Caro van Eekelen ontvangt haar Hospitality Management

2 juli 2014
Caro van Eekelen ontvangt haar Hospitality Management

Caro van Eekelen COO HotelServices Benelux bij Accor Hotels ontving gisteren in het hoofdkantoor van Accor Hotels Nederland in Amsterdam haar ‘eigen’
Hospitality Management uit de handen van uitgever Paul Sprakel.

*Vrouwen*
Van Eekelen nam het hoofdredacteurschap over en maakte een editie waarbij veel buiten de hospitalitywereld gekeken wordt en waarin er in het bijzonder ruimte is voor vrouwen uit de branche.

*Samenwerking*
Met champagne werd geklonken op een samenwerking die bij beide partijen goed is bevallen. Van Eekelen: “Het team van Hospitality Management stond werkelijk open voor een nieuwe hoofdredacteur en samen hebben we met veel plezier deze uitgave gemaakt.” Ook Sprakel is enthousiast over de samenwerking: “Met Caro als gasthoofdredacteur hebben we andere inzichten gekregen en kregen we de kans om ons blad door de ogen van een buitenstaander te bekijken.”

*Hospitality Management*
Hospitality Management met Caro van Eekelen als gasthoofdredacteur verschijnt morgen. Ook de online versie verschijnt dan op deze site.

*Hospitality Management extra online editie*
Morgen verschijnt bovendien een extra online editie van Hospitality Management. In deze extra online editie vindt u artikelen over onder meer het wel of niet uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden in uw hotel. Ook is er een artikel gewijd aan het belang van goede rekenvaardigheid bij hotelschoolstudenten.

~Christel Tuin~

Overig nieuws