Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

11 januari 2018 | Thijs Jacobs

Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Professional '18 award! Juryvoorzitter Maarten Wessels nam ons voorafgaand eerst mee in zijn visie op het voortdurend veranderende hospitality landschap, waarna de stemmen driftig konden worden geteld en de drie finalisten door AF&BM voorzitter René Giel, onder grote spanning, bekend konden worden gemaakt. Maar liefst meer dan 3750 keer werd er dit jaar gestemd op de F&B professionals!

De drie finalisten zijn:

Ruth Engels | INK Hotel Amsterdam

Jeroen Taillie|NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Aukje van Dongen|NH Collection Eindhoven City Centre

Finale in Koninklijk Theater Carré

De drie finalisten mogen zich voorbereiden op de finale op 19 januari, in Koninklijk Theater Carré, waarin zij zich mogen presenteren aan de vakjury:

Maarten Wessels – Wessels Trainingen

Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017

Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof

Iris Kranenburg – Entree Magazine

Demian van der Reijden – Misset Horeca

Paul Sprakel – Hospitality Management

Onderscheidend vermogen

De jury geeft alvast mee dat ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare successen én liefde voor het F&B-vak, essentiële factoren zijn in deze finale. Daarnaast speelt innovativiteit binnen de functie van F&B Professional ook een belangrijkere rol. En hoe gaan de kandidaten eigenlijk om met het grillige personeelslandschap in de horeca? Wat doen zijn om medewerkers te boeien en te binden? En niet minder belangrijk, hoe spelen zij in de op de nieuwe generatie?

De jury beslist wie dit jaar de titel in de wacht sleept en deze award krijgt uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala op 3 februari op de SS te Rotterdam! Dus wie zal de verdiende opvolger worden van Maurice van Rossum, F&B Professional '17?

FOTO: Koninklijke Horeca Nederland

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Van der Valk Verbouwen
Nieuw gastvrijheidsconcept bij De Cantharel

Na een grondige verbouwing is de nieuwe entree van de hotelhoeve nu gesitueerd in het hart van het gebouw, als verbinding tussen de oude en de nieuwe vleugel van het hotel. De entree staat symbool voor het nieuwe gastvrijheidsconcept waarmee de Cantharel haar gasten nog meer kan verwennen en verrass...

Hotelketens Achtergronden
Hotel De 14 Sterren onderdeel van Hotel Groep Texel

Hotel De 14 Sterren aan de Smitsweg nabij Den Burg heeft zich aangesloten bij Hotel Groep Texel. Daarmee is dit het vierde hotel dat deel uitmaakt van dit samenwerkingsverband. Het hotel aan de bosrand werd in 1998 gebouwd door Alfons Griffioen en Wenny Steinmann, die enkele jaren daarvoor al het na...

Tech Advertorial
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is,...

Hotelbouwplannen Bed&Breakfast
Voormalig hotel in Markelo wordt B&B

Voormalig hotel-restaurant 'In de Dennen' in Markelo wordt omgebouwd tot een bed and breakfast met wellnesscentrum en ook nog eens een kleine praktijk voor chirurgische ingrepen, zo lezen we op tubantia.nl Aantal kamers Julian Kuyumdzhiev is medisch specialist en van Bulgaarse afkoms...

Toerisme Airbnb
Dit is de top 10 Airbnb wish list van Nederlanders

De zomer is vandaag begonnen, dus hoog tijd voor het plannen van je vakantie! De grote vraag is natuurlijk: waarheen? Blijf je dit jaar in Europa, reis je af naar Azië, kies je voor Zuid-Amerika of toch liever Afrika? Voor iedereen die wel wat reisinspiratie kan gebruiken maakt Airbnb vandaag d...

Longread NHTV
"Het hotelmanagementcontract ... als u begrijpt wat ik bedoel"

We hebben het waarschijnlijk allemaal weleens meegemaakt: vragen wie de eigenaar is van een hotel en dan als antwoord iets krijgen als: “Ja, de stenen zijn van meneer/mevrouw X.” Doorvragen levert niet altijd meer duidelijkheid op over de precieze eigendomsstructuur, zéker niet al...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: