U heeft gezocht op : F&B Professional

11 januari 2018 Awards F&B
Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Professional '18 award! Juryvoorzitter Maarten Wessels nam ons voorafgaand eerst mee in zijn visie op het voortdurend veranderende hospitality lands...

11 december 2017 Awards F&B
Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivaties van verschillende vakgenoten stroomden binnen. Zo is er in één motivatie zelfs te lezen dat enkele genomineerden tot de 'Nieuwe...

2 oktober 2017 Awards
Ken jij dé F&B Professional 2018?

De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkte ook het bestuur van de AF&BM het afgelopen jaar in het grote aantal nominaties voor de titel van F&B Professional of the Year. Traditiegetrouw staat het eind van het jaar altijd in het teken van de...

30 januari 2017 Awards F&B
Maurice van Rossum F&B Professional of the Year 2017

Tijdens het jaargala van The Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in Breakers Beach House van Grand Hotel Huis ter Duin, werd Maurice van Rossum als winnaar van de titel ‘F&B Professional of the Year 2017’ bekendgemaakt. Hij ontving de F&B-trofee en mag zich ...

27 januari 2017 Awards F&B
Bekendmaking F&B Professional of the Year live te volgen

Vanavond wordt tijdens het jaargala van AF&BM in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de winnaar bekendgemaakt van de 'F&B Professional of the Year 2017'. Wie hier niet bij aanwezig is, maar toch graag wil weten wie er met de titel aan de haal gaat, kan dit live volgen via facebook...

12 januari 2017 Food Awards
Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

Tijdens de Horecava zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel 'F&B Professional of the Year 2017'. Onder het toeziend oog van vele horecaprofessionals, maakt René Giel van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) de genomineerden bekend....

22 december 2016 Food Awards Hotel
Wie verdient de titel F&B Professional of the Year ‘17?

Vanaf nu kun je via de website van de AF&BM je stem uitbrengen op een van de negen genomineerden voor de felbegeerde titel: F&B Professional of the Year ’17. Dit kan tot uiterlijk 11 januari 15.45 uur waarna er op deze dag, in het InnovationLAB op de Horecava, bekend wordt gemaakt wel...

3 oktober 2016 Restaurant
Wie wordt F&B Professional 2017?

Nu het einde van dit jaar langzaam in zicht komt, begint het bij veel F&B Professionals alweer te kriebelen. De F&B Professional of the Year verkiezing komt er weer aan! Afgelopen jaar kreeg ‘F&B Professional of the Year 2016 winnaar’ Eric Andersen met deze titel een mooie be...

29 januari 2016
Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

Na een zeer spannende finale heeft Eric Andersen de titel F&B Professional Of The Year in de wacht gesleept. De drie finalisten presenteerden zich vorige week aan de jury, die bestaat uit juryvoorzitter Rein Rambaldo (Mama Kelly), Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Paul Sprakel (Hospitality Man...

21 januari 2016
Spanning loopt op bij F&B-professionals

De spanning loopt hoog op bij de finalisten voor de uitverkiezing van F&B Professional Of The Year 2016. De strijd is voorlopig nog even niet gestreden. Tijdens de finale op vrijdag 22 januari presenteren de finalisten zich immers aan een vernieuwde jury bestaande uit juryvoorzitter Rein Rambaldo (...

13 januari 2016
Finalisten F&B Professional Of The Year bekend

Aan het eind van elk jaar barst de strijd tussen de genomineerden voor de verkiezing van ‘F&B Professional of the Year’ weer in alle hevigheid los. Na een ludieke en wervelende strijd, die de afgelopen weken plaatsvond, zijn de drie finalisten op woensdag 13 januari tijdens het 60-jarig bestaa...

4 januari 2016
De 10 best gelezen artikelen van 2015

Dit waren de 10 best gelezen artikelen van 2015 op hospitality-management.nl. Er werd opvallend veel gekeken naar de vacatures en ook de downloads bleken ongekend populair. Daarnaast werd er binnen de website veel gezocht naar nieuws over bepaalde onderwerpen, getuige de activiteit binnen het nieu...

28 december 2015
F&B Professional of the Year: Stem nu!

Wie wordt F&B Professional of the Year 2016? Het lot van de genomineerden ligt in jouw handen. Via de poll op onze site kun je vanaf nu stemmen op jouw favoriet. De poll vind je midden op de webpagina. Op de foto van links naar rechts: Bram Brekelmans, Richard Duizendstra, Tim Schimmel, Eric And...

24 december 2015
AF&BM: Je kunt bijna stemmen!

Stem jij op jouw F&B Professional of the Year? Vanaf 10.00 kun je op maandag 28 december stemmen via deze website. De poll vind je midden op de webpagina. De genomineerden Eric Andersen | NHTV, Breda Richard Duizendstra | Brasserie Flo, Maastricht Sam Holtus & Jasper Kool | Tosti van Josti, De...

14 december 2015
AF&BM: Sam Holtus & Jasper Kool Genomineerd voor F&B Professional of The Year

Nog nooit eerder werd een ondernemersduo genomineerd voor F&B Professional of the Year! Met hun droom om mensen met een beperking zich te helpen ontwikkelen richting de arbeidsmarkt ontstond, onder leiding van Sam Holtus en Jasper Kool, Tosti van Josti in Den Haag. Mede hierdoor hebben zij een wel...

11 december 2015
AF&BM: Andri Jansen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Andri is in staat om op energieke wijze zowel leiding te geven aan het serviceteam van het hotel en kasteel als aan het restaurant. Hij wordt beschreven als een geboren leider die de rust kan bewaren als het nodig is en die verder kan kijken dan alleen F&B. Feilloos schakelen in rollen Andri ...

10 december 2015
AF&BM: Eric Andersen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Eric Andersen is mede genomineerd voor F&B Professional of the Year, omdat hij in zijn functie als lector ‘zijn’ studenten van de NHTV een kijkje gunt in de trends en ontwikkelingen op de werkvloer. Sporen verdiend Niet alleen het feit dat hij deze nieuwe generatie op het gebied van Food...

9 december 2015
AF&BM: Richard Duizendstra GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Richard Duizendstra (Brasserie Flo, Maastricht) weet wel hoe hij zijn team motiveert. Dat in combinatie met zijn drive om zichzelf en daarmee anderen op het gebied van F&B te inspireren, heeft ervoor gezorgd dat hij is genomineerd voor de titel F&B Professional of the Year. Plek gevonden Voor...

8 december 2015
AF&BM: Bram Brekelmans GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

De basisvaardigheden van een uitstekende gastheer, zijn leidinggevende kwaliteiten richting zijn team én zijn initiatiefrijke persoonlijkheid maken Bram Brekelmans een potentiële kandidaat voor F&B Professional of the Year. Nieuw concept: Gustafson Bram is jong en enthousiast en werkt momente...

7 december 2015
AF&BM: Tim Schimmel genomineerd voor F&B Professional of the Year!

Tim Schimmel, Grand Hotel de Draak, Bergen op Zoom. Waar Tim Schimmel na zijn opleiding aan de NHTV als marketing assistent bij Amrâth begon, werd snel duidelijk dat zijn passie toch echt binnen de F&B lag. Inmiddels is hij Duty Manager bij het oudste hotel van Nederland, Grand Hotel de Draak, wa...

3 december 2015
Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!

Tijdens de themabijeenkomst ‘Leiderschapsstijlen’ van de AF&BM bij pop-up restaurant en hotel ‘Gustafson’, zijn afgelopen dinsdag 1 december de genomineerden die meedingen naar de titel van ‘F&B Professional of the year 2016’ bekendgemaakt. Foto van links naar rechts: Bram Brekelman...

5 november 2015
Ben jij de 'F&B professional of the year'?

Ben je een F&B professional in hart en nieren? Of heb je een collega met een gezonde dosis ondernemerschap in zijn of haar DNA en is hij of zij een gedreven succesvolle F&B prof? Aarzel dan niet en geef jezelf op of je collega. Mail je gegevens naar "info@afbm.nl" Foto: Voorzitter van AF&BM Ren...

2 november 2015
AF&BM: Interview met Bobby van Galen

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

30 oktober 2015
AF&BM: Interview met Yuri Dries

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

27 oktober 2015
AF&BM: Interview met Iris den Dekker

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

22 oktober 2015
AF&BM: Interview met Reint van Rooij

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u ook beni...

20 oktober 2015
AF&BM: Interview met Suzanne de Zwaan

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

23 juli 2015
Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op de kaart, namelijk dineren in een rijdende Haagse tram. Panorama Rail Restaurant heeft dit concept in een ander jasje gestoken en biedt vanaf eind augustus de...

5 maart 2015
"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

In het Tobacco Theater in Amsterdam werd tijdens het jaargala van de AF&BM eind januari bekend wie zich F&B Professional of the Year 2015 mag noemen: Bobby van Galen. Hij is oprichter en eigenaar van het rijdende tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag. Wij spreken met Bobby over deze overwinning en o...

30 januari 2015
Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Roffel, roffel, roffel... De spanning is al wekenlang opgebouwd en via hospitality-management.nl mocht men de afgelopen weken stemmen op zijn of haar favoriete F&B professional. Het interview met Suzanne de Zwaan in Hospitality Management maakte al een en ander los, waarna de poll op de website ov...

14 januari 2015
Dit zijn de drie finalisten!

De poll is gesloten. Nu is bekend wie de drie finalisten zijn die kans maken op de titel 'F&B Professional of the Year'. De strijd om de meeste stemmen was ongemeen fel en werd deels uitgevochten via social media. Een overweldigend aantal stemmen werd dit jaar geteld, waarbij de drie finalisten in...

9 januari 2015
Last Call: je kunt nog stemmen!

Wie wordt F&B Professional Of the Year? Stem nu op jouw favoriet. Op deze pagina kun je middels de poll jouw keuze aangeven. De poll vind je in het midden van deze webpagina. Stemmen kan nog tot woensdag 17 januari 10.00 uur! ...

12 december 2014
Even voorstellen: de vijf kanshebbers

Voordat je gaat stemmen binnenkort, is het natuurlijk handig om de 5 genomineerden voor de titel F&B Professional of the Year wat beter te leren kennen. Bij deze bieden we je die gelegenheid. De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen,en Albert Kooy....

4 december 2014
AF&BM: de vijf genomineerden

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year. Social media Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Faceboo...

2 december 2014
De 5 genomineerden zijn bekend!

Wie volgt Yuri Dries op en mag zich een jaar lang F&B Professional of the Year noemen? ?De genomineerden voor de titel 'F&B Professional of the Year 2015' zijn bekend. Het was spannend, maar dit zijn dan de vijf terechte genomineerden (in willekeurige volgorde). Morgen meer informatie over deze pr...

25 november 2014
Wie zijn de genomineerden?

De AF&BM organiseert alweer voor de vijfde keer de verkiezing F&B Professional of the Year. Dit jaar rond het thema 'concepten'. Het neerzetten van succesvolle concepten zegt tegenwoordig alles over de kwaliteiten die je als F&B-eindverantwoordelijke moet bezitten. Populaire verkiezing Dat de...

5 november 2014
Wie wordt F&B Professional of the Year?

De AF&BM organiseert sinds 2011 de verkiezing ‘F&B Professional of the Year’. Dat deze verkiezing nut heeft, onderschrijft Suzanne de Zwaan, voorzitter van het netwerk. “De functie van F&B-manager werd tijdens de crisis meer dan eens geschrapt; F&B was een bijproduct. Gelukkig ziet men nu in...

4 maart 2014
Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

Op 10 maart gaat de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) weer de diepte in met het thema Beverage. Een aansprekend thema waar de combinatie tussen F&B, Fun, en Brains geheel tot zijn recht gaat komen. Workshops en proeverijen Op de locatie Huis ter Duin in Noordwijk is de verenigi...

31 januari 2014
Yuri Dries F&B Professional van 2014

Yuri Dries, F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is uitgeroepen tot F&B-Professional of the Year 2014. Dit gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM, initiatiefnemer van de wedstrijd. De bekendmaking vond plaats bij Librije's Hotel in Zwolle, waar het gala werd gehouden. Fin...

24 januari 2014
Finaleronde F&B Professional 2014

Hoe is het met de zenuwen van Frank Tuhusula, Yuri Dries en Gijs Wehkamp? Op maandag 27 januari krijgen de drie finalisten in de strijd om de titel F&B Professional of the Year de gelegenheid om zichzelf te presenteren tegenover een deskundige vakjury. Jaargala De presentaties kunnen alleen w...

15 januari 2014
Finalisten F&B Professional 2014 bekend

Gijs Wehkamp, Yuri Dries, en Frank Tuhusala zijn de finalisten in de wedstrijd om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Via een spannende stemronde op de website van Hospitality Management hebben zij de meeste stemmen weten te krijgen. Finale Op 27 januari presenteren Gijs (Hotels van Or...

2 januari 2014
Stem op de F&B Professional van 2014!

De stemronde om de AF&BM F&B Professional of the Year is van start gegaan. Via de website van Hospitality Management kunt u tot 15 januari 11.00 uur stemmen op uw favoriet. Dat doet u door heel eenvoudig in de middelste kolom op de website in de poll uw favoriet uit de tien genomineerde kanshebber...

31 december 2013
Maak kennis met de kanshebbers

Vanaf donderdag 2 januari 09.00 uur kunt u stemmen op de tien genomineerden in de verkiezing om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Maak kennis met de kanshebbers. Wie zijn ze en wat zijn hun sterkste F&B-eigenschappen?! Vasfi Isitan Vasfi is een echte 'People Manager' die zijn gast...

3 december 2013
Kanshebbers F&B Professional bekend

De AF&BM heeft tijdens de breakfastclub de tien genomineerden bekend gemaakt voor de jaarlijkse verkiezing F&B Professional of the Year. In willekeurige volgorde zijn dit: • Thijs Koster (art'otel, Amsterdam) • Remmert Jepkes (Hotel De L' Europe, Amsterdam) • Frank Tuhusula (Westcord Fash...

10 oktober 2013
AF&BM lunch voor Founding Partners

In het stijlvolle Miele Inspirience Centre verwelkomt de AF&BM op 4 oktober haar twintig Founding Partners voor een luxe, weliswaar zelfgemaakte, lunch. Zij doet dit jaarlijks als blijk van dank voor het bestaansrecht wat zij mede door haar partners heeft. Vooruitstrevende thema's Voorzitter Suz...

4 september 2013
Nieuwe F&B-manager Hilton Royal Parc

Hilton Royal Parc Soestduinen heeft Thomas Holland als F&B-manager aangetrokken. Hiermee is het hotel, in opvolging van de F&B professional of the year, Iris den Dekker, een nieuwe F&B manager rijker. Met deze benoeming verruilt Holland Hilton Amsterdam voor Hilton Royal Parc Soestduinen, gelegen...

5 juni 2013
'Betere aansluiting hotelscholen nodig'

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) gaat onderzoeken hoe zij met hotelscholen tot een betere afstemming kunnen komen op het gebied van het onderwijsaanbod. Tijdens het seminar 'Back to school' zei AF&BM-voorzitter Suzanne de Zwaan: "De vragen, verhalen en voorstellen die we hebben...

27 mei 2013
Suzanne de Zwaan naar Park Hotel

Suzanne de Zwaan stapt van Hotel Papendal over naar Park Hotel Amsterdam. Hier zal ze als hotel operations manager aan de slag gaan. Bram van der Hoek is general manager van het Amsterdamse hotel en zal dit ook blijven. Wel gaat hij zich meer richten op conceptontwikkeling voor de hele groep. De Z...

25 maart 2013
Social Food in de hospitalitybranche

De leden van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) hebben onlangs tijdens een bijeenkomst in het Hilton Royal Parc Soestduinen het onderwerp Social Food & Hospitality uitgediept. Aan de hand van presentaties van drie social media-zwaargewichten bespraken zij waarom social media niet...

19 februari 2013
AF&BM organiseert Social Food

Waarom lukt het de huis-, tuin- en keukenmens zonder horecadiploma’s om via twitter een restaurant binnen een week vol te krijgen? En waarom lukt het horecaondernemers niet? De Association of Food and Beverage Management organiseert op 18 maart de bijeenkomst ‘Social Food’. Er wordt vanuit ...

19 januari 2013
Den Dekker is F&B Professional 2013

Iris den Dekker, F&B-Manager van het Hilton Royal Parc Soestduinen, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2013. Dat gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM op 19 januari. Het gala is dit jaar gehouden in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Den Dekker volgt Reint van Rooij (F&B-Manag...

9 januari 2013
Finalisten F&B Award 2013 bekend

Levy Smit (Hotel Beaumont Maastricht), Iris den Dekker (Hilton Royal Parc Soestduinen) en Albert Veerman (d’Vijff Vlieghen/NH Hotels) zijn de finalisten voor de F&B Professional of the Year Award. Zij kregen van de tien genomineerde kandidaten de meeste internetstemmen. Tijdens het HotelloTOP Ye...

2 januari 2013
Tweede tussenstand F&B Award 2013

De contouren worden langzaam duidelijk, maar er is nog van alles mogelijk. Welke kandidaten om de finaleplaatsen van de F&B Professional of the Year Award 2013 van de AF&BM hebben nu de meeste stemmen? Meeste stemmen zijn voor… Dezelfde vijf kandidaten die ook in de tussenstand van 28 decembe...

28 december 2012
F&B Award 2013: wie liggen er op kop?

We brengen u een eerste tussenstand in de strijd om de drie finaleplaatsen van de F&B Professional of the Year Award 2013 van de AF&BM. Welke kandidaten hebben tot nu toe de meeste stemmen? Meeste stemmen zijn voor... De vijf kandidaten die tot nu toe de meeste stemmen hebben gekregen zijn (in ...

21 december 2012
Stem op de F&B-Professional 2013

U kunt vanaf nu stemmen op één van de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Via de website van Hospitality Management kunt u stemmen. Bekijk hier de tien genomineerden. h2. Iris den Dekker F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen "Iris is een vindin...

18 december 2012
Wie wordt F&B-Professional van 2013?

Maak kennis met de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Vanaf vrijdag 21 december kunt u via de website van Hospitaltiy Management stemmen op uw favoriete kandidaat. h2. Iris den Dekker F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen "Iris is een vindingri...

6 december 2012
Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Tijdens de AF&BM Breakfastclub spraken culinair journalist Mara Grimm en fooddesigner Mariëlle Bordewijk over respectievelijk ontbijttrends in de horeca en de invloed van Aziatische culturen. Inspelen op de wensen van de Aziatische gast is een must. Nog even een kop koffie of thee om daarna ...

5 december 2012
Nominaties F&B of the Year bekend

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft dinsdag 4 december de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013 bekend gemaakt. De tien kandidaten zijn vanuit de hele branche aangedragen en geselecteerd door een selectiecommissie. Ze werden bekend gemaakt tijdens...

31 oktober 2012
Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Niet het Hollandse broodje kaas of het Franse croissantje zullen het buffet van de AF&BM Breakfastclub sieren, maar Aziatische gerechten als Ha Kau-shrimp pastries, Tsa siew, Bapao, en Fried Wan tan. Belang Aziatische invloeden Steeds meer Aziatische zakenreizigers en toeristen doen Nederland aa...

28 oktober 2012
Op zoek naar de F&B-professional van 2013

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM start, in samenwerking met Hospitality Management, de zoektocht naar de F&B Professional of the Year 2013. Wie wordt de opvolger van Suzanne de Zwaan (winnaar 2011) en "Reint van Rooij":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/reint-van-rooij-f...

2 februari 2012
Film F&B Professional of the Year online

Het filmpje van de uitreiking F&B Professional of the Year 2012 staat nu online! In het filmpje de reactie van winnaar Reint van Rooij, juryleden aan het woord en een impressie van de avond. Van Rooij werd tijdens het jaargala van de AF&BM op 21 januari in de Koepelkerk in Amsterdam verkozen tot ...

22 januari 2012
Reint van Rooij F&B Professional of the year

Reint van Rooij, F&B-Manager van het 611 kamers tellende Novotel Amsterdam City, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2012. Van Rooij werd tijdens het jaargala van de AF&BM op 21 januari in de Koepelkerk in Amsterdam verkozen tot opvolger van Suzanne de Zwaan (F&B-Manager bij Congresho...

11 januari 2012
Finalisten F&B professional award bekend

De drie finalisten die gaan strijden om de F&B Professional of the Year Award 2012 van de AF&BM zijn bekend. Het zijn in willekeurige volgorde Patrick Wolffenbuttel, Hermen Nijhuis en Reint van Rooij. De heren zijn werkzaam voor respectievelijk het NH Grand Hotel Krasnapolsky, het Inntel Hotels Am...

20 december 2011
Kandidaten F&B Professional award 2012

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM stelt graag de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2012 aan u voor. De award wordt op 21 januari, tijdens het AF&BM jaargala uitgereikt aan de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional van het jaar. De tien kandi...

22 november 2011
Nominaties F&B Professional of the Year

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft maandag 21 november de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2012 bekend gemaakt. De Award wordt op 21 januari, tijdens het AF&BM jaargala uitgereikt aan de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional van het...

8 november 2011
Robert Benninga spreker bij AF&BM

Maandag 21 november staat de bijeenkomst van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM) in het teken van 'Sterk staan in spannende tijden'. Spreker is Robert Benninga. De oud topman van onder meer Hyatt Hotels geeft momenteel door heel Europa presentaties op het gebied van leiderschap...

13 oktober 2011
F&B-professional van het jaar gezocht

De AF&BM start de zoektocht naar de 'F&B Professional of the Year 2012'. In navolging van de succesvolle eerste verkiezing afgelopen jaar gaat dit najaar de tweede ronde van start. Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B Professional, stuur dit dan nu door met behulp van het "aanmel...

2 augustus 2011
AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM heeft onderwijs hoog in het vaandel staan. Om deze reden is de AF&BM een van de sponsoren van Kimberly Thorne, de kandidaat die Nederland in oktober vertegenwoordigt bij de World Skills in Londen op het onderdeel gastheerschap. Jong talent De 2...

14 juni 2011
Papendal zoekt bartenders tijdens feest

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem zoekt binnenkort op een unieke manier nieuwe bartenders en medewerkers in de bediening voor de hotelbar. Tijdens het personeelsfeest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het hotel krijgen kandidaten de kans om zich in de praktijk te bewijzen voor de...

20 april 2011
AF&BM-themadag over events op 16 mei

De Nederlandse horeca verwelkomt dagelijks veel en zeer uiteenlopende evenementen. Van product-presentatie tot gala en van (internationaal) congres tot grootschalig binnen- of buitenevenement. Wat zorgt voor de onuitwisbare indruk en waar gaat het regelmatig mis? Maandag 16 mei staat deze vraag cent...

23 januari 2011
De Zwaan F&B Professional of the year

Suzanne de Zwaan, F&B manager van Hotel en Congrescentrum Papendal, is zaterdag 22 januari uitgeroepen tot F&B Professional of the year. In een spannende finale versloeg De Zwaan vakgenoten Harm van Beurden van Conferentiehotel Kapellerput en Kim van Velzen van Seats2Meet/Meeting Plaza. AF&BM gal...

19 januari 2011
AF&BM-finalisten presenteren zich voor jury

Afgelopen dinsdag, 18 januari, presenteerden de drie finalisten voor de AF&BM-titel 'F&B Professional of the year' zich voor de jury. Op Slot Zeist gaf iedere kandidaat alles om in een half uur de deskundigen te kunnen overtuigen van hun 'recht' op de overwinning. Hemd van het lijf Kim van Velze...

14 januari 2011
Finalisten F&B Professional of the year

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) en Hospitality Management maken de drie finalisten bekend die gaan strijden om de titel 'F&B Professional of the year'. Na het tellen van alle online stemmen en de stembiljetten die tijdens de Horecava werden ingevuld, zijn de finalisten (in wille...

16 december 2010
Kanshebbers F&B Professional 2011 bekend

Woensdag 15 december werden de namen van de tien kanshebbers op de titel AF&BM Professional of the year bekendgemaakt. Dat gebeurde tijdens de themamiddag over succesvolle F&B concepten in hotel Casa 400 in Amsterdam. Chef redactie van Hospitality Management Frank Lindner had de eer om de namen van ...

14 december 2010
Even voorstellen: Suzanne de Zwaan

Waarom wordt jij F&B Professional of the Year? Ik benader mijn taak binnen de Food & Beverage als een coach in de topsport. Naast optimalisatie van de producten en diensten heeft het samenstellen en coachen van mijn team de hoogste prioriteit. Door mijn focus te leggen op deze aanpak merk ik direct ...

14 december 2010
Even voorstellen: Kim van Velzen

Waarom wordt jij F&B Professional of the Year? Ik ben een warm pleitbezorger van ons prachtige vak, draag hier zeer actief en innovatief aan bij, en zal als F&B Professional of the Year een uitstekende en actieve ambassadeur zijn voor het mooiste vak ter wereld. Ik ben altijd nieuwsgierig naar verni...

14 december 2010
Even voorstellen: René Sloots

Waarom wordt jij F&B Professional of the Year? Ik heb bijna 25 jaar ervaring in de Food & Beverage business, op verschillende niveaus, waarvan de laatste 3 jaar bij Bilderberg. Mijn kracht was om het afgelopen jaar met minimale middelen, samen met het team, de juiste balans te vinden in een mooi en ...

14 december 2010
Even voorstellen: Eugène Cox

Waarom wordt Eugène F&B Professional of the Year? Eugène is verantwoordelijk voor de Horeca binnen het Nederlands Openluchtmuseum. In 2005 was de Horeca een zeer matig renderende operatie. Eugène en zijn team zijn erin geslaagd om een concept te ontwikkelen dat financieel, kwalitatief en sociaal ...

14 december 2010
Even voorstellen: Ludo de Jong

Waarom wordt Ludo de F&B Professional of the Year? “Relax, Play, Indulge, Savor. Bij Renaissance Amsterdam Hotel geloven we dat hospitality allesomvattend synoniem is aan het ontdekken. Gevoed door deze missie heeft Ludo het afgelopen jaar op doortastende wijze het hotel in het spotlicht gezet met...

14 december 2010
Even voorstellen: Harm van Beurden

Waarom wordt Harm F&B Professional of the Year? Harm is een zeer bevlogen en verantwoordelijke manager met zijn voeten op de werkvloer. Hij toont passie voor gast en voor het product. Harm is enorm betrokken bij het bedrijf en de medewerkers. Hij heeft veel aandacht voor het overbrengen van kennis e...

14 december 2010
Even voorstellen: Roel Ruijs

Waarom wordt jij F&B Professional of the Year? Omdat ik dag en nacht klaar sta voor onze gasten en er alles aan zal doen om samen met mijn team de gastenervaring in The Dylan zo intens mogelijk te maken. Dit zonder toeters en bellen. Maar puur door gericht te zijn op persoonlijke service, waarbij de...

14 december 2010
Even voorstellen: Henk-Jan Priem

Waarom wordt jij F&B Professional of the Year? In het afgelopen jaar hebben wij een volledig nieuw hotel neergezet met een capaciteit van 520 kamers. Ons product combineert hotelaccommodatie met studentenhuisvesting en is daarmee uniek in Nederland. Mijn uitdaging zat hem het afgelopen jaar in het u...

14 december 2010
Even voorstellen: Ard Heijboer

Waarom wordt Ard F&B Professional of the Year? Ard is een gemotiveerde en inspiratie leverende persoon die op het moment werkzaam is in het grootste hotel van de Benelux. Hij kan staven op jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Ard is iemand die er staat voor zijn gasten, zijn personeel en co...

14 december 2010
Even voorstellen: Jan Stoeltie

Waarom wordt jij F&B Professional of the Year? Gastvrijheid is mijn passie en de horeca mijn vak. Nadat ik begin 2002 ben afgestudeerd aan de Hotel Management School te Leeuwarden en ik in het buitenland werkervaring had opgedaan, ben ik werkzaam geweest in de exclusieve hotellerie, culinaire cateri...

2 december 2010
Jury F&B Professional of the Year award

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé Food & Beverage Professional of the Year. Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B Professional meld hem of haar dan nu aan! Van alle aangedragen kandidaten komen er 10 namen op de shortlist. Hier kan van 20 dec...

24 november 2010
Eerste namen F&B professional of the year

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé F&B professional of the Year. Iedere food & beverage professional die in de hospitalitybranche werkt mag zich aanmelden. Er wordt momenteel koortsachtig gekeken welke kandidaten er op de longlist met tien namen komen te staan...

20 november 2010

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé F&B professional of the Year! Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional stuur dit dan nu door met behulp van "het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: