Fletcher De Wageningsche Berg organiseert BoerenHart diner

23 januari 2018 | David Bakker

Op woensdag 7 februari 2018 organiseert het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-
Restaurant De Wageningsche Berg in samenwerking met BoerenHart een 6-gangen BoerenHart diner. De gasten genieten deze avond van een heerlijk diner met verse seizoensproducten onder het genot van live muziek voor €45 per persoon.

Een korte weg tussen de lokale boeren en het dinerbord van de gasten. Zonder tussenhandel een eerlijke prijs voor de boer en heerlijke verse seizoensproducten waar de koks met passie mee kunnen werken. Dit initiatief heet BoerenHart. Op woensdag 7 februari 2018 organiseert het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg een culinaire avond met live muziek. “Dit is een prachtige kans. Wat is er mooier dan een eerlijke prijs voor de boer en heerlijke verse seizoensproducten om mee te werken?”, aldus Jan Lenstra, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant.

De Wageningsche Berg

De gasten kunnen live zien hoe de gerechten van het 6-gangen BoerenHart
diner bereid worden, bij welke boer de ingrediënten zijn ingekocht en de chef-kok licht toe wat er iedere gang geserveerd wordt. Na afloop krijgen de gasten verse groente en een recept mee, zodat zij hier thuis mee aan de slag kunnen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@hoteldewageningscheberg.nl of telefonisch via 0317 – 495 911.

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen is één van de 82 unieke Fletcher hotels. Het luxe hotel is gelegen op één van de mooiste locaties van Nederland, namelijk midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de prachtige ligging op de Wageningsche Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk schitterend. Vlak naast het hotel liggen de mooie botanische tuinen van het Arboretum Belmonte. De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende fiets- en wandelroutes, maakt het hotel een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen

Na een bewogen en bevlogen zomer is de angst voor een tweede golf werkelijkheid. Tafelheer Sander Allegro (QL Hotels) bespreekt de stand van zaken binnen de hotellerie met Marijke Schreiner (Stayokay) Marco Lemmers (Conscious Hotels), Bastiaan Klomp (Thermae 2000) en Erwin Rozendal (Villa Beukenhof) ...

Booking.com OTA's Internationaal
Booking.com vreest 'monopolielijstje' Brussel

Glenn Fogel, CEO van Booking.com, vreest dat zijn bedrijf op een speciaal 'monopolielijstje' van de Europese Commissie komt te staan. Ambtenaren in Brussel werken aan de criteria om tot die lijst te komen. Brussel wil de twintig grootste techbedrijven ter wereld op de lijst hebben. De Europe ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Branded Content
Auping presenteert nieuw bed: Auping Noa

Auping lanceerde op 1 oktober 2020 Auping Noa, een nieuw bed ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. Met dit bed voegt Auping een nieuw ontwerp toe aan een lange rij van iconische ontwerpen. Geheel volgens de Scandinavische ontwerptraditie heeft Eva Harlou met Auping Noa een bed o ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: