Nieuw Holiday Inn Express hotel Den Haag

1 juni 2012
Nieuw Holiday Inn Express hotel Den Haag

The Vincent Hotel Group (TVHG) gaat een kantoorgebouw in Den Haag exploiteren als een Holiday Inn Express hotel. De opening zal aan het einde van dit jaar zijn. Dit is het vierde hotel dat TVHG in korte tijd opent.

*De verkoop*
RE Netherlands Office heeft het kantoorgebouw in Den Haag verkocht aan HPH Vastgoed Beheer. Dit fonds heeft het kantoor met een operavlakte van 4.450 vierkante meter gekocht voor haar CV Haeghuys. Laatstgenoemde partij heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met The Vincent Hotel Group/Dutch Hotel Partners (DHP). TVHG gaat uiteindelijk het gebouw een nieuwe bestemming geven en dus exploiteren als een Holiday Inn Express hotel.

*Campus Den Haag*
Het pand werd gedeeltelijk gebruikt als Campus Den Haag, in 1999 opgericht als een nevenvestiging van de Universiteit Leiden. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en beschikt over 35 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

*Colliers International*
Colliers International adviseerde HPH Vastgoed Beheer bij de aankoop van het gebouw en trad op namens The Vincent Hotel Group bij de totstandkoming van een langjarige huurovereenkomst met de nieuwe eigenaar.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws