Conservatorium Hotel weer open

21 juli 2020 | David Bakker

Woensdag 22 juli om 10:00 uur gaan de iconische deuren van het Conservatorium hotel aan de Van Baerlestraat weer open. Het luxury lifestyle hotel is het eerste hotel binnen The Set Hotels Group dat weer opent, na een periode gesloten te zijn geweest vanwege de corona maatregelen.

Er is een Staycation Arrangement samengesteld en Executive Chef Schilo van Coevorden lanceert de Taiko Summer Edition, een menu met alle signature dishes van Taiko die gasten het meest hebben gemist, geserveerd in de Brasserie en op het terras van het Conservatorium hotel. Met de opening van het hotel opent ook de Akasha Spa, waar behandelingen en massageruimtes gereserveerd kunnen worden en gasten volledig tot rust kunnen komen. 

Omdat een vakantie dichtbij huis deze zomer de voorkeur heeft, biedt het Conservatorium hotel een luxe Staycation Arrangement aan. Het arrangement bestaat uit een overnachting in een Deluxe kamer met vroege check in en late check out, inclusief ontbijt. Gelegen in het culturele hart van de stad kunnen gasten genieten van een luxe en rustgevend weekend weg. Inclusief in het arrangement is € 50,- hotelcredit om te besteden aan de Taiko Summer Edition of de Akasha Spa.

General Manager van het Conservatorium hotel Roy Tomassen: “We zijn ontzettend blij dat we onze gasten weer mogen verwelkomen in de vertrouwde sfeer van het hotel. Met het Staycation Arrangement hopen wij meer lokale gasten te kunnen verwelkomen en een volledig verwenweekend te bieden. Iedereen is wel langs ons hotel gereden, gefietst of langsgelopen, hiermee willen we mensen van harte uitnodigen om naar binnen te stappen voor een kop koffie, lunch, massage maar ook zeker een volledige overnachting.”

Taiko Summer Edition

Ook op culinair gebied heeft het Conservatorium hotel niet stil gezeten. Voor de heropening lanceert Executive Chef Schilo van Coevorden een explosief maar delicaat menu, de Taiko Summer Edition. Om optimaal te genieten van de warme dagen en lange avonden presenteert Taiko de old time favourite miso black cod, een wagyu hamburger of op de Josper gegrilde zeebaars. Vanuit de speciale sushi counter kunnen de Hiramasa kingfish nigiri, soft shell crab rolls of Nam Jim oesters gemaakt worden door Taiko’s sushi chef. Uiteraard zijn er ook zomerse cocktails van de Taiko Bar te bestellen in de Brasserie of op het terras in de binnenplaats van het hotel.  

Tag a friend met Veuve Clicquot 

Gasten kunnen ook genieten van een glas champagne op het nieuwe Veuve Clicquot Terras. Verschillende champagnes van het label worden hier geserveerd met kleine snacks. Om de heropening van het hotel te vieren kunnen gasten nu tijdelijk ook een vriend of vriendin taggen op één van de sociale media kanalen om ook een glas champagne in de Veuve Clicquot Area te komen drinken. De champagnes worden dan per glas voor € 19,50 aangeboden. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: