Hotelfamilie wordt nieuwe hoofdredactie Hospitality Management

Auteur: robin bruggeman
Mensen 15 januari 2024
Hotelfamilie wordt nieuwe hoofdredactie Hospitality Management V.l.n.r.: Laura, Floris, Michel, Nina en Sophie Kloeg

De familie Kloeg vormt de gasthoofdredactie van de juni-editie van Hospitality Management. Na Caro van Eekelen, Lucas Petit, Roberto Payer en Githa en Boudewijn van Vilsteren nemen Michel, Sophie, Nina, Laura en Floris Kloeg voor eenmaal de honneurs waar. Als hotelfamilie hebben zij een uniek perspectief op de Nederlandse hotellerie.

Met Michel en Sophie Kloeg aan het hoofd heeft de Kloeg Collection tien Zeeuwse hotels in de portefeuille. Nina Kloeg is in het familiebedrijf werkzaam als manager sales en marketing, terwijl Laura Kloeg hotelmanager van twee hotels is en als directeur van de Kloeg Collection Crew HR-zaken voor haar rekening neemt. Floris Kloeg is verantwoordelijk voor revenue management.

Iedere uitgave begint met een redactieoverleg en de eerste lijntjes voor het juni-nummer zijn inmiddels uitgezet. De gasthoofdredactie bepaalt onder meer wie er wordt geïnterviewd en waarom, welk hotel er in ‘Hotel in Beeld’ komt, welke jonge hospitality professional wordt geportretteerd in ‘Jong & Ambitieus’ en welke hotelketen wordt uitgelicht. Het wordt een mooie én interessante editie!

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws