Stem op jouw favoriete F&B Professional!

22 december 2017 | Thijs Jacobs

De AF&BM zoekt dé F&B Professional of the Year! Bekijk hier de profielen van de negen genomineerden en stem op de professional die volgens jou binnen zijn/haar vakgebied met kop en schouders boven de rest uit steekt.
 
Op 10 januari om 11:00 uur worden de stemmen geteld en wordt in het Innovation & TrendLAB Theater op de Horecava bekend gemaakt welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben gekregen. Deze drie professionals gaan door naar de finale, waarin zij zich mogen presenteren aan de vakjury.

De vakjury beslist wie de felbegeerde titel 'F&B Professional of the Year 2018' verdient en deze prestigieuze award uitgereikt krijgt tijdens het AF&BM jaargala op 3 februari. 
 

De vakjury bestaat dit jaar uit:

 

Maarten Wessels – Wessels Trainingen

Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017

Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof

Iris Kranenburg – Entree Magazine

Demian van der Reijden – Misset Horeca

Paul Sprakel – Hospitality Management

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Marriott verwijdert plastic rietjes wereldwijd

Marriott International heeft vandaag het plan aangekondigd om plastic wegwerprietjes en roerstaafjes te verwijderen in alle 6.500+ hotels wereldwijd, verspreid over dertig merken. Zodra dit volgend jaar volledig geïmplementeerd is heeft het bedrijf meer dan 1 miljard plastic rietjes per jaar e...

Interieur Advertorial
Auping introduceert hotelbed Revive

Auping introduceert begin september een duurzaam en modulair opgebouwd bed dat speciaal voor de hotelwereld is ontwikkeld. De Auping Revive is ontworpen op basis van resultaten uit onderzoeken naar de wensen van zowel hotelgasten als hotelpersoneel. Het hotelbed heeft de looks en het slaapcomfort va...

Hotelketens
Restaurant INK Hotel in de prijzen

Het restaurant en de cocktailbar van INK Hotel Amsterdam - heeft tijdens de uitreiking van de World Luxury Restaurant Awards maar liefst drie prijzen gewonnen. Het restaurant, onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, werd benoemd tot het beste 'Luxury Boutique Hotel Restaurant'...

Hotelketens
Le Club AccorHotels lanceert Seeker en pioniert met het gebruik van biometrie

Het bekroonde loyaliteitsprogramma van AccorHotels – Le CLub AccorHotels – introduceert het revolutionaire Seeker, een online test die aan de hand van je resultaten met een uiterst accuraat algoritme jou een persoonlijk reisprofiel creëert. Zo wil de hotelketen het reis-DNA van haar...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Fletcher
Fletcher ziet bezettingsgraad gigantisch stijgen door zomerweer

Nederland heeft er al een hele lange periode met heerlijk zomerweer opzitten. Fletcher Hotels ziet dat daardoor de vraag naar vakanties in Nederland ongekend hoog is. Er is altijd een belangrijke relatie tussen het weer en het boeken van vakanties in eigen land. Hoe lekkerder het weer, hoe groter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: