Wie wordt F&B Professional 2017?

3 oktober 2016 | Jorien Slager
Wie wordt F&B Professional 2017?

Nu het einde van dit jaar langzaam in zicht komt, begint het bij veel F&B Professionals alweer te kriebelen. De F&B Professional of the Year verkiezing komt er weer aan! Afgelopen jaar kreeg ‘F&B Professional of the Year 2016 winnaar’ Eric Andersen met deze titel een mooie bevestiging voor zijn inspanningen in de afgelopen jaren. Maar na een mooi jaar zal ook hij op 27 januari, tijdens het jaargala, zijn titel aan de volgende vakgenoot moeten overdragen. Ontzettend spannend natuurlijk, want de winnaar van deze bijzondere titel mag zich één jaar lang het gezicht van F&B Nederland noemen!

Verkiezingsstrijd
Voordat het zover is en de volgende F&B-ambassadeur kan worden gekozen, ontsnapt geen enkele F&B professional aan ons vizier. En om daar écht zeker van te zijn, vertrouwen wij op jullie medewerking! Jullie kunnen het verschil maken, door vóór uiterlijk 11 december via onderstaand formulier degene aan te melden die volgens jullie de meest onderscheidende én innovatieve F&B Professional of the Year moet worden!

De genomineerden zullen dan tijdens de leiderschapsbijeenkomst op 12 december bij NHTV Breda bekend worden gemaakt. En na deze bekendmaking kun jij je favoriete vakgenoot (via de website van de AF&BM) nog digitaal naar de finale stemmen! Tijdens de HORECAVA op 11 januari 2017 worden de drie finalisten met de meeste stemmen uiteindelijk bekendgemaakt, waarna de drie professionals het op 20 januari tegen elkaar op zullen nemen in een bloedstollende eindzegen onder leiding van de vakjury!

Jaargala
De winnaar van deze trofee ontvangt naast de eeuwige roem ook een passende culinaire prijs en krijgt automatisch een plek in de jury voor de verkiezing in 2018.

Ben of ken jij deze professional die een echte leider, innovator en ambassadeur voor het vak is? Aarzel dan geen moment en meld je (collega) dan zo snel mogelijk aan via www.afbm.nl! Geef kort weer waarom deze kandidaat volgens jou een onderscheidende gastvrouw/heer in hart en nieren is!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
ibis Styles Delft City Centre verwelkomt haar eerste gast

ibis Styles Delft City Centre opent vanaf vandaag haar deuren. Het driesterren hotel telt 82 kamers en is gevestigd aan het Van Leeuwenhoekpark 2 in Delft. Het hotel bevindt zich in het hart van het centrum, vlakbij het station. Met de toevoeging van ibis Styles Delft City Centre aan het ibis Styles ...

Hotelbouwplannen
Bouw Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel vertraagd

De ambitie om nog dit jaar het Amrath Galaxy Jaarbeurs Hotel in Utrecht te openen, gaat niet worden gehaald. De bouw van het multifunctionele gebouw heeft vertraging opgelopen. Bijna drie jaar geleden startte de bouw van de 90 meter hoge toren. Het hotelgedeelte bestaat uit de eerste zeven verdie ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Corona
Terrassen gaan op 21 april niet open

De terrassen gaan op 21 nog niet open. De voorgenomen versoepelingen zijn met minstens een week opgeschoven, aangezien de besmettingscijfers nu nog te hoog zijn. Een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst heeft dit bevestigd na het 'Catshuisoverleg' van zondag. De burgemeesters van ...

Toerisme Achtergronden
Oasis Parcs verandert naam in Oasis Premium Resorts

Het premium merk Oasis Parcs gaat verder onder de naam Oasis Premium Resorts. De nieuwe naam sluit beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten. De exploitant van luxe vakantieresorts beheert momenteel zeven resorts in Nederland, Curaçao, Oost ...

Achtergronden
Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management

Een bijzonder speciale editie van Hospitality Management valt over een aantal dagen bij iedere hotelier op de mat. Ewout Hoogendoorn – al jaren als gewaardeerde columnist verbonden aan het blad – interviewt niemand minder dan John Fentener van Vlissingen, oprichter van zakenreisconcern B ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: