Stem op jouw favoriete F&B Professional!

22 december 2017 | Thijs Jacobs

De AF&BM zoekt dé F&B Professional of the Year! Bekijk hier de profielen van de negen genomineerden en stem op de professional die volgens jou binnen zijn/haar vakgebied met kop en schouders boven de rest uit steekt.
 
Op 10 januari om 11:00 uur worden de stemmen geteld en wordt in het Innovation & TrendLAB Theater op de Horecava bekend gemaakt welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben gekregen. Deze drie professionals gaan door naar de finale, waarin zij zich mogen presenteren aan de vakjury.

De vakjury beslist wie de felbegeerde titel 'F&B Professional of the Year 2018' verdient en deze prestigieuze award uitgereikt krijgt tijdens het AF&BM jaargala op 3 februari. 
 

De vakjury bestaat dit jaar uit:

 

Maarten Wessels – Wessels Trainingen

Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017

Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof

Iris Kranenburg – Entree Magazine

Demian van der Reijden – Misset Horeca

Paul Sprakel – Hospitality Management

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Verbouwen
City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst ...

Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: