Kapellerput heeft nieuw concept

1 oktober 2014
Kapellerput heeft nieuw concept

'Het huis van' is het nieuwste concept van Kapellerput voor zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een huiselijke omgeving om te vergaderen,
te brainstormen of te werken aan een oplossing of plan. Werken in een sfeer alsof je thuis bent. Naast de boomhut Kaban(2010) en het unieke concept #DeVernieuwing (2012) heeft Kapellerput daarmee een derde innovatie voor de meeting markt gerealiseerd.

*Alsof je thuis bent*
'Het huis van' bestaat uit een woonkeuken en een woonkamer waar groepen tot 14 personen op een ontspannen wijze kunnen werken, alsof je thuis bent. De omgeving biedt huiselijke gezelligheid, een retro jaren '60 look en is voorzien van moderne technieken, zoals een draadloze beamer met geluidinstallatie, Wi-Fi en airconditioning. De woonkeuken is de plek om samen te komen. Twee robuuste houten tafels bieden volop ruimte. Een directe toegang tot het buitenterras zorgt voor een heerlijk buitengevoel. De woonkamer is de plek om je terug te trekken, hangend op één van de banken of werkend aan een huiselijk bureau met uitzicht op de fraaie natuur buiten. Even ontspannen met een magazine uit de lectuurmand , een goed gesprek bij de haard of met je collega een spelletje Monopoly spelen. En 'Het huis van'kom je natuurlijk binnen door een echte voordeur, voorzien van een huiselijke klopper.

"*Meer lezen over Kappelerput Conferentiehotel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=kapeller&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws