Je hebt gezocht op: brood

Renovatie Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen afgerond
14 maart 2024Nieuws

Renovatie Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen afgerond

Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen behoort na een grootscheepse renovatie tot de tophotels van deze beroemde badplaats. Het hotel is 198 stap...

Hoteltrends: we kunnen niet meer om geurbeleving heen
8 februari 2024Nieuws

Hoteltrends: we kunnen niet meer om geurbeleving heen

In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de ho...

Nieuw mediterraan restaurant Barbounia in Conservatorium Hotel Amsterdam
24 januari 2024Nieuws

Nieuw mediterraan restaurant Barbounia in Conservatorium Hotel Amsterdam

Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...

Broodbeleg in dispensers: onmiskenbare smaak van het allerbeste fruit
3 januari 2024Nieuws

Broodbeleg in dispensers: onmiskenbare smaak van het allerbeste fruit

Oostenrijkse ambachtelijke jam in dispensers Er verandert momenteel veel in de ontbijtmarkt. Met de komst van het verbod op harde plastics zijn veel...

De 10 belangrijkste hoteltrends van 2024
19 december 2023Nieuws

De 10 belangrijkste hoteltrends van 2024

Aan de vooravond van het nieuwe horecajaar, blikt trend-forecaster Vincent van Dijk vooruit. Voor de Independent Hotel Show Amsterdam ging hij langs e...

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week
15 december 2023Nieuws

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...

Ms.Chelin-restaurant geopend in Amsterdams Hans Brinker Hostel
5 december 2023Nieuws

Ms.Chelin-restaurant geopend in Amsterdams Hans Brinker Hostel

In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw hotel
30 november 2023Nieuws

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw hotel

2024 is aanstaande. We kunnen 2023 feestelijk afsluiten. Corona ligt ver achter ons, toch zijn de naweeën van de pandemie nog sterk voelbaar in d...

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis uitgebreid met twee salons
1 november 2023Nieuws

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis uitgebreid met twee salons

Restaurant Locals, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden...

Sheraton Amsterdam Airport Hotel maakt eigen bier van overtollig brood
22 september 2023Nieuws

Sheraton Amsterdam Airport Hotel maakt eigen bier van overtollig brood

Sheraton Amsterdam Airport Hotel zet de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcep...

Willen of moeten: wat hotels kunnen verwachten op het gebied van ESG-wetgeving
1 september 2023Nieuws

Willen of moeten: wat hotels kunnen verwachten op het gebied van ESG-wetgeving

Dit is het tweede artikel uit een reeks van vijf artikelen over ESG en CSRD. In deze tweede bijdrage gaan we in op wat bedrijven wettelijk moeten en w...

Hotelketen Bilderberg verduurzaamt 125 ontbijtproducten
10 mei 2023Nieuws

Hotelketen Bilderberg verduurzaamt 125 ontbijtproducten

Het Bilderberg Ontbijt wordt verduurzaamd. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame...

Michelingids 2023: 17 nieuwe restaurants met één ster, Vinkeles pakt tweede ster en vier nieuwe Groene Sterren
24 april 2023Nieuws

Michelingids 2023: 17 nieuwe restaurants met één ster, Vinkeles pakt tweede ster en vier nieuwe Groene Sterren

De Michelingids 2023 is gepresenteerd. Er zijn 17 nieuwe restaurants die een ster hebben ontvangen, één restaurant heeft een tweede Mich...

Dit zijn de 17 nieuwe restaurants met één Michelinster
24 april 2023Nieuws

Dit zijn de 17 nieuwe restaurants met één Michelinster

De Michelingids Nederland 2023 verwelkomt maar liefst 17 (zie lijst onderaan) nieuwe sterren. Zo worden in Maastricht twee historische restaurants opn...

Hotel Broeck: sociaal betrokken, commercieel gedreven
20 april 2023Nieuws

Hotel Broeck: sociaal betrokken, commercieel gedreven

De jonge hotelondernemers Jamie de Jong en Don Janmaat hoefden niet lang na te denken toen ze het idee opvatten om het enige hotel in Oudewater nieuw...

Column Ewout Hoogendoorn: Best Bed & Breakfast
17 april 2023Nieuws

Column Ewout Hoogendoorn: Best Bed & Breakfast

Logeren Bij Boer & Boerin, dat is helemaal hot deze dagen. Het Bed Bad & Brood van het CDA legt het helemaal af tegen deze variant. De hele po...

ING: Sterkere prijsstijgingen bij hotels dan bij restaurants
10 november 2022Nieuws

ING: Sterkere prijsstijgingen bij hotels dan bij restaurants

De vooruitzichten voor de horecasector voor 2023 zijn gematigd positief. Na de grote inhaalslag in 2022 groeit het volume in 2023 naar verwachting met...

Commune: ambitieuze speler op Schiphol
18 oktober 2022Nieuws

Commune: ambitieuze speler op Schiphol

In het voorjaar opende restaurant Commune z’n deuren. En wel in het Sheraton Hotel op Schiphol, mét uitzicht op de landingsbanen. Een ide...

Massatoerisme Amsterdam: problematisch of noodzakelijk?
4 oktober 2022Nieuws

Massatoerisme Amsterdam: problematisch of noodzakelijk?

De gemeente Amsterdam wil hoogwaardig toerisme stimuleren en het beleid voor ondernemers die geld verdienen aan massatoerisme aanscherpen. Horeca- en...

KHN stuurt brief aan Tweede Kamer en minister van EZK: "Verlies het belang van een goed ondernemersklimaat niet uit het oog"
22 september 2022Nieuws

KHN stuurt brief aan Tweede Kamer en minister van EZK: "Verlies het belang van een goed ondernemersklimaat niet uit het oog"

Naar aanleiding van de op Prinsjesdag ingediende Miljoenennota en de daaropvolgende debatten, heeft Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een brief gestu...

Binnenkijken: Heavens Hotel en The Saint Restaurant openen de deuren
13 juli 2022Nieuws

Binnenkijken: Heavens Hotel en The Saint Restaurant openen de deuren

Na een verbouwing van bijna 3 jaar, opent op 15 juli het 4-sterren boetiekhotel Heavens Hotel Hoorn met 43 kamers en Restaurant The Saint de deuren in...

"Onze koks denken vegetarisch"
29 juni 2022Nieuws

"Onze koks denken vegetarisch"

Eigenlijk vinden chef-kok Ronald Bor en maître-sommelier Jan Ansink van Landgoed De Wilmersberg dat alle producten waar ze mee werken, uit de re...

Erfgoedlocaties en F&B: Red de gast van je tantes boezem en beroer de zintuigen!
10 juni 2022Nieuws

Erfgoedlocaties en F&B: Red de gast van je tantes boezem en beroer de zintuigen!

Zodra je aan de slag gaat met kasteelhotels en F&B, raak je nieuwsgierig naar de belevingswereld van ervaren erfgoedexploitanten die zich binnen m...

Vijf tips om food waste te verminderen in jouw hotel
25 mei 2022Nieuws

Vijf tips om food waste te verminderen in jouw hotel

Buffetten vol heerlijke broodjes, taartjes en verse salades belanden dagelijks in de afvalcontainer. Zonde! Van het werk van de chef, de milieu-impact...

ING: Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei
12 mei 2022Nieuws

ING: Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30 tot 35 procent. Ondanks de forse groei zal d...

Restaurant in Hotel Haarhuis mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen
5 april 2022Nieuws

Restaurant in Hotel Haarhuis mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Restaurant LOCALS gevestigd in Hotel Haarhuis is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en ee...

Rabobank: "Eindelijk perspectief op een herstellende horeca- en recreatiesector"
22 maart 2022Nieuws

Rabobank: "Eindelijk perspectief op een herstellende horeca- en recreatiesector"

Sinds 25 februari zijn de meeste coronamaatregelen verdwenen en is er eindelijk perspectief voor de sector om normaal te ondernemen. De uitdagingen...

Vacature Sales Consultant
2 maart 2022Nieuws

Vacature Sales Consultant

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging, waarbij je nieuwe klanten binnenhaalt en (on)gevraagd advies geeft aan hoteliers? Solliciteer dan...

Werkgevers en werknemers akkoord over nieuwe cao horeca
1 maart 2022Nieuws

Werkgevers en werknemers akkoord over nieuwe cao horeca

De achterban van FNV Horeca is akkoord met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao horeca 2022-2023. Medewerkers in de sector - leden en niet...

Restaurant Bunk Amsterdam opent opnieuw haar deuren
25 februari 2022Nieuws

Restaurant Bunk Amsterdam opent opnieuw haar deuren

Bunk Amsterdam opent 1 maart haar deuren en biedt daarmee een nieuwe buurtfunctie in Amsterdam Noord. Bunk is te vinden in de historische Sint-Ri...

Druk op kabinet neemt toe. Komen er versoepelingen?
13 januari 2022Nieuws

Druk op kabinet neemt toe. Komen er versoepelingen?

Het nieuwbakken kabinet komt donderdagochtend bij elkaar om de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus en de daarbij horende beperkende maatre...

Gault&Millau-gids België gepresenteerd: 122 stijgers
14 december 2021Nieuws

Gault&Millau-gids België gepresenteerd: 122 stijgers

Voor een digitaal publiek van duizenden restaurateurs, journalisten en partners stelden Marc Declerck en presentatrice Virginie Claes de negentiende e...

Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden
15 november 2021Nieuws

Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden

Dyvig Badehotel, Nordborg- Nordburg, Denemarken Het Dyvig Badehotel ligt tussen een weelderig landschap en de Baltische Zee in op het eiland g...

Jan van der Borg, econoom en hoogleraar: ''Toerisme is nog steeds een onderschat fenomeen''
15 september 2021Nieuws

Jan van der Borg, econoom en hoogleraar: ''Toerisme is nog steeds een onderschat fenomeen''

Sinds het eind van de jaren ’80 doet Jan van der Borg onderzoek naar (massa)toerisme. Als econoom en hoogleraar is hij verbonden aan de universi...

De langstzittende CEO van een groot hotelbedrijf gaat eind 2021 met pensioen
14 september 2021Nieuws

De langstzittende CEO van een groot hotelbedrijf gaat eind 2021 met pensioen

BWH Hotel Group heeft vandaag aangekondigd dat David Kong, President en Chief Executive Officer, eind 2021 met pensioen gaat. Kong, de langstzittende...

Bouw Van der Valk Hotel Best vertraagd
18 augustus 2021Nieuws

Bouw Van der Valk Hotel Best vertraagd

De bouw van het Van der Valk-hotel langs de A2 bij het Noord-Brabantse Best is vertraagd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Mede-initiatiefnemer Marcu...

Direct bij het hotel boeken wint fors aan populariteit
13 augustus 2021Nieuws

Direct bij het hotel boeken wint fors aan populariteit

De gevolgen van de coronacrisis zijn niet mals voor de hotelsector, daar is iedereen het inmiddels wel over eens. Toch zijn er ook enkele lichtpuntjes...

Hotel The Londoner lanceert nieuwe F&B-concepten
6 augustus 2021Nieuws

Hotel The Londoner lanceert nieuwe F&B-concepten

The Londoner lanceert in september 2021 zes unieke horecavoorzieningen die de erfenis van West End eren en opnieuw vormgeven. Gecreëerd voor...

''Ondernemers steken de kop in het zand voor belastingschulden''
2 juli 2021Nieuws

''Ondernemers steken de kop in het zand voor belastingschulden''

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De...

Beste hotelier, herstel is onderweg!
18 juni 2021Nieuws

Beste hotelier, herstel is onderweg!

Een zucht van verlichting gaat door de hotelbranche. De zomer is gearriveerd, de horeca eindelijk ontsloten. De bedrijvigheid neemt toe en veel hotels...