Klok hoteldirecteur NH Krasnapolsky

3 oktober 2013
Klok hoteldirecteur NH Krasnapolsky

Herman Klok wordt de nieuwe hotel director van het NH Grand Hotel Krasnapolsky. Klok is afkomstig van Accor, waar hij voorheen general manager was bij Pullman Brussels Midi. Bij NH Hoteles volgt
hij Heinz Imhof op. Imhof was de afgelopen twee en een half jaar verantwoordelijk voor het vijfsterrenhotel.

*Amsterdam congresstad*
Klok: “De geplande grootschalige renovatie van NH Grand Hotel Krasnapolsky stelt mij in staat om een nog prominentere plek voor het hotel te verwerven binnen de top van de Amsterdamse hotels. Bovendien zet ik mij graag in om Amsterdam als congresstad op internationaal niveau nog meer op de kaart te zetten.”

*Buitenlandervaring*
In de afgelopen jaren deed Klok nationale en internationale ervaring op. Als director of operations rooms division werkte hij sinds 2004 voor Dorint Sofitel op Schiphol, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de rebranding naar Dorint. In 2007 maakte hij de overstap naar de Verenigde Staten waar hij als hotel manager werkte in Sofitel Chicago Water Tower. Drie jaar later vertrok hij naar Dubai met de opening van het eerste Pullman hotel in het Midden-Oosten, als operations manager. In juni dit jaar opende hij als general manager hotel Pullman Brussels Midi.

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws