Wie wordt F&B Professional 2017?

3 oktober 2016 | Jorien Slager

Nu het einde van dit jaar langzaam in zicht komt, begint het bij veel F&B Professionals alweer te kriebelen. De F&B Professional of the Year verkiezing komt er weer aan! Afgelopen jaar kreeg ‘F&B Professional of the Year 2016 winnaar’ Eric Andersen met deze titel een mooie bevestiging voor zijn inspanningen in de afgelopen jaren. Maar na een mooi jaar zal ook hij op 27 januari, tijdens het jaargala, zijn titel aan de volgende vakgenoot moeten overdragen. Ontzettend spannend natuurlijk, want de winnaar van deze bijzondere titel mag zich één jaar lang het gezicht van F&B Nederland noemen!

Verkiezingsstrijd
Voordat het zover is en de volgende F&B-ambassadeur kan worden gekozen, ontsnapt geen enkele F&B professional aan ons vizier. En om daar écht zeker van te zijn, vertrouwen wij op jullie medewerking! Jullie kunnen het verschil maken, door vóór uiterlijk 11 december via onderstaand formulier degene aan te melden die volgens jullie de meest onderscheidende én innovatieve F&B Professional of the Year moet worden!

De genomineerden zullen dan tijdens de leiderschapsbijeenkomst op 12 december bij NHTV Breda bekend worden gemaakt. En na deze bekendmaking kun jij je favoriete vakgenoot (via de website van de AF&BM) nog digitaal naar de finale stemmen! Tijdens de HORECAVA op 11 januari 2017 worden de drie finalisten met de meeste stemmen uiteindelijk bekendgemaakt, waarna de drie professionals het op 20 januari tegen elkaar op zullen nemen in een bloedstollende eindzegen onder leiding van de vakjury!

Jaargala
De winnaar van deze trofee ontvangt naast de eeuwige roem ook een passende culinaire prijs en krijgt automatisch een plek in de jury voor de verkiezing in 2018.

Ben of ken jij deze professional die een echte leider, innovator en ambassadeur voor het vak is? Aarzel dan geen moment en meld je (collega) dan zo snel mogelijk aan via www.afbm.nl! Geef kort weer waarom deze kandidaat volgens jou een onderscheidende gastvrouw/heer in hart en nieren is!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: