Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

29 oktober 2012 |
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen<

Hét evenement van het najaar voor iedere hotelier en chef-kok start vandaag. Bezoek de beurs Prikkel je Zintuigen, georganiseerd door Levens, Mise en Place en Deli XL.

Focus op kostenbesparing
Deze drie grote partijen hebben heel wat voor u in petto. Kom daarom langs bij Levens Cooking en Baking Plaza en u bent weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste facetten die actueel zijn in de hotellerie. De focus wordt gelegd op personeel, op bereidingswijze van ingrediënten, op culinaire inspiratie voor de menukaart, kostenbesparingen, omzet en op de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur.

Altijd welkom
Niet ingeschreven, kom gewoon langs! Bezoek het evenement gratis en mis niets! U wilt toch wél uw concurrent voor zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Bezoek daarom het evenement en praat met vakmensen. U blijft toch altijd ondernemen? De redactie van Hospitality Management is aanwezig, en wij zien u heel graag. Bekijk het dossier op hospitality-management.nl en ontdek wat u kunt verwachten. Kunt u vandaag niet, dan bent u morgen en woensdag ook van harte welkom!
Locatie: Culinair Pretpark (Levens Cooking & Baking Plaza) Broekakkerweg 27 5126 BD GILZE. Openingstijden 09.30 - 17.00 uur. Er is een ochtend- en een middagprogramma. Bekijk hier de website.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: