Golden Tulip Hotel Central opent vernieuwde brasserie: Cé

8 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken flink onder handen genomen. In samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen is een prachtig ontwerp gemaakt. Uitgangspunt was vasthouden aan wat goed is maar wel aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd.

Service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Zo ontstond Cé: "Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ’s-Hertogenbosch. Ingetogen chique waar iedereen zich meteen thuis voelt", aldus Karin Rademaker, directrice Golden Tulip Hotel Central.

Welkom bij Cé


De rijke geschiedenis van Golden Tulip Hotel Central gaat terug tot 1409. Dirck de Roover liet op een mooie centrale plek zijn kapitale huis bouwen. De zoete inval voor zo’n beetje heel ’s-Hertogenbosch. Samen het leven vieren, goed eten en drinken, kortom Brabant op z’n best. Een bourgondische traditie die vandaag de dag nog steeds terug te vinden is in het hotel met Brasserie Cé als centrale middelpunt.

Cé ademt sfeer, gezelligheid en een touch van grandeur. Cé is daarmee 7 dagen per week hét ontmoetingspunt voor ’s-Hertogenbosch. Van een heerlijk bakje koffie met een echte Bossche bol tot zakelijke besprekingen, uitgebreide lunch, diner en verrassende cocktails. Gasten kunnen bij Cé de vertrouwde bitterbal maar ook de vernieuwende borrelplank Cé Speciaal bestellen. Het diner wordt bereid met verse, bijzondere en zo veel mogelijk lokale ingrediënten. Voor de menukaart en meer informatie zie: www.ce-denbosch.nl.
 

Over Golden Tulip Hotel Central


Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Hèt verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Awards F&B
Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivaties van verschillende vakgenoten stroomden binnen. Zo is er in één motivatie zelfs te lezen dat enkele genomineerden tot de 'Nieuwe...

Awards
Recordaantal awards voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam in 2017

Op zaterdag 2 december werden in St. Moritz in Zwitserland de World Luxury Hotel Awards uitgereikt en ontving Sofitel Legend The Grand Amsterdam zowel de award voor 'Luxury City Hotel Western Europe' als de award voor 'Luxury Eco/Green Hotel Western Europe'. Deze eervolle awards vorm...

Hilton
Hilton stelt alles in het werk om meer vrouwen op topfuncties te krijgen

Afgelopen week kwamen ruim 150 vrouwen bijeen in Hilton Schiphol om te spreken over Female Leadership. De vrouwen hebben diverse managementfuncties in Hilton hotels uit heel Europa. Het onderwerp was hoe vrouwen makkelijker door kunnen stromen naar topposities. Ruim 50 procent van de werknemers bij ...

Michelin
Inter Scaldes haalt derde Michelinster binnen

Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de MICHELIN gids Nederland bekend, waarin 704 restaurants en 261 hotels worden onderscheiden. De MICHELIN gids 2018 bevestigt de culinaire opmars die in Nederland gaande is. Inter Scaldes (Kruiningen) is het derde restaurant dat de h...

Hotelketens
Groninger ondernemer Fred Dalebout koopt horeca imperium Martini Hotel Group

Dalebout (47), die al voor 50% eigenaar was, heeft met ingang van 1 december de aandelen van Frans Kappenburg (68) overgenomen en is daarmee de enige eigenaar geworden van de Martini Hotel Group en heeft door deze transactie de toekomst van dit mooie bedrijf gewaarborgd. Het vastgoed van WEE...

Achtergronden
De weekendselectie: vooruitblik Michelinsterren, versierde kersthotels en meest gelezen artikelen

Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de afgelopen week iets hebt gemist, vind je in de weekendselectie drie artikelen die gedurende de afgelopen week zijn geplaatst op onze website. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: