International Hotel Capital Partners nieuwe partner van HotelloTOP

Auteur: Redactie
Events 12 januari 2024
International Hotel Capital Partners nieuwe partner van HotelloTOP

Vanaf begin dit jaar is International Hotel Capital Partners (IHCP) partner van HotelloTOP, het netwerk van hotelmanagementscholen in Nederland. Dit high-end partnership opent voor de keten niet alleen deuren om deel te nemen aan diverse bijeenkomsten, maar biedt ook kansen om nieuwe contacten te leggen en te netwerken met gelijkgestemden binnen de hotellerie.

HotelloTOP staat bekend als waardevolle bron van kennis en uitwisseling. Het geeft de gelegenheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Jaarlijks organiseert het platform verschillende evenementen, met hoogtepunten als het CEO Power Breakfast, Future Hotello en The Next GM Challenge.

Meer dan netwerkplatform

Annemarie van den Berg, director of sales, marketing & events van IHCP: "HotelloTOP is meer dan alleen een netwerkplatform; het omarmt het unieke DNA van Hotello's (afgestudeerden van de hotelschool) en ondersteunt actief bij het opbouwen van waardevolle netwerken. Een bijzonder aspect is de inzet voor het inspireren van jonge Hotello's om een carrière in de branche na te streven. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn verheugd deel uit te maken van dit dynamische netwerk.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws