Ruth Engels (INK Hotel) F&B Professional '18

3 februari 2018 | Thijs Jacobs
Ruth Engels (INK Hotel) F&B Professional '18<

De jaarlijkse strijd om de titel ‘F&B Professional of the Year’ is inmiddels een gegeven binnen de branche. Onverminderd fanatiek namen Ruth Engels van INK Hotel Amsterdam, Jeroen Taillie van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam en Aukje van Dongen van NH Collection Eindhoven City Centre het dit jaar in het allerspannendste gedeelte, de finale, tegen elkaar op.

Vloggende finalisten

De nieuwe generatie F&B Professionals verandert in rap tempo, zo ook de selectiecriteria rondom de bloedstollende finale. Zo gaven de finalisten de toeschouwers en de jury dit jaar een kijkje in hun leven middels een vlog. Naast een presentatie in Koninklijk Theater Carré, met daarin hun aantoonbare successen en kwaliteiten, gaven deze vlogs een goed en dynamisch beeld van hun werkdag én hun team. Ook werd er nadruk gelegd op hun prestaties op het gebied van culinair ondernemerschap, social media, new generation en ambassadeurschap. Een belangrijk scala aan benodigde kwaliteiten voor een F&B Professional anno nu.

Jury

En wie kunnen nu beter oordelen over de kwaliteiten en successen van de finalisten dan een zorgvuldig samengestelde jury bestaande uit vakgenoten? Onder leiding van juryvoorzitter Maarten Wessels (Wessels Trainingen) namen F&B Professional of the Year 2017 Maurice van Rossum, Soenil Bahadoer (Restaurant de Lindehof ), Iris Kranenburg (Entree Magazine), Demian van der Reijden (Misset Horeca) en Paul Sprakel (Hospitality Management), de drie finalisten zorgvuldig onder de loep.

Winnares!

Op geheel passende wijze werd tijdens het AF&BM jaargala op de SS te Rotterdam de award, door voorzitter René Giel, uitgereikt aan de winnares Ruth Engels. "Ruth is een dame die vanuit haar hart vertelt. Alles wat ze zegt ademt F&B, ze deelt haar kennis en dat doet ze niet alleen binnen haar team maar ook internationaal binnen de Accor-groep. Tussen de mensen, daar staat ze. Van zelf koffie maken voor de ontbijtgasten tot het samen met haar collega's proeven van de wijnen voor een nieuw wijn/spijs combinatie. Met haar gepassioneerde aanpak maakt zij F&B aantrekkelijk voor haar medewerkers en stimuleert zij ze om zich verder te ontwikkelen in het vak. En met de creatieve events die zij organiseert bij INK maakt zij F&B aantrekkelijk voor de hotelgasten én de locals. Wat ze doet is écht! Het is een eer om haar de titel F&B Professional of the Year 2018 te geven."

Professionals

Winnaar of niet, ook professionals als Jeroen en Aukje blijven belangrijk en het verschil maken voor het F&B-vak. Ook minstens zo belangrijk zijn de geluiden en de feedback uit hun teams. Jeroen heeft volgens hen de kracht om uniek te zijn en wordt geprezen om zijn enthousiasme, vindingrijkheid en creativiteit. Aukje wordt getypeerd als toegewijd en energiek en prikkelt haar team tot ultieme prestaties. Ze zijn uiteindelijk alle drie een aanwinst voor de branche!

Meer info: www.afbm.nl,  info@afbm.nl
Foto: Henk-Jan Winkeldermaat, www.punkmedia.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Video Achtergronden F&B
Video: Hotel & F&B Patrick Aarsman en Sido de Brabander van Crowne Plaza Den Haag - Promenade

Voor de special Hotel & Food & Beverage (deze verschijnt aanstaande dinsdag) van Hospitality Management gingen we op bezoek in Den Haag, bij Crowne Plaza Den Haag - Promenade. General Manager Patrick Aarsman en chef-kok Sido de Brabander leidde ons rond in het vijfsterrenhotel tussen dui...

Visa gaat samenwerken met Bidroom

Visa kondigt een driejarige samenwerking aan met hotelboeking service, Bidroom. In de EU boekte bijna de helft (49%) van de internetgebruikers een vakantie en/of hotelaccommodatie via internet (Eurostat). In het Verenigd Koningkrijk gebruikte 83% van de mensen het internet voor het boeken van hun ho...

Hotel Restaurant
Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe moderne make-over

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationa...

Regelgeving Airbnb
Amsterdam wil Airbnb verbieden

Het aanstaande college van Amsterdam wil Airbnb in bepaalde wijken van de stad gaan verbieden. Dit om het massatoerisme tegen te gaan. Naar schatting bezoeken jaarlijks 20 miljoen toeristen de hoofdstad. Verwacht wordt dat dit in rap tempo op zal lopen tot 30 miljoen, zo lezen we op nrc.nl. Om de...

Events
Training e-mailmarketing

Niet alleen op het gebied van privacy, maar ook op het gebied van e-mailmarketing helpt de kennis van de HM Academy u als hotelier verder. E-mailmarketing is een uitstekend instrument om via de juiste campagnes uw gasten gericht en persoonlijk aan te spreken en terug te laten komen. Succesvolle e-ma...

Events
AVG-training HM Academy zeer hoog gewaardeerd

De afgelopen tijd heeft de HM Academy met veel succes de training AVG voor de hotellerie georganiseerd. De training wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8.8 Vanaf 25 mei 2018 bent u als hotelier verplicht om in kaart te hebben welke gegevens u verwerkt, waarom u deze verwerkt en hoe lang u d...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: