Nieuw tijdens HotelSummit: Private meetings

Auteur: Redactie
HotelSummit 22 september 2022
Nieuw tijdens HotelSummit: Private meetings

Op maandag 31 oktober vindt Hotelsummit plaats in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Inschrijven kan hier.

Nieuw dit jaar zijn de Private meetings, bijeenkomsten in een kleine en vertrouwelijke setting. Met uw mede-hoteliers komt u in kleine groepjes (6 à 7 personen), samen met een gespreksleider, bij elkaar om samen van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp. Met als doel nieuwe inzichten op te doen en van elkaar te leren. Er zijn drie verschillende Private meetings, elk geleid door een hotelier: Githa van Vilsteren, Lucas Petit en Léon Dijkstra.

Bedrijfsoverdracht binnen familiebedrijven

Familiebedrijven zijn schatplichtig aan het verleden én toekomst. De overdracht naar de volgende generatie is op de keeper beschouwd een rationeel proces. Succesverhalen zijn er te over. Waar vaak minder aandacht voor is, zijn de emotionele kanten van bedrijfsoverdracht binnen de familie. Wat doet dat met de waarde van je hotel? Hoe ontwikkelen de verhoudingen zich binnen de familie? Léon Dijkstra heeft dit proces dit jaar afgerond en gaat graag in gesprek met collega hoteliers.

Gespreksleider: Léon Dijkstra

Flexibele bedrijfsmodellen

Meegaan met de tijd is cruciaal voor hoteliers. Maar zijn we wel goed voorbereid op de huidige extreme uitdagingen? Hoe flexibel zijn onze hotelconcepten eigenlijk? Zijn we daarmee wel ‘toekomstproof’? In deze kleine, vertrouwelijke setting kunt u sparren met collega hoteliers. Hoe gaat u hiermee om en wat kunnen we leren van elkaar.

Gespreksleider: Lucas Petit

De toegevoegde waarde van duurzame bedrijfsvoering

Sinds de industriële revolutie bijna 140 jaar geleden begon, is de temperatuur op aarde sterk gestegen. Eén graad lijkt misschien niet veel, maar net als bij koorts is het genoeg om de aarde te destabiliseren. Wat kunnen we in de hotellerie doen om bij te dragen aan een leefbare wereld voor onze kinderen en kleinkinderen? “Wij zijn de eerste generatie die het effect van de klimaatverandering voelt en de laatste generatie die er iets aan kan doen." Barack Obama.

Gespreksleider: Githa van Vilsteren

Overig nieuws