Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

20 september 2019 | Thijs Jacobs

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve wijnbibliotheek.

Dit moderne upscale steakhouse is de nieuwste hotspot in hartje Amsterdam waar je een geweldige avond gaat beleven met vrienden en familie of tijdens een zakelijk diner met collega’s en klanten. De sfeer is warm en uitnodigend met moderne elementen in een spraakmakend design waarin je blijft ontdekken. Ieder deel van het restaurant vertegenwoordigt een andere ervaring. Zo biedt de open showkeuken gelegenheid tot interactie met de enthousiaste en gepassioneerde chef-koks. De wijnbibliotheek geeft een overzichtelijke keuze uit alle wijnstreken van de wereld, waarbij verhalen van andere gasten met elkaar gedeeld worden aan de gemeenschappelijke tafel. De “Meat Experience Room” is een sensationele ervaring waar de chef-koks vertellen over de diversiteit van dry aged vlees en welke soorten vlees het meest mals of smaakvol zijn. Maak de ervaring compleet door te kiezen uit het assortiment steakmessen.

Beste steakhouse van de hoofdstad

Het Midtown Grill restaurant opende voor het eerst haar deuren in 2010 en werd al snel bekend als het beste steakhouse in Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van een typisch Amerikaans steakhouse, worden er heerlijke steaks geserveerd, aangevuld met een ruime wijnkaart en ambachtelijke cocktails. Met het nieuwe hoogwaardige ontwerp onderscheidt Midtown Grill zich zelfs in het eclectische Amsterdam. Met gedurfd gebruik van kleuren en aantrekkelijke prints, stijlvolle materialen en gezellige zithoeken is Midtown Grill hét nieuwe restaurant van de stad.

Over het Amsterdam Marriott Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel bestaat al sinds 1975 en is daarmee het eerste Marriott hotel buiten Amerika. Het felbegeerde adres ligt naast het bekende Vondelpark en op loopafstand van het beroemde Museum District, exclusieve winkelstraten en restaurants. Het hotel biedt 396 kamers met een compleet nieuw interieur van de Nederlandse ontwerper Piet Boon, plus een geheel nieuw ontworpen ‘Great Room’ lobby, M Club Lounge en een 24/7 geopend fitnesscentrum die zorgvuldig afgestemd zijn op de behoeften van de moderne reiziger. State-of-the-art vergader- en evenementenfaciliteiten gecombineerd met populaire eet- en drinkgelegenheden, waaronder Sorel’s Bar & Lounge met een uitgebreid assortiment bourbons, whisky’s en cocktails, evenals het beste steakhouse, Midtown Grill, maakt het Amsterdam Marriott Hotel de ideale bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: