Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

12 januari 2017 | Roy Spijker

Tijdens de Horecava zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel 'F&B Professional of the Year 2017'. Onder het toeziend oog van vele horecaprofessionals, maakt René Giel van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) de genomineerden bekend.

De drie finalisten zijn Imre Swaanswijk (F&B Manager, Park Hotel Amsterdam), Elise Nouwens (F&B Manager, Sofitel Legend The Grand Amsterdam) en Maurice van Rossum (operations Manager, The Attention Group). Op vrijdag 20 januari zullen zij het tegen elkaar opnemen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tegenover een vijfkoppige jury moeten zijn zich presenteren. De jury zal onder meer kijken naar ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare succesen en liefde voor het F&B-vak. Ook wordt er gekeken naar innovativiteit binnen de functie van F&B Professional.

Tijdens het jaargala van AF&BM, op 27 januari in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, maakt de vakjury bekend wie zich F&B Professional van 2017 mag noemen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Ondernemen
Tips voor een onweerstaanbare hotelwebsite

De Hotel Website of the Year verkiezing 2021 zit erop. Tijdens een feestelijke, online ceremonie werd op 14 januari jl. de winnaar bekendgemaakt: Max Brown Hotels heeft de eer om deze titel een jaar lang te mogen voeren. Een fantastische prestatie. Wat kunnen we leren van de winnende website en de a ...

Ewout Hoogendoorn
Column Ewout Hoogendoorn: Akkoord!  

Naast Van der Valk met een dikke 700 miljoen euro omzet en Fletcher met 285 miljoen omzet in 2019, zijn er nog een stuk of vijf echt Nederlandse ketens over (Westcord, Eden, Bastion, Inntel, Amrâth en Postillion) met een gezamenlijke omzet van zo’n 430 miljoen in 2018 en vast wel meer in ...

Tech Longread
Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 1)

Robots kunnen steeds meer horecataken uitvoeren, zo schreef Marthijn van Oostveen in september 2019 op deze website. Anderhalf jaar daarvoor drukte Stef Driessen hoteliers al op het hart dat ze snel moesten anticiperen op de opkomst van voice assistants zoals Siri en Cortana. Toch zijn er in Ned ...

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
Hotelovernachtingen volgend jaar weer terug op niveau 2019

Na de grootste dip uit de historie van de hotelsector is herstel in zicht. In 2022 komt het aantal hotelovernachtingen in Nederland weer uit op het niveau van piekjaar 2019 met bijna 55 miljoen. In Amsterdam duurt het een jaar langer voordat de schade is ingelopen, omdat de stad erg afhankelijk is v ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: