BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

22 september 2009 |
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan<

BEWUST is de manier waarop Levens Cooking & Baking Systems het liefst zaken doet met horeca-ondernemers. Al meer dan 60 jaar is Levens een toonaangevende leverancier van professionele keukenapparatuur en een partner met frisse en vernieuwende ideeën. In de Levens Cooking & Baking Plaza te Gilze, kunnen bezoekers op persoonlijke wijze kennismaken met innovaties op het gebied van professionele voedselbereiding tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van maandag 5 oktober tot en met woensdag 7 oktober. De dagen staan in het van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.

Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009 presenteert
Levens Cooking & Baking Systems:
•De nieuwe Leventi ovenlijn. Kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en gemak.

•SIZE DOESN’T MATTER, THINK BIG! De Leventi SLiM: geavanceerde techniek toegepast in klein.formaat. Bewust omgaan met ruimte en keukentechniek.

•SmartCuisine: Het nieuwe keukenconcept voor de zorg. Lagere investering en een effi ciëntere werkmethode.

•Masterclass inductiekoken. Ervaar de snelheid en het rendement van de inductietechniek.

•De schone kunst van vaatwassen. Rhima professionele vaatwastechnieken.

•Kredietcrisis? Laat Prorent de apparatuur voor u financieren!

Deli XL zorgt tijdens de innovatie dagen voor een BEWUST VERS experience!
•Deli XL VLEES. Alles over Anna Paula rund en het Livar varken.
•Deli XL VIS. Leer meer over de gekweekte Noorse Zalm.
•Deli XL AGF. Over truffel en cress.
•Deli XL WILD&GEVOGELTE. Het wild zwijn en de Label rouge maïskip.
•Deli XL Mijn lunch. Meer rendement met het Deli XL Lunch-concept.

Meer informatie en inschrijven via de website van Levens
:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/bewust-food-innovatiedagen-komen-eraan/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Culinair
Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te acteren. We konden niet gelukkiger zijn nu het is gelukt om daadwerkelijk beloond te worden met een Bib.” De nieuwe Bib Gourmand restaurantgid...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Hotelketens
Leonardo Boutique Hotel komt naar Nederland

Een aantal weken na de officiële opening van het eerste Leonardo Royal Hotel in Nederland, heeft Fattal Hotel Group bekend gemaakt ook het merk ‘Leonardo Boutique’ in Amsterdam te introduceren. Vanaf april 2020 zal Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre, na een half jaar durende r...

Hotelketens Internationaal
Ruby Hotels vindt vermogende investeerder en zet in op grote groei

De Otto-familie heeft een aandeel van 25% verworven in de Ruby hotelgroep. De overname vond plaats in het kader van een kapitaalsverhoging. Ruby Hotels is in 2013 opgericht als een 'Lean Luxury hotelgroep' en exploiteert momenteel zeven Ruby hotels. Nog eens tien hotels zijn in aanbouw of wo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: