Je hebt gezocht op: Tiel

Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace presenteert nieuw concept en Wijnkamer
Er waait een frisse wind door Restaurant Vermeer. Sinds de opening in 1988 staat Vermeer bekend om zijn culinaire verfijning, vakmanschap en creativit...

Eerste opening na overname door Conscious Group: Hotel V in Amsterdam
Op 1 augustus 2025 opent Hotel V haar nieuwste en meest duurzame locatie tot nu: Hotel V Oosterpark - by Conscious. Het viersterrenhotel – met 8...

Topontwerpers creëren exclusieve garderobe voor Rosewood Amsterdam
Rosewood Amsterdam heeft By Rockland, specialist in corporate fashion, gevraagd voor het maken van alle kleding voor het personeel. Het Amsterdamse mo...

Sander Allegro: Stille Luxe
Je zou het niet zeggen als je Trump hoort schreeuwen en daarbij zijn interieurvoorkeuren in ogenschouw neemt: de tijden van glitter en grandeur zijn o...

Q Hospitality Group neemt City Hotel Gouda over
Q Hospitality Group is sinds deze maand de nieuwe eigenaar van City Hotel Gouda. De acquisitie is de eerste sinds Léon Dijkstra in november vor...

Fletcher Hotels versterkt positie in luxesegment met overname Parkhotel De Wiemsel
Fletcher Hotels kondigt met trots de overname aan van het gerenommeerde, beroemde en zeer luxe Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum. Dit exclusieve viers...

Hotel Thermen Berendonck feestelijk geopend
Zaterdag vond de feestelijke opening plaats van Hotel Thermen Berendonck. In het bijzijn van honderden genodigden verrichtten algemeen directeur Fabia...

Blycolin neemt wasserijen van Edelweiss en Modeluxe over
Blycolin, al ruim vijftig jaar dé partner in linnenservice voor horecaondernemingen, heeft per 1 mei 2025 de wasserijen van Edelweiss Textielve...
Kopke viert 12,5 jaar koning Willem-Alexander met eerbetoon
Koningsdag 2025 krijgt een extra feestelijk tintje; het is dit jaar het koperen jubileum van koning Willem-Alexander. Op 30 oktober is het precies 12,...

The Hoxton opent hotel met 214 kamers in 11 samengevoegde herenhuizen
In juni opent The Hoxton de deuren van haar nieuwste locatie in het bruisende en historische Haymarket, Edinburgh. Het design gerichte hotel beslaat e...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

Thermae 2000 start bouw exclusieve wellness-suites
Thermae 2000, het iconische wellnessresort bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul, is gestart met de realisatie van onderscheidende en duurzame...

Restaurant Judith opent haar deuren in Kasteel Engelenburg
Restaurant Judith opent op 19 maart haar deuren in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie...

Relais & Châteaux krijgt er elf nieuwe leden bij
De elf nieuwe leden die zich bij de familie Relais & Châteaux hebben aangesloten, tonen opnieuw aan dat de organisatie wereldwijd vertegenwo...

Bastiaan Klomp nieuwe directeur Château St. Gerlach
Het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection heeft Maastrichtenaar Bastiaan Klomp (46) aangesteld als nieuwe directeur/gastheer van Château...

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station voltooit verbouwing
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft na bijna twee jaar de grootste renovatie in haar geschiedenis afgerond. Met deze ingrijpende tra...
The Hoxton transformeert cocktailbar tot veelzijdige evenementenlocatie
Na een succesvol jaar als cocktailbar slaat Barbue een nieuwe weg in. Gelegen in The Hoxton, Lloyd Amsterdam, transformeert Barbue zich tot een veelzi...

Efteling Grand Hotel opent zomer 2025
Nu de buiten- en binnenzijde van het Efteling Grand Hotel steeds meer vorm beginnen te krijgen komt de opening van het majestueuze hotel in zicht. Van...

The Collector viert vijfjarig jubileum met lancering gecureerde kunstcollectie
The Collector, gelegen in het hart van Den Haag aan de Haagsche Bluf, viert haar vijfde verjaardag op een manier die haar identiteit perfect weerspieg...

NBTC: 21 procent van Nederlanders plant eerstvolgende vakantie in eigen land
Maar liefst 88 procent van de Nederlanders heeft vakantieplannen voor 2025, een toename ten opzichte van vorig jaar. Tegelijkertijd maken vakantiegang...
"Ik kon makkelijker een hotel kopen dan een huis"
Zestien jaar zwaaiden Edwin van der Meijde en Karen Hamerlynck de scepter bij het door hen opgerichte Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Sinds 1 juli...

Afgekeurd hotel badstof gered van textielberg
Het Enschedese SaXcell transformeert gebruikte katoenvezels in hoogwaardige cellulosevezels. Dit innovatieve proces draagt bij aan een duurzamere text...

Ook in december deelt Michelin nieuwe namen voor hotelselectie
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...

Het is weer zo ver: Michelin deelt 10 nieuwe namen voor hotelselectie
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...

ING Research verwacht een behoorlijke kwartaalgroei van 0,3% tot 0,5%
De Nederlandse economie is naar verwachting in het derde kwartaal weer gegroeid. Dat blijkt uit de raming van ING Research voor zo’n 0,3 procent...

Fletcher groeit door met overname Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg-Sauerland
Fletcher Hotels zet de expansie in Duitsland voort met de overname van het viersterren Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg/Sauerland. Vanaf 1 dece...
Topvacature: general manager bij Hotel ReeHorst
Salaris: €80.000-€100.000 Auto van de zaak Prestatiebonussen Nieuwe iPhone Laptop Luxe sportabonnement Beleef hier jouw toekomstig...

De Kromme Dissel viert 53ste Michelinster met luxe suites in Fletcher
Voor de 53ste keer viert restaurant De Kromme Dissel in Heelsum de uitreiking van de felbegeerde Michelinster. Nog nooit eerder heeft een Nederlands r...

Vijf experts in gesprek over hotelexploitatie: “Wat dat betreft is het maar een rare business”
De exploitatievorm van een hotel kan uiteenlopen van een familie die zelf een klein hotel runt, tot zaken als huurovereenkomsten, managementcontracten...

Van Oys Maastricht Retreat zet nieuwe standaarden: “Focus ligt op ontzorgen van de gast”
Naarmate de werken vorderen en de opening van Van Oys Maastricht Retreat in maart 2025 naderbij komt, worden de contouren van het vijfsterren Superior...

Raspberry Group groeit door naar tien hotels: “Iets moois nemen we zeker in behandeling”
De Raspberry Hospitality Group heeft in ruim een jaar tijd maar liefst vier hotels toegevoegd aan zijn portefeuille. Hiermee komt het totale aantal ho...

Matrassenfabriek van de toekomst maakt duurzaam slapen betaalbaar
In oktober introduceert Auping twee nieuwe circulaire matrassen in het middensegment. Het lagere prijspunt is mogelijk gemaakt door de onlangs geopend...

“Als het goed gaat, duwen hoteliers altijd een beetje terug”
Wie Bas Lemmens in de afgelopen jaren bij een van de vele panels waaraan hij deelneemt op het podium heeft zien spreken, heeft opgemerkt dat hij doorg...

Na heropening The College Hotel opent nu ook Bar & Bistro
Op 20 augustus heropende de vernieuwde Bar & Bistro van The College Hotel. Het hotel zelf is alweer enkele maanden geopend. Chef Ingmar Ipema comb...

Versterk de merkidentiteit van jouw hotel met gepersonaliseerde producten
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...

Paris 2024
In deze column kijk ik niet terug, ik kan het even niet laten om mee te genieten van het heden van de Olympische Spelen! In de afgelopen 25 jaar nog n...

Niet poetsen maar planten: een boom voor elke overgeslagen kamerschoonmaak
In 2021 werd stichting Hotels for Trees opgericht. Het doel? Verduurzaming van de hotellerie op een concrete en laagdrempelige manier. Voor elke overg...

12 nieuwe hotels toegevoegd aan Michelin hotelselectie
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...

“Bier kent veel meer smaakdiversiteit dan wijn”
Wijn en spijs zijn van oudsher een bekende combinatie, maar de afgelopen jaren maakt bier zijn opmars als begeleider van maaltijden. Biersommeliers Iv...

Voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay wordt culinair directeur Van Oys Maastricht Retreat
Om in aanmerking te kunnen komen voor de hotelclassificatie vijfsterren Superior, en het lidmaatschap van Leading Hotels of the World, heeft Van Oys M...