Hilton Rotterdam verankerd na verbouw

27 juni 2013
Hilton Rotterdam verankerd na verbouw

Het Hilton Rotterdam viert haar 50e verjaardag met de heropening van het hotel, na een volledige renovatie van 36 miljoen euro. De openingsceremonie gebeurde op dezelfde wijze als
in 1963. Toen werd het hotel met het plaatsen van een anker voor het hotel symbolisch aan de havenstad verbonden. Anno nu waren speciale gasten burgemeester Ahmed Aboutaleb en Simon Vincent, president Europa, Midden Oosten & Afrika, Hilton Worldwide. Zij hebben het hotel opnieuw onthuld, zoals Conrad Hilton en de echtgenote van de voormalige burgemeester Van Walsum dat 50 jaar eerder deden.

*Boodschap*
De complete verbouwing van het hotel en de heropvoering van de openingsceremonie bevestigen de boodschap van Conrad Hilton dat Hilton definitief verankerd is met Rotterdam. Nadat het originele, maar gerestaureerde, anker opnieuw op zijn plaats was gelegd, gaf Lee Towers niet alleen voor de genodigden, maar ook speciaal voor de burgers van Rotterdam, een optreden voor de nieuwe ingang aan het Weena.

Op de foto: Jan Rutgers (manager Hilton Rotterdam), Ahmed Aboutaleb (burgemeester Rotterdam), Simon Vincent (president Europa, Midden Oosten en Afrika, Hilton Worldwide).

~Frank Lindner~

Overig nieuws