Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

29 oktober 2012
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Hét evenement van het najaar voor iedere hotelier en chef-kok start vandaag. Bezoek de beurs Prikkel je Zintuigen, georganiseerd door Levens, Mise en Place en Deli XL.

*Focus op kostenbesparing*
Deze drie grote partijen hebben heel wat voor u in petto. Kom daarom langs bij Levens Cooking en Baking Plaza en u bent weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste facetten die actueel zijn in de hotellerie. De focus wordt gelegd op personeel, op bereidingswijze van ingrediënten, op culinaire inspiratie voor de menukaart, kostenbesparingen, omzet en op de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur.

*Altijd welkom*
Niet ingeschreven, kom gewoon langs! Bezoek het evenement gratis en mis niets! U wilt toch wél uw concurrent voor zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Bezoek daarom het evenement en praat met vakmensen. U blijft toch altijd ondernemen? De redactie van Hospitality Management is aanwezig, en wij zien u heel graag. Bekijk "het dossier":http://www.hospitality-management.nl/dossier/prikkel-je-zintuigen/ op hospitality-management.nl en ontdek wat u kunt verwachten. Kunt u vandaag niet, dan bent u morgen en woensdag ook van harte welkom!

Locatie: Culinair Pretpark (Levens Cooking & Baking Plaza) Broekakkerweg 27 5126 BD GILZE. Openingstijden 09.30 - 17.00 uur. Er is een ochtend- en een middagprogramma. "Bekijk hier de website.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws