Wie wordt F&B Professional 2017?

3 oktober 2016 | Jorien Slager

Nu het einde van dit jaar langzaam in zicht komt, begint het bij veel F&B Professionals alweer te kriebelen. De F&B Professional of the Year verkiezing komt er weer aan! Afgelopen jaar kreeg ‘F&B Professional of the Year 2016 winnaar’ Eric Andersen met deze titel een mooie bevestiging voor zijn inspanningen in de afgelopen jaren. Maar na een mooi jaar zal ook hij op 27 januari, tijdens het jaargala, zijn titel aan de volgende vakgenoot moeten overdragen. Ontzettend spannend natuurlijk, want de winnaar van deze bijzondere titel mag zich één jaar lang het gezicht van F&B Nederland noemen!

Verkiezingsstrijd
Voordat het zover is en de volgende F&B-ambassadeur kan worden gekozen, ontsnapt geen enkele F&B professional aan ons vizier. En om daar écht zeker van te zijn, vertrouwen wij op jullie medewerking! Jullie kunnen het verschil maken, door vóór uiterlijk 11 december via onderstaand formulier degene aan te melden die volgens jullie de meest onderscheidende én innovatieve F&B Professional of the Year moet worden!

De genomineerden zullen dan tijdens de leiderschapsbijeenkomst op 12 december bij NHTV Breda bekend worden gemaakt. En na deze bekendmaking kun jij je favoriete vakgenoot (via de website van de AF&BM) nog digitaal naar de finale stemmen! Tijdens de HORECAVA op 11 januari 2017 worden de drie finalisten met de meeste stemmen uiteindelijk bekendgemaakt, waarna de drie professionals het op 20 januari tegen elkaar op zullen nemen in een bloedstollende eindzegen onder leiding van de vakjury!

Jaargala
De winnaar van deze trofee ontvangt naast de eeuwige roem ook een passende culinaire prijs en krijgt automatisch een plek in de jury voor de verkiezing in 2018.

Ben of ken jij deze professional die een echte leider, innovator en ambassadeur voor het vak is? Aarzel dan geen moment en meld je (collega) dan zo snel mogelijk aan via www.afbm.nl! Geef kort weer waarom deze kandidaat volgens jou een onderscheidende gastvrouw/heer in hart en nieren is!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events Achtergronden
Mindervalidenhotel op Zwarte Cross

Het wordt dit jaar voor 20 tot 25 mindervaliden mogelijk om de Zwarte Cross maximaal te beleven. De 33-jarige Rick Brink uit Hardenberg is maandag 17 juni in het KRO-NCRV programma Minister van Gehandicaptenzaken verkozen tot de eerste minister van Gehandicaptenzaken van Nederland en zal MIVA Las Ve...

Accor Amsterdam
Vierde Accor-hotel klaar voor meetings en events farmaceuten

Ook Novotel Amsterdam City voldoet nu aan de eisen voor meetings en events in de gezondheidszorg / farmaceutische industrie. Het is het vierde als groen gecertificeerde Accor-hotel, na Mercure Amsterdam City, Movenpick Amsterdam City Centre en Novotel Amsterdam Schiphol Airport. De locatie in de omg...

Hilton Hotelketens
Hotelketen uitgelicht: Hilton

In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In 1919 opende Conrad Hilton het eerste Hilton Hotel in Cisco, Texas in de Verenigde Staten. In honderd jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een van de bekendste en grootste...

Opening Hotelketens Internationaal
Zo ziet het nieuwe Aloft Hotel in Madrid eruit

Aloft Hotels, Marriott International’s hotelmerk voor muziekfans en liefhebbers van tech, zet deze maand een voetafdruk in Spanje met de opening van Aloft Madrid Gran Via. Het hotel ligt in het bruisende hart van de hoofdstad op steenworp afstand van hotspots zoals het iconische Plaza de Espa&...

Personalia
Nieuwe General Manager voor Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda heeft per 1 juli een nieuwe General Manager. Yolanda Bianca neemt het stokje over van Päivi Hagedoorn die 2,5 jaar de scepter zwaaide, maar nu doorstroomt naar mmoederorganisatie Odyssey Hotel Group. Hagedoorn wist van Hotel Nassau Breda een begrip te maken in de wijde omgevi...

Economie Achtergronden
Prijzen hotels, restaurants en voedingsmiddelen in Nederland hoger dan Europees gemiddelde

Van de vijf meestbezochte vakantielanden is Spanje het voordeligst voor vakantiegangers die zelf de boodschappen doen. In Spanje zijn de prijzen voor voeding 4 procent lager dan gemiddeld in de Europese Unie. In Nederland liggen deze prijzen 1,1 procent boven dit gemiddelde. Dat meldt het CBS op bas...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: