Hotelschool The Hague gooit hoge ogen

4 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Vandaag publiceerde Keuzegids HBO 2019 de resultaten van hun onderzoek. Hotelschool The Hague (met campussen in Den Haag en Amsterdam) is de beste hotelschool van Nederland. Over het algemeen wordt de categorie hoger hotelonderwijs erg goed beoordeeld. Het onderzoek toont dat Hotelschool The Hague de hoogste score heeft van alle publieke en privé hotelscholen. Daarnaast is Hotelschool The Hague ook genoemd in de top 5 kleinschalige hogescholen.
 

88 punten

Hotelschool The Hague scoort het hoogst met een score van 88/100 voor de campus in Den Haag en 90/100 voor de Amsterdam campus. Wij onderscheiden onszelf door de wijze waarop wij theorie, praktijk en onderzoek integreren met een combinatie van kennis (IQ), emotionele intelligentie (EQ) en doorzettingsvermogen (AQ).

Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur: "Als College van Bestuur zijn we buitengewoon trots op dit uitstekende resultaat. We zijn erg blij dat zowel onze studenten als experts onze voortdurende inspanningen op het gebied van kwaliteitsverbetering waarderen. deze prestatie was mede mogelijk doordat onze community zich vol toewijding inzet voor het doel ‘Creating hospitable futures together’.

Resultaten

De resultaten van de Keuzegids HBO 2019 zijn een combinatie van twee componenten: de prestaties en de prestatiescores van de Nationale Studenten Enquête (NSE). De prestaties worden gemeten op basis van het aantal studenten dat het eerste jaar met goed resultaat afrondt en het onderwijs binnen vijf jaar voltooit, evenals het aantal contacturen. De resultaten zijn gebaseerd op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) en een expertoordeel, deze berust op de accreditatiebesluiten van de NVAO. De totaalscore en het eindresultaat van de Keuzegids HBO 2019 is gebaseerd op alle tien indicatoren van de uitspraken van studenten en experts en de behaalde resultaten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: