Housekeeping krijgt verwenmiddag

14 maart 2013
Housekeeping krijgt verwenmiddag

De zes finalisten van de wedstrijd Het Schoonste Hotel Van Nederland, krijgen vandaag een complete verwenmiddag. De winnaar wordt vanavond bekend gemaakt.

*Respect en erkenning*
In deze wedstrijd draait het om de housekeeping. Meedoen aan de wedstrijd geeft de hotelier een manier om zijn housekeeping in het zonnetje te zetten. Of zoals jurylid Caro van Eekelen over de wedstrijd vertelt: "Erkenning en respect, dat verdient de housekeeping van een hotel. Het personeel werkt achter de schermen en moet eens in het zonnetje worden gezet. Deze medewerkers zorgen voor een groot gedeelte van de totale gastervaring."

*De finalisten*
Vanavond wordt tijdens een spetterende awardshow de winnaar bekend gemaakt. Dan is het de beurt aan de general managers om de jury te overtuigen waarom zij de titel van Het Schoonste Hotel Van Nederland mogen dragen. Hilton Rotterdam Hotel, Park Plaza Amsterdam Airport, Novotel Eindhoven, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Bilderberg Hotel Lauswolt en Hotel The Toren Amsterdam, zijn de zes finalisten die kans maakten op de titel.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws