws

De Koperen Hoogte: draaien op niveau

Wie ooit tussen Zwolle en Meppel heeft gereden, zal ongetwijfeld weten welke watertoren Hennie Van der Most onder handen heeft genomen. Hij heeft er e...

Hotel-restaurant Stad en Land, Alkmaar: eten zoals bij moeder thuis
14 april 2000Nieuws

Hotel-restaurant Stad en Land, Alkmaar: eten zoals bij moeder thuis

Een chef-kok die zelf afwast en ook nog bedient; een hotelmanager die behalve de boekhouding ook de reparaties doet. In een stadsherberg met twintig k...

Het gemak dient de flexibele kok
11 november 1998Nieuws

Het gemak dient de flexibele kok

Hôteliers denken te veel met hun hart en te weinig met hun hoofd. Als zij hun ratio vrij spel zouden geven, zouden zij meer geld verdienen in...