Nieuw tijdens HotelSummit: Business Insights

Auteur: Redactie
HotelSummit 14 oktober 2021
Nieuw tijdens HotelSummit: Business Insights

Na een wat onwennig jaar van afwezigheid (u weet wel waarom) is HotelSummit op 15 november aanstaande weer terug. En hoe! Met Sander Schimmelpenninck hebben we een zeer aansprekende dagvoorzitter voor HotelSummit, hét jaarcongres voor hotelmanagement.

Registratie is vanaf heden mogelijk op de website, maar het jaarcongres is exclusief toegankelijk voor hotelondernemers en hoger management binnen de hotellerie.

Over Sander Schimmelpenninck

Schimmelpenninck is niet de minste; hij maakte furore als journalist, opiniemaker, columnist en schrijver, maar is daarnaast een begenadigd dagvoorzitter. Als hoofdredacteur van Quote onderzocht hij de gevaren van Airbnb, in 2018 was hij winnaar van het tv-programma ‘De Slimste Mens’, in zijn podcast ‘Eind goed Vastgoed’ bespreekt hij de wereld van ‘het stenenschuiven’ en hij maakte verschillende programma’s voor ondernemers. Zelfs het runnen van een pizzeria staat op zijn toch al indrukwekkende cv!

Na een roerige tijd vol onzekerheid, lockdowns en nieuwe wet- en regelgeving klimt de hotellerie uit het dal. Op maandag 15 november staat het Postillion Hotel Utrecht Bunnik in het teken van een nieuw begin. Een nieuw begin vol inspirerende sessies en interviews onder begeleiding van Schimmelpenninck.

Net als de hotellerie innoveert HotelSummit ook. Nieuw aan het programma zijn de Business Insights. Business Insights zijn korte inspirerende en motiverende sessies die parallel worden gehouden en waarin u informatie en tips krijgt van aansprekende mensen uit het vak.

Ad Pfennings, Director Global Hotel Operations van citizenM hotels, vertelt hoe citizenM technologie inzet om de interne processen te optimaliseren. Hij behandelt de concrete case hoe hun Food & Beverage Management platform ontzorgt, tijd bespaart en meer controle biedt over de vele bewegende onderdelen die F&B Management kenmerkt.

Een frictieloos check-in proces

Thomas Meijer en Robert van Haersma Buma behandelen in deze sessie aan de hand van een concrete case hoe je met digitale check-in via Rabo Identity Services tijd en kosten bespaart terwijl je beter inspeelt op de wensen van de gast. Dit draagt bij aan de optimale gastbeleving.

Over HotelSummit

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Het congres heeft ieder jaar een rode draad. De rode draad wordt jaarlijks vastgesteld in overleg met de Raad van Advies en het thema dit jaar is: Een nieuw begin. Hier kunt u het volledige programma bekijken. HotelSummit 2021 vindt plaats op 15 november in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Overig nieuws