Renovatie Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen afgerond

Auteur: redactie
Hotelketens 14 maart 2024
Renovatie Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen afgerond

Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen behoort na een grootscheepse renovatie tot de tophotels van deze beroemde badplaats. Het hotel is 198 stappen verwijderd van het strand en binnen 10 minuten is de binnenstad van Den Haag bereikbaar.

Na een complete make-over van alle 178 hotelkamers beschikt het hotel vanaf de heropening over kamers in diverse types, variërend van deluxe kamers tot suites. Voor gezinnen met kinderen zijn er kamers met een tussendeur en speciale familiekamers.

Het Europa Hotel Scheveningen is een rustpunt in het bruisende Scheveningen, waar de gezellige drukte van de boulevard en de pier perfect samenkomen met de prachtige natuur van het duinlandschap. Vanuit het hotel lopen gasten zo het eindeloze strand op en het duingebied in. Interieurarchitect Etienne Bouten van B+B Interieur zette het rustpunt centraal in zijn ontwerp van de nieuwe kamers, door gedempte kleuren zoals zandtinten en de kleuren van de ondergaande zon toe te passen. “We wilden rust creëren voor onze gasten. Na een drukke dag op het strand, een stadsbezoek of een zakelijke bijeenkomst, thuiskomen in een omarmende, luxe en royale uitstraling,” licht hij toe.

Aan alles gedacht

Bij de make-over is aan alles gedacht: een fijne loungeplek met de mogelijkheid de eigen favoriete serie of muziek te streamen via de Chromecast, een luxe badkamer met Rituals-producten, en uiteraard het meest comfortabele bed. Gezinnen met kinderen kunnen kiezen voor een vierpersoons familiekamer of een connecting kamer.

Na een heerlijke nachtrust is het tijd voor de beste start van de dag met Het Bilderberg Ontbijtbuffet; vers brood van het Vlaams Broodhuys, een ruime selectie aan warme gerechten, heerlijke Lavazza koffie, Dilmah thee, vers fruit en meer.

Aan het eind van de dag is het heerlijk ontspannen bij de sfeervolle SALT Coastal Bar & Bistro, om een ‘Haags Kwartiertje’ te proeven of om te dineren met smaakvolle bistrogerechten.

“De mogelijkheden voor zakelijke events zijn eindeloos”

General manager Jurriaan Theloosen van het Europa Hotel Scheveningen is trots. “We staan klaar voor onze gasten met een sterk team dat is ingewerkt door Bilderberg en dat gastvrijheid helemaal in de vingers heeft. Uiteraard verblijven hier veel leisure- en weekendgasten, vooral in de zomerperiode. Daarnaast zijn we ook de beste plek voor een zakelijke bijeenkomst of event. Het hotel beschikt over tien ruimtes, waarvan de sfeer is geïnspireerd door beroemde badplaatsen in Europa. Het Bilderbergteam zorgt voor de verse koffie en thee, een lunch die energie geeft en een vleugje ‘magie’ van Scheveningen. De mogelijkheden tot energieke teambuilding of een rustgevende activiteit zijn eindeloos met het strand en de duinen om de hoek. De directe omgeving van het hotel is de thuisbasis van veel internationale organisaties en ook daarom dé bestemming voor zakelijke ontmoetingen; van congres tot conferentie. In de achtertuin van het Europa Hotel zijn de NCIA van de NATO gelegen, net als het Internationaal Strafhof en vele ambassades waaronder België, Duitsland, Zwitserland en meer.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws