Moreno Forte nieuwe Regional Commercial Director Lore Group Amsterdam

Auteur: Redactie
Personeel Mensen 25 mei 2022
Moreno Forte nieuwe Regional Commercial Director Lore Group Amsterdam

Moreno Forte treedt per 1 juni 2022 aan als nieuwe Regional Commercial Director bij Lore Group Amsterdam. Forte volgt hiermee Gladys Camphuijsen op en wordt verantwoordelijk voor de Nederlandse hotels van Lore Group, Pulitzer Amsterdam en Kimpton De Witt.

Moreno Forte startte zijn carrière bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam en bekleedde in de daarop volgende jaren diverse salesfuncties bij The Grand en INK Hotel Amsterdam. In zijn laatste functie als Regional Sales Lead Nederland & België was hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiteiten in alle segmenten (MICE, Entertainment, Leisure, Global Corporate en OLTA) van de vier in NL & BE gevestigde hotels van Hotel Company 51 (Moxy en Courtyard by Marriott).

Aanstelling

Forte over zijn aanstelling: “Al sinds de renovatie van Pulitzer Amsterdam staat het hotel bovenaan mijn lijst van Amsterdamse vijfsterrenhotels. Het heeft de Amsterdamse locatie en storytelling met de 25 grachtenpanden gecombineerd met een prachtig interieur design en staat hoog aangeschreven. Daarnaast is Kimpton De Witt, met haar internationaal georiënteerde interieur en toplocatie in hartje centrum, een mooi hotel voor de internationale corporate en MICE-markt. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap en de te gekke uitdaging om met het gehele team de Amsterdamse Lore Group hotels naar een hoger commercieel resultaat te tillen.”

Bart van de Brug, Regional General Manager Amsterdam voor Lore Group, reageert: “We zijn enorm verheugd dat Moreno ons team in Amsterdam komt versterken. Zijn kennis, ervaring en energie sluiten naadloos aan bij onze unieke hotels en passie voor het creëren van mooie en blijvende ervaringen. Moreno zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan onze ambities en het volgende hoofdstuk in het verhaal van onze hotels, restaurants en bars in Amsterdam.”

Over Lore Group

Lore Group is een internationaal hospitalitybedrijf dat hotel -, restaurant en barconcepten ontwikkelt, ontwerpt en bestuurt in Europa en de Verenigde Staten. Het Lore Group Portfolio bestaat uit Riggs en Lyle in Washington DC, Sea Containers en het recent geopende One Hundred Shoreditch in Londen en de twee in Amsterdam gevestigde hotels Pulitzer Amsterdam en Kimpton De Witt.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws