Louvre maakt uitbreiding in China officieel

6 december 2013
Louvre maakt uitbreiding in China officieel

Louvre Hotels Group kondigde onlangs een partnership aan met Chengdu Mareka Hotel Property Management. Tijdens de officiële bekendmaking in Chengdu lanceerden Pierre-Frédéric Roulot, CEO van
Louvre Hotels Group en Mark Pi, recent benoemd tot voorzitter van Tulip Inn China, tien grote projecten aan die in samenwerking met de Chinese groep Chengdu Mareka Hotel Property Management worden uitgevoerd.

*De nieuwe projecten*
Deze projecten omvatten het volgende:
• De transformatie van vijf bestaande hotels gevestigd in Chengdu, Chongqing en Xichang tot Tulip Inn hotels (420 kamers),
• De ontwikkeling van vier hotels in Tibet en een Royal Tulip hotel in Chengdu (450 kamers),
• De ontwikkeling van jaarlijks twintig franchise hotels de komende vijf jaar.

*International standards, local flavours*
Pierre-Frederic Roulot, CEO van Louvre Hotels Group: "Chengdu ligt in het hart van West-China, het gebied waar momenteel veel ontwikkeling plaats vindt. Wij ondersteunen met onze hotels de connectie van deze groeiende regio met andere delen in de wereld. We zijn er trots op de naam Louvre Hotels Group te mogen koppelen aan de ontwikkeling van het toerisme in deze regio. We zijn ook erg verheugd met de uitbreidingen van Tulip Inn in China onder de noemer ‘international standards, local flavours.’ Deze samenwerking onderstreept onze ambitie om uit te breiden in China en andere opkomende landen in het algemeen.”

*Lokale gastenkring*
FU Yongli, loco-burgemeester van de stad Chengdu, provincie Sichuan: "Wij zijn ervan overtuigd dat de naamsbekendheid van Louvre Hotels Group ons toegang zal verlenen tot een lokale gastenkring die nog niet gewend is aan binnenlandse zakenreizen. Dit is heel goed nieuws voor de economie van de regio Chengdu.”


Op de foto: Van links naar rechts: Mr. Shen Huan-shu, Vice-President van Sichuan Province tourist office, Mr. Mark Pi ,Chairman & CEO van Tulip Inn China; Mr. Pierre-Frédéric Roulot, CEO van Louvre Hotels Group; Mr. Alain Sebah, Chief Operating Officer van Louvre Hotels Group; en Mr. Phileas Law, Vice-President & Managing Director in China.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws