Fletcher De Wageningsche Berg organiseert BoerenHart diner

23 januari 2018 | David Bakker

Op woensdag 7 februari 2018 organiseert het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-
Restaurant De Wageningsche Berg in samenwerking met BoerenHart een 6-gangen BoerenHart diner. De gasten genieten deze avond van een heerlijk diner met verse seizoensproducten onder het genot van live muziek voor €45 per persoon.

Een korte weg tussen de lokale boeren en het dinerbord van de gasten. Zonder tussenhandel een eerlijke prijs voor de boer en heerlijke verse seizoensproducten waar de koks met passie mee kunnen werken. Dit initiatief heet BoerenHart. Op woensdag 7 februari 2018 organiseert het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg een culinaire avond met live muziek. “Dit is een prachtige kans. Wat is er mooier dan een eerlijke prijs voor de boer en heerlijke verse seizoensproducten om mee te werken?”, aldus Jan Lenstra, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant.

De Wageningsche Berg

De gasten kunnen live zien hoe de gerechten van het 6-gangen BoerenHart
diner bereid worden, bij welke boer de ingrediënten zijn ingekocht en de chef-kok licht toe wat er iedere gang geserveerd wordt. Na afloop krijgen de gasten verse groente en een recept mee, zodat zij hier thuis mee aan de slag kunnen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@hoteldewageningscheberg.nl of telefonisch via 0317 – 495 911.

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen is één van de 82 unieke Fletcher hotels. Het luxe hotel is gelegen op één van de mooiste locaties van Nederland, namelijk midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de prachtige ligging op de Wageningsche Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk schitterend. Vlak naast het hotel liggen de mooie botanische tuinen van het Arboretum Belmonte. De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende fiets- en wandelroutes, maakt het hotel een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Faillissement Coronacrisis
Hotel Stroom Rotterdam failliet

Hotel Stroom in Rotterdam is failliet ten gevolge van de coronacrisis. De hoge vaste lasten en het wegvallen van inkomsten hebben ertoe geleid dat het hotelbedrijf van Edwin van der Meijde en Jantiene Berg een faillissement heeft moeten aanvragen. Van der Meijde is eveneens eigenaar van het Rotte...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: