BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

22 september 2009 |
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan<

BEWUST is de manier waarop Levens Cooking & Baking Systems het liefst zaken doet met horeca-ondernemers. Al meer dan 60 jaar is Levens een toonaangevende leverancier van professionele keukenapparatuur en een partner met frisse en vernieuwende ideeën. In de Levens Cooking & Baking Plaza te Gilze, kunnen bezoekers op persoonlijke wijze kennismaken met innovaties op het gebied van professionele voedselbereiding tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van maandag 5 oktober tot en met woensdag 7 oktober. De dagen staan in het van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.

Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009 presenteert
Levens Cooking & Baking Systems:
•De nieuwe Leventi ovenlijn. Kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en gemak.

•SIZE DOESN’T MATTER, THINK BIG! De Leventi SLiM: geavanceerde techniek toegepast in klein.formaat. Bewust omgaan met ruimte en keukentechniek.

•SmartCuisine: Het nieuwe keukenconcept voor de zorg. Lagere investering en een effi ciëntere werkmethode.

•Masterclass inductiekoken. Ervaar de snelheid en het rendement van de inductietechniek.

•De schone kunst van vaatwassen. Rhima professionele vaatwastechnieken.

•Kredietcrisis? Laat Prorent de apparatuur voor u financieren!

Deli XL zorgt tijdens de innovatie dagen voor een BEWUST VERS experience!
•Deli XL VLEES. Alles over Anna Paula rund en het Livar varken.
•Deli XL VIS. Leer meer over de gekweekte Noorse Zalm.
•Deli XL AGF. Over truffel en cress.
•Deli XL WILD&GEVOGELTE. Het wild zwijn en de Label rouge maïskip.
•Deli XL Mijn lunch. Meer rendement met het Deli XL Lunch-concept.

Meer informatie en inschrijven via de website van Levens
:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/bewust-food-innovatiedagen-komen-eraan/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Radisson Blu Palace Hotel vraagt hotelgasten te gaan strandjutten

In de strandhoogseizoen maanden in Noordwijk aan Zee heeft het Radisson Blu Palace Hotel een actie bedacht om hotelgasten te vragen om te helpen bij het schoonhouden van het strand. Het hotel vraagt gasten, wanneer ze een strandwandeling gaan maken, om een papierentasje mee te nemen en onderweg a...

Opening
Hotel Beijer: het eerste boutique antique hotel

In het geweld van de openingen van nieuwe hotels van grote ketens die hun weg naar Utrecht hebben gevonden, is de opening van Hotel Beijers bijzonder te noemen. Door de combinatie van boutique met antique is Hotel Beijers uniek voor Utrecht en misschien zelfs wel voor heel Nederland. Bij Hotel Beije...

Personalia
Jolijn Zeeuwen nieuwe General Manager Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft Jolijn Zeeuwen aangesteld als de nieuwe General Manager. Ze neemt de functie over van Karin van den Berg, die naar Duitsland verhuisde om de rol van Area General Manager West & Zuid Duitsland te vervullen. Jolijn studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en begon haar Hilto...

Opening Hotelketens
Accor herpositioneert zich in Noord-Europa, 2000 kamers erbij

Accor’s groei in Noord-Europa wordt bevestigd met de aankondiging van 15 nieuwe contracten in de eerste helft van 2019; waarvan zeven in het Verenigd Koninkrijk, vijf in België, twee in Denemarken en één in Nederland. De nieuwe overeenkomsten voegen zo meer dan 2000 kamers a...

Wet- en regelgeving Longread
Outsourcing (deel 2): Juridische aandachtspunten bij uitbesteding

Uitbesteding (of outsourcing) heeft geen eenduidige definitie in de markt, maar je zou het in algemene termen kunnen omschrijven als een transactie waarbij een leverancier functies gaat vervullen die een bedrijf eerder intern vervulde. Met andere woorden, bij een uitbesteding belegt de uitbestedende...

Opening Hotelketens
Carlton Hotel Collection opent zijn twaalfde hotel in de Schotse hoofdstad

Carlton Hotel Collection heeft er een mooie aanwinst bij; Market Street hotel opende onlangs in het centrum van Edinburgh. Op deze Unesco World Heritage locatie, ‘the Old Town’ van Edinburgh, gaat het hotel op in de historische skyline van de stad en is de inspiratie van de omgeving voel...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: