Golden Tulip Hotel Central opent vernieuwde brasserie: Cé

8 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken flink onder handen genomen. In samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen is een prachtig ontwerp gemaakt. Uitgangspunt was vasthouden aan wat goed is maar wel aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd.

Service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Zo ontstond Cé: "Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ’s-Hertogenbosch. Ingetogen chique waar iedereen zich meteen thuis voelt", aldus Karin Rademaker, directrice Golden Tulip Hotel Central.

Welkom bij Cé


De rijke geschiedenis van Golden Tulip Hotel Central gaat terug tot 1409. Dirck de Roover liet op een mooie centrale plek zijn kapitale huis bouwen. De zoete inval voor zo’n beetje heel ’s-Hertogenbosch. Samen het leven vieren, goed eten en drinken, kortom Brabant op z’n best. Een bourgondische traditie die vandaag de dag nog steeds terug te vinden is in het hotel met Brasserie Cé als centrale middelpunt.

Cé ademt sfeer, gezelligheid en een touch van grandeur. Cé is daarmee 7 dagen per week hét ontmoetingspunt voor ’s-Hertogenbosch. Van een heerlijk bakje koffie met een echte Bossche bol tot zakelijke besprekingen, uitgebreide lunch, diner en verrassende cocktails. Gasten kunnen bij Cé de vertrouwde bitterbal maar ook de vernieuwende borrelplank Cé Speciaal bestellen. Het diner wordt bereid met verse, bijzondere en zo veel mogelijk lokale ingrediënten. Voor de menukaart en meer informatie zie: www.ce-denbosch.nl.
 

Over Golden Tulip Hotel Central


Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Hèt verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Interview Longread
Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Ruby Hotels fonkelt aan het firmament van het Duitse hotellandschap en zal binnen niet al te lange tijd wereldwijd bekend zijn. Als we de drukke openingsagenda bekijken, zien we openingen in Londen, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen, Helsinki, Zürich en enkele locaties in China op de planning....

Achtergronden Tech
Overname Winner Hotel Software door Mews

Mews, het snelst groeiende SaaS Property Management Systeem (PMS) voor hotels en hostels, heeft de grootste Belgische software-leverancier, Winner Hotel Software, overgenomen. De strategische samenwerking tussen de twee toonaangevende Property Management Systems draagt bij aan de uitbreiding van ...

Achtergronden Internationaal
Deze items worden door hotelgasten het vaakst gestolen uit het hotel

Het stelen van zeep of pennen lijkt voor veel hotelgasten onschuldig, maar sommige zijn zo brutaal dat ze tv's, piano's, matrassen of zelfs opgezette dieren uit het hotel dragen. Wellness Heaven heeft 1.157 hoteliers gevraagd welke items het meest worden gestolen. In het bijzonder zien we ee...

Advertorial
Travel Suit Collection by NCF

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid. Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten kara...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: