Heropening Best Western City Hotel Woerden

28 januari 2016
Heropening Best Western City Hotel Woerden

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een totale metamorfose van het Best Western hotel aan de Utrechtseweg in Woerden. Na sluiting
van het hotel in november 2014 zijn de eigenaren een volledige renovatie van het hotel gestart. Het bestaande pand is volledig gestript, opnieuw opgebouwd en heeft een eigentijdse uitstraling gekregen. Na een volledige renovatie opent op 1 februari 2016 het gloednieuwe Best Western City Hotel Woerden.

*Het Groene Hart*
Best Western City Hotel Woerden is een nieuw hotel op drie sterren plus-niveau dat op 1 februari 2016 haar deuren opent in Woerden, de hoofdstad van het Groene Hart. Het hotel beschikt over 64 comfortabele kamers, een aangename ontbijt/loungeruimte, een vergaderzaal en een gezellige bar waar men terecht kan voor een drankje en een snack. Voor groepen is er de mogelijkheid om uitgebreid te dineren.

*Centrale ligging*
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart en ligt centraal in Nederland op enkele kilometers van Utrecht. Het historische centrum van Woerden stamt uit 1372.
Voor zowel zakelijke reizigers die in Woerden, Utrecht of in de Randstad dienen te zijn en voor toeristische reizigers die van wandelen, fietsen of winkelen houden is Woerden een goede uitvalsbasis. Het gehele jaar door zijn er in Woerden diverse evenementen, waarover men informatie kan inwinnen via de UIT-agenda van BeleefWoerden.com. Molens, kaas, koeien en groen zijn oer-Hollandse kenmerken die in Woerden te vinden zijn.

*Goed uitgeruste kamers*
Alle kamers zijn voorzien van o.a. airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een LED TV, een bad of douche, een gastenkluisje, een koelkastje en gratis en snel draadloos internet. Zusterhotel Best Western PLUS City Hotel Gouda ontvangt niets dan lof over de comfortabele boxsprings van de gasten die overnachten in Gouda. Daarom is ook in Woerden voor deze bedden gekozen. Enkele kamers kunnen met elkaar geschakeld worden, waardoor er Connecting Rooms ontstaan. Ook beschikt het hotel over enkele drie- en vierpersoonskamers.

*Vergaderen*
Naast overnachten kan er ook worden vergaderd bij Best Western City Hotel Woerden. De zaal is geschikt voor 2 tot 30 personen en beschikt over daglicht, airconditioning, modern audiovisueel apparatuur, gratis Wi-Fi, verschillende vergaderarrangementen en diverse cateringmogelijkheden.

*Mooie aanvulling*
Wytze van den Berg, Managing Director België & Nederland, Best Western Hotels & Resorts; ‘Eigenaren Titus Stoelinga en Marcel Rutten hebben na het succes van het Best Western PLUS City Hotel Gouda weer de handen ineen geslagen en hebben zichzelf wederom overtroffen met de metamorfose van dit hotel. Ik ben heel blij Best Western City Hotel Woerden bij Best Western te mogen verwelkomen. Voor Best Western en onze gasten en klanten is deze centrale locatie in Nederland een mooie aanvulling op het portfolio.´

*Marcel Rutten*
‘We zijn zeer verheugd met de aansluiting van ons nieuwe hotel in Woerden bij Best Western’, aldus Marcel Rutten, directeur/mede-eigenaar van Best Western City Hotel Woerden en Best Western PLUS City Hotel Gouda. ‘De renovatie van het hotel is geweldig goed gelukt en de eerste reacties van gasten en relaties zijn zeer positief en overweldigend. Wij kijken uit naar 1 februari als we de deuren van het hotel officieel kunnen openen en onze eerste gasten mogen ontvangen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws