Geberit investeert in uw hotelcomfort

9 februari 2014
Geberit investeert in uw hotelcomfort

Een bijzondere ambiance, karakter en innovatieve producten en diensten maken een hotel uniek - en zijn daarom cruciaal voor het succes. Verblijven in een hotel moet een ervaring zijn die
de verwachtingen overtreft. Niet alleen in algemene zin, maar - nog belangrijker - ook in de details. Met de douchewc van Geberit, kan zelfs de kleinste badkamer gemakkelijk worden omgezet in een oase van comfort. De toevoeging van een dergelijk innovatief product kan dus het wellness aanbod van uw hotel direct in de kamers zelf verbeteren.

*Wellness op uw hoteltoilet*
De AquaClean douchewc van Geberit is een toilet en bidet in één en reinigt het onderlichaam na het toiletgebruik met lichaamswarm water. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op het welzijn van uw hotelgasten gedurende de gehele dag. De Geberit AquaClean heeft een ingebouwd wellness-programma; met de afstandsbediening of middels het subtiele zijpaneel van het toilet wordt de douchefunctie geactiveerd en het onderlichaam gereinigd met een warme waterstraal, welke zorgt voor een aangename verfrissing. Uiteraard is de douchewc door uw gasten ook als normaal toilet te gebruiken. Geberit douchewc’s bieden een heldere oplossing voor het verbeteren van de wellness faciliteiten van een hotel door de welzijn-ervaring tot in de hotelkamers te brengen.

*Exceptionele samenwerking*
Geberit, Europees marktleider in sanitairtechnologie, biedt hoteliers de exceptionele mogelijkheid om het comfort van de gasten nog een stapje verder te verhogen en te verrijken met een Geberit AquaClean douchewc. Geberit komt graag met u, als geïnteresseerde hotelier, in contact om de mogelijkheid van een exceptionele samenwerking, middels het plaatsen van een gratis AquaClean douchewc, in uw hotel te bespreken. Bij interesse van beide partijen, biedt Geberit u:

? Geberit biedt u kosteloos de AquaClean Sela douchewc t.w.v. € 2000,- (of € 2000,- korting op het topmodel AquaClean 8000plus);
? Geberit kan u in contact brengen met een installateur (de installatiekosten zijn voor eigen rekening);
? Geberit promoot het hotel met een exclusief samengesteld AquaClean arrangement naar de consument;
? Uw hotel wordt opgenomen in de internationale hotel locator op de AquaClean website en in overleg meegenomen in acties en communicatie-uitingen.

*Promotiesamenwerking*
Indien er besloten is een Geberit AquaClean douchewc te installeren, kan er, in samenspraak met u, een speciaal AquaClean arrangement samengesteld worden. Dit arrangement wordt door Geberit naar de consument gecommuniceerd middels "www.comfortclub.nl":http://www.comfortclub.nl, de Comfort Club nieuwsbrief en mogelijk andere uitingen. Daarnaast wordt u opgenomen in de internationale AquaClean hotel locator; een online overzicht van alle Europese hotels die voorzien zijn van een AquaClean douchewc. Kijk op "www.comfortclub.nl/aanbiedingen.":http://www.comfortclub.nl/Aanbiedingen.aspx voor meer informatie.

*Interesse?*
Maak een afspraak met Robin van den Brink, Sales Manager Geberit AquaClean, "robin.vandenbrink@geberit.com":mailto:robin.vandenbrink@geberit.com of per tel: +31 (0)6-23 90 87 80 om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over Geberit AquaClean vindt u op "www.geberit-aquaclean.nl":http://www.geberit-aquaclean.nl



Overig nieuws