Wie wordt F&B Professional 2017?

3 oktober 2016 | Jorien Slager

Nu het einde van dit jaar langzaam in zicht komt, begint het bij veel F&B Professionals alweer te kriebelen. De F&B Professional of the Year verkiezing komt er weer aan! Afgelopen jaar kreeg ‘F&B Professional of the Year 2016 winnaar’ Eric Andersen met deze titel een mooie bevestiging voor zijn inspanningen in de afgelopen jaren. Maar na een mooi jaar zal ook hij op 27 januari, tijdens het jaargala, zijn titel aan de volgende vakgenoot moeten overdragen. Ontzettend spannend natuurlijk, want de winnaar van deze bijzondere titel mag zich één jaar lang het gezicht van F&B Nederland noemen!

Verkiezingsstrijd
Voordat het zover is en de volgende F&B-ambassadeur kan worden gekozen, ontsnapt geen enkele F&B professional aan ons vizier. En om daar écht zeker van te zijn, vertrouwen wij op jullie medewerking! Jullie kunnen het verschil maken, door vóór uiterlijk 11 december via onderstaand formulier degene aan te melden die volgens jullie de meest onderscheidende én innovatieve F&B Professional of the Year moet worden!

De genomineerden zullen dan tijdens de leiderschapsbijeenkomst op 12 december bij NHTV Breda bekend worden gemaakt. En na deze bekendmaking kun jij je favoriete vakgenoot (via de website van de AF&BM) nog digitaal naar de finale stemmen! Tijdens de HORECAVA op 11 januari 2017 worden de drie finalisten met de meeste stemmen uiteindelijk bekendgemaakt, waarna de drie professionals het op 20 januari tegen elkaar op zullen nemen in een bloedstollende eindzegen onder leiding van de vakjury!

Jaargala
De winnaar van deze trofee ontvangt naast de eeuwige roem ook een passende culinaire prijs en krijgt automatisch een plek in de jury voor de verkiezing in 2018.

Ben of ken jij deze professional die een echte leider, innovator en ambassadeur voor het vak is? Aarzel dan geen moment en meld je (collega) dan zo snel mogelijk aan via www.afbm.nl! Geef kort weer waarom deze kandidaat volgens jou een onderscheidende gastvrouw/heer in hart en nieren is!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Longread NHTV
"Het hotelmanagementcontract ... als u begrijpt wat ik bedoel"

We hebben het waarschijnlijk allemaal weleens meegemaakt: vragen wie de eigenaar is van een hotel en dan als antwoord iets krijgen als: “Ja, de stenen zijn van meneer/mevrouw X.” Doorvragen levert niet altijd meer duidelijkheid op over de precieze eigendomsstructuur, zéker niet al...

Hotel Achtergronden
Oproep: werk je mee aan dit onderzoek over toeristenbelasting?

Ilse van Ipenburg sudeert af aan de Universiteit Maastricht. In opdracht van BookDifferent.com en ABN AMRO doet zij onderzoek naar de verduurzaming van de hotelsector en specifiek naar hoe de toeristenbelasting slimmer kan worden ingezet. Hoe kan dit worden gebruikt zodat investeren in duurzaamheid ...

Wet- en regelgeving Columns
Fooien: dit zijn de regels

In de horeca zijn fooien een gebruikelijk fenomeen. Stond er voorheen een fooienpot zichtbaar op een centrale plek, bijvoorbeeld receptie of bar, tegenwoordig worden fooien vaak via de bankpas/creditcard gedaan. De geschiedenis van fooien gaat ver terug. Niettemin is de term 'fooi' in de ...

Toerisme Achtergronden
De populairste vakantielanden van 2018

HomeToGo, ‘s werelds grootste zoekmachine voor vakantiehuizen, onderzocht wat de meest populaire bestemmingen zijn voor de aanstaande zomervakantie van 2018 door de zoekopdrachten van Nederlandse vakantiegangers te analyseren. De populairste vakantielanden van 2018: Nederlanders blijken ...

Toerisme Achtergronden
Nederlanders laten werk niet los tijdens vakantie

Ruim 40% van de Nederlanders onder de 65 jaar laat het werk niet helemaal los op vakantie. Ouders met jonge kinderen zijn op vakantie het meest met werk bezig. Bijna de helft kan het niet laten om e-mails te checken en werktelefoontjes te beantwoorden. Dit terwijl tijd met elkaar doorbrengen en onts...

Fletcher Opening Hotelketens
Officiële opening pastarestaurant Laguna

Woensdag 27 juni vindt in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen de officiële opening plaats van het pastarestaurant Laguna. Tijdens de feestelijke opening zal er kinderentertainment aanwezig zijn. Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: