Bidroom wint de World Tourism Forum Award

4 mei 2017 | Roy Spijker

Op woensdagavond is in Luzern bekent gemaakt dat Nederlandse startup Bidroom.com de World Tourism Start-up Award heeft gewonnen. Tijdens de uitreiking in Hotel Montana werd de prestigieuze award overhandigt aan Bidroom oprichters Michael Ros en Casper Knieriem.

“Met deze prijs krijgen wij erkenning voor onze inspanningen om de hotel industry transparanter te maken en hotels te verlossen van de enorme commissies. Ons platform zorgt ervoor dat hotels direct commissie-vrije boekingen ontvangen,  een deel van de huidige commissie geven ze terug aan de consument. De groei die wij de afgelopen maanden hebben doorgemaakt is enorm en wij zijn erg trots op deze award” zei Michael Ros, CEO van Bidroom.com

Bidroom was een van de 170 geselecteerde startups die voor deze award in aanmerking kwam. Op 16 april is bekendgemaakt dat Bidroom als enige Nederlandse start-up bij de laatste 16 finalisten zat. Op 3 mei hebben de overgebleven 16 finalisten, voor een jury die bestond uit top investeerders uit onder andere Silicon Valley een pitch gegeven, gevolgd door een uitvoerige Q&A sessies.

Tijdens de uitreiking gaf de jury aan dat zij unaniem hadden gekozen voor Bidroom als beste en meest innovatieve startup met een groot potentieel voor snelle wereldwijde expansie. Bidroom ontving naast een cheque van 20.000 Zwitserse franc, ook een 2 jaar durend intensief coachings traject met vooraanstaande ceo's uit de travel industrie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Verbouwen
City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst ...

Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: