BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

22 september 2009 |
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan<

BEWUST is de manier waarop Levens Cooking & Baking Systems het liefst zaken doet met horeca-ondernemers. Al meer dan 60 jaar is Levens een toonaangevende leverancier van professionele keukenapparatuur en een partner met frisse en vernieuwende ideeën. In de Levens Cooking & Baking Plaza te Gilze, kunnen bezoekers op persoonlijke wijze kennismaken met innovaties op het gebied van professionele voedselbereiding tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van maandag 5 oktober tot en met woensdag 7 oktober. De dagen staan in het van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.

Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009 presenteert
Levens Cooking & Baking Systems:
•De nieuwe Leventi ovenlijn. Kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en gemak.

•SIZE DOESN’T MATTER, THINK BIG! De Leventi SLiM: geavanceerde techniek toegepast in klein.formaat. Bewust omgaan met ruimte en keukentechniek.

•SmartCuisine: Het nieuwe keukenconcept voor de zorg. Lagere investering en een effi ciëntere werkmethode.

•Masterclass inductiekoken. Ervaar de snelheid en het rendement van de inductietechniek.

•De schone kunst van vaatwassen. Rhima professionele vaatwastechnieken.

•Kredietcrisis? Laat Prorent de apparatuur voor u financieren!

Deli XL zorgt tijdens de innovatie dagen voor een BEWUST VERS experience!
•Deli XL VLEES. Alles over Anna Paula rund en het Livar varken.
•Deli XL VIS. Leer meer over de gekweekte Noorse Zalm.
•Deli XL AGF. Over truffel en cress.
•Deli XL WILD&GEVOGELTE. Het wild zwijn en de Label rouge maïskip.
•Deli XL Mijn lunch. Meer rendement met het Deli XL Lunch-concept.

Meer informatie en inschrijven via de website van Levens
:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/bewust-food-innovatiedagen-komen-eraan/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Coronacrisis
CEO van Generator Hostels reageert op de quarantaineregels van het VK na verblijf in Nederland

Nederland is voor veel landen roodgekleurd, wanneer het corona betreft. Het aantal besmettingen per 100.000 inwoners is immers behoorlijk opgelopen in ons land, waardoor ons land een risicogebied is en enkel essentiële reizen door Britten naar ons land worden aangeraden. Britten die terugkeren ...

Economie Toerisme
Onderzoek: coronacrisis treft hotelindustrie zwaarder dan platforms zoals Airbnb

Op het hoogtepunt van de zomervakantie overtreffen de 'short-term rentals' op platforms zoals Airbnb de prestaties van de hotelmarkt. Deze platforms presteerden over het algemeen duidelijk beter dan vergelijkbare kwaliteitshotelconcurrenten, volgens een STR- en AirDNA-studie van 15 stedelijk...

Toerisme Coronacrisis
Nederlandse reizigers veranderen reisgedrag na corona: kleinere accommodaties en later boeken

Met het coronavirus in ons midden verandert ook ons reisgedrag. We kiezen voor kleinere accommodaties, stappen eerder in de auto dan het vliegtuig en kiezen massaal voor last minutes. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Kleinschalige accommodaties worden populairder Van de 1....

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Personalia
Hotelier Martin Lindelauf gaat met pensioen

Na ruim vierendertig jaar gaat Martin Lindelauf met pensioen. Een pensioen dat welverdiend is, maar velen vinden het toch jammer om hem te zien gaan. Collega, zakenpartner, leermeester of hoe je hem ook zou willen noemen, de man met het jaloersmakende cv gaat er definitief mee stoppen. Martin&rs...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: