Hilton Rotterdam in de prijzen

22 september 2014
Hilton Rotterdam in de prijzen

Hilton Rotterdam heeft haar status op het gebied van duurzaamheid verder vergroot. Hilton ontving vandaag uit handen van de grootste online reiscommunity
ter wereld – Trip Advisor –de prestigieuze onderscheiding Platinum Trip Advisor GreenLeaders. Met het Platinum TripAdvisor GreenLeaders-status demonsteert het Rotterdamse Hilton hotel dat gasten tijdens hun verblijf hun ‘ecologische afdruk’ verkleinen. Het nieuwe iniatief van Trip Advisor is onlangs in Europa geïntroduceerd na een succesvolle introductie in de Verenigde Staten. Het programma is erop gericht om reizigers te adviseren bij het plannen van ‘groene’ reizen door duurzame accommodaties aan te wijzen die erkend zijn met de GreenLeader-status.

*Bijenkasten*
Hilton Rotterdam staat bekend om haar strikte duurzaamheidprincipes. Onlangs behaalde Hilton voor het derde jaar op rij de gouden Green Key status. Afgelopen zomer plaatste het hotel bijenkasten op het dak van de 2e verdieping om te voorzien in eigen honingproductie. Hiermee omarmt het hotel het initiatief van de stadsimker Balten Schalkwijk die pleit voor structurele toename van het aantal bijenkasten in de Maasstad. Jan Rutgers, Hotel Manager Hilton Rotterdam vertelt: “We willen als Hilton vooral het uitgangspunt ondersteunen om de natuur meer bij de stad te betrekken. Dit was ook de achterliggende gedachten achter het plaatsen van de bijenkasten op het dak van het hotel. Daarnaast treffen we al jaren diverse maatregelingen die de CO² uitstoot reduceren. Het is dan ook een eer dat al onze iniatieven door Trip Advisor niet onopgemerkt zijn gebleven en wij nu erkend zijn als GreenLeader. ‘s Werelds grootste online reiscommunity wordt door onze gasten beschouwd als een gerespecteerd bron voor het verkrijgen van reisinformatie. Deze onderscheiding is zonder twijfel een nog grotere stap voortwaarts in het verder vergroten van onze duurzame reputatie.”

"*MEER LEZEN OVER HILTON? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton&x=zoeken

Overig nieuws