Wie wordt F&B Professional 2017?

3 oktober 2016 | Jorien Slager

Nu het einde van dit jaar langzaam in zicht komt, begint het bij veel F&B Professionals alweer te kriebelen. De F&B Professional of the Year verkiezing komt er weer aan! Afgelopen jaar kreeg ‘F&B Professional of the Year 2016 winnaar’ Eric Andersen met deze titel een mooie bevestiging voor zijn inspanningen in de afgelopen jaren. Maar na een mooi jaar zal ook hij op 27 januari, tijdens het jaargala, zijn titel aan de volgende vakgenoot moeten overdragen. Ontzettend spannend natuurlijk, want de winnaar van deze bijzondere titel mag zich één jaar lang het gezicht van F&B Nederland noemen!

Verkiezingsstrijd
Voordat het zover is en de volgende F&B-ambassadeur kan worden gekozen, ontsnapt geen enkele F&B professional aan ons vizier. En om daar écht zeker van te zijn, vertrouwen wij op jullie medewerking! Jullie kunnen het verschil maken, door vóór uiterlijk 11 december via onderstaand formulier degene aan te melden die volgens jullie de meest onderscheidende én innovatieve F&B Professional of the Year moet worden!

De genomineerden zullen dan tijdens de leiderschapsbijeenkomst op 12 december bij NHTV Breda bekend worden gemaakt. En na deze bekendmaking kun jij je favoriete vakgenoot (via de website van de AF&BM) nog digitaal naar de finale stemmen! Tijdens de HORECAVA op 11 januari 2017 worden de drie finalisten met de meeste stemmen uiteindelijk bekendgemaakt, waarna de drie professionals het op 20 januari tegen elkaar op zullen nemen in een bloedstollende eindzegen onder leiding van de vakjury!

Jaargala
De winnaar van deze trofee ontvangt naast de eeuwige roem ook een passende culinaire prijs en krijgt automatisch een plek in de jury voor de verkiezing in 2018.

Ben of ken jij deze professional die een echte leider, innovator en ambassadeur voor het vak is? Aarzel dan geen moment en meld je (collega) dan zo snel mogelijk aan via www.afbm.nl! Geef kort weer waarom deze kandidaat volgens jou een onderscheidende gastvrouw/heer in hart en nieren is!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Personalia Hotel
Nieuwe operations manager Landgoed Huize Bergen

Hubèrt van den Heuvel is de nieuwe operations manager van Landgoed Huize Bergen te Vught. Van den Heuvel heeft in het verleden veel ervaring opgedaan binnen de hospitality. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt als (interim)bedrijfsadviseur voor horecabedrijven op het gebied van conceptontwi...

Hotelbouwplannen Culinair
Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als inspiratiebron en speelt duurzaamheid een grote rol. Het is de derde grote verbouwing in acht jaar voor eigenaar Eric Swaghoven, die eerder het restaurant en de ke...

Tech Advertorial
Best Western City Hotel de Jonge kiest voor PMS van Guestline

Het Best Western City Hotel de Jonge is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en beschikt over 72 hotelkamers, restaurant en 8 vergaderzalen. Het hotel kiest voor een PMS-systeem van Guestline. Rob Riper, algemeen directeur van Best Western City Hotel de Jonge: Met de installatie heb...

Personalia
Transfers binnen Hotel Okura

Met het aantreden van Michiel Roelfsema als general manager van Hotel Okura Amsterdam vinden er verschuivingen binnen het managementteam plaats. Michiel Roelfsema maakt bekend dat Femke Groeneveld-Weller en Jos Pallandt, beiden reeds werkzaam in het hotel, nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen....

Opening
Bühne vrij voor Ruby Leni Hotel Düsseldorf

Niet ver van de beroemde Königsallee opende de Ruby Group afgelopen maandag 13 mei met Ruby Leni haar tweede hotel in Düsseldorf. Het hotel heeft 170 kamers, een bar, een café en een buitenterras. De ruimtes die vroeger als kantoorruimte van het Mischimmobilie dienden, herbergen teg...

Events
Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen. Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: