Ingrediënten
Rouille (bresc) 
Gerookte zalm 
Kappertjes 
Tomatenstukjes (bresc) 
Rode uiringen 
Rucola 
Bereiding
Bak de bagel af en snijd deze door. Laat de tomatenstukjes uitlekken. Besmeer de bagel met rouille en beleg deze daarna met gerookte zalm, kappertjes, tomatenstukjes, uiringen en de rucola.
 
                                        
                                     
                 
                 
                 
                                    
                                                                     
                 
                 
                 
                 
                 
         
         
         
         
                 
                ![[Reportage] 120 jaar Hotel Central en 80 jaar vrijheid](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/33990/schermafbeelding-20251029-135434-64657_340x200_fit.jpg) 
         
         
         
         
                 
                 
         
         
         
         
                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        