CSU neemt BHS Group over

6 april 2016
CSU neemt BHS Group over

Schoonmaakbedrijf CSU integreert per 24 april de schoonmaakactiviteiten van BHS Group Professionals uit Amstelveen. Alle
750 medewerkers, leidinggevenden en directieleden treden in dienst bij CSU. CSU voegt de activiteiten samen van de hotelspecialisten BHS en CSU Albatros onder de nieuwe naam CSU Hotel Services.

~Foto: V.l.n.r.: Robert Goudappel, Directeur CSU Hotel Services/ Ward Kolman, Businessunit Directeur CSU Zuid/ John van Keulen, Commercieel Directeur BHS Group, Ron Schoonaard, Algemeen Directeur BHS Group/ John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur CSU/ Rob Fortuin, Financieel Directeur CSU.~

*Groeistrategie*
Volgens John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur van CSU, past het samengaan met BHS Group goed binnen de groeistrategie van beide partijen: "In BHS vinden we een strategisch partner voor verdere professionele groei. Deze toevoeging van € 18 miljoen omzet behoort tot de grootste in onze historie. BHS is met name actief in de hotellerie. Sinds de overname van Albatros eind 2012 verstevigden we onze marktpositie in dit segment door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en aandacht voor personeel. De kennis en kunde van de BHS Group voegen we daar graag aan toe. Onder de nieuwe naam CSU Hotel Services behoort dit specialistische onderdeel kwalitatief en kwantitatief tot de absolute top in de markt."

*Taakverdeling*
Net als CSU Albatros blijft CSU Hotel Services landelijk werkzaam voor het hotelsegment onder de eindverantwoording van businessunit CSU Zuid en diens directeur Ward Kolman. Binnen CSU Hotel Services worden, onder de algemene leiding van directeur Robert Goudappel, de huidige BHS directeuren Ron Schoonaard en John van Keulen verantwoordelijk voor respectievelijk de operationele en commerciële zaken. Ron Schoonaard: "BHS is een innovatief bedrijf met een vernieuwingsagenda. Om onze activiteiten en innovaties verder te ontwikkelen hebben we een geschikte partner in Nederland gezocht. CSU is een kwalitatieve partij die aansluit bij onze professionele signatuur met aandacht voor opleidingen. Ze investeren vooruitstrevend in digitalisering en een persoonlijke, klantgerichte benadering heeft ook bij hen de hoogste prioriteit. Voor opdrachtgevers en medewerkers is CSU de beste garantie voor continuïteit."

~Christel Tuin~

Overig nieuws