10 genomineerden voor F&B Professional of the Year 2024 bekend

Auteur: redactie
Awards F&B 12 december 2023
10 genomineerden voor F&B Professional of the Year 2024 bekend De uitreiking van F&B Professional of the Year 2023 begin dit jaar

Het is zover! De top tien kandidaten is bekend! Deze tien nominaties maken vanaf nu kans op de titel 'F&B Professional of the Year 2024'. En u kan stemmen op uw favoriet!

De afgelopen weken heeft AF&BM vele nominaties voor F&B Professioneel of the Year 2024 vanuit verschillende hoeken mogen ontvangen. AF&BM wil iedereen hartelijk danken voor alle inzendingen!

Nominaties F&B Professional of the Year

Uit de ingezonden nominaties zijn, op basis van de gegeven motivaties, tien genomineerden geselecteerd die vanaf vandaag met elkaar de verkiezingsstrijd aan gaan. De kandidaten in willekeurige volgorde zijn:

Mark Visschedijk - Landgoed Huize Bergen
Thomas van Maanen - Nhow Amsterdam RAI
Jan-Jaap van Altenburg - Wijnbar Vindict
Liliana Neves - Horeca Uitzendbureau Xlence
Nick Vrielink - Fitz's Bar Amsterdam - Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park
Jelle Postma - Restaurant The Lemon Tree
Jorien Schipper - Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage
Lotte Bloem - Restaurant Odille
Peter Derks & Roland van Balen - De Spijsbereiders
Chantal Tolboom - Utrechtse Horeca Groep

Stem nu op uw favoriet - stemmen kan tot 12 januari

Vanaf nu kan u stemmen op uw favoriet. Op de site van AF&BM is een speciale pagina ingesteld waar alle informatie over de wedstrijd en de genomineerden, inclusief alle motivaties, te vinden is. De stembus sluit op 12 januari, dus zorg dat uw stem voor die tijd binnen is.

Stemmen op uw favoriet kan hier!

Jury

De jury bestaat uit Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Maaike de Reuver (Food Inspiration), Iris Kranenburg (Entree Magazine), Paul Sprakel (Hospitality Management), Demian van der Reijden (Misset Horeca). De jury bepaalt naar aanleiding van een juryvisit de winnaar die de F&B Professional of the Year titel meer dan verdient.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws