Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

31 januari 2014 |
Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza<

Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden breidt het team uit met Geartsje de Bruin (zie foto) in de functie hoofd bediening. De Bruin keert na vijf jaar afwezigheid terug naar Friesland. Zij is afkomstig van
De Kromme Dissel in Heelsum. Daarvoor was zij werkzaam bij Paviljoen Lauwersmeer in Oostmahorn.

Chef-kok Robert Buurma
Post-Plaza heeft geen ster ambitie maar wil met Friese gastvrijheid de lokale markt meer aanspreken en de drempel verlagen. Zij vindt in De Bruin een ondernemende collega wie het team kan versterken. Samen met de komst van chef-kok Robert Buurma, september 2013, staat in Brasserie Lourens, het restaurant van hotel Post-Plaza, een nieuw team.

Frisse blik
De Bruin; "Een waanzinnige kans, ik kijk er naar uit om te starten in dit bijzondere stadshotel in Leeuwarden. Een bedrijf met een unieke en vernieuwende filosofie wat mij erg aanspreekt. Ik stap binnen in een enthousiast team met een frisse blik op de toekomst. Ik verheug me daarom ook op onze samenwerking."

Kennismaking
Om Friesland kennis te laten maken met het nieuwe team is voor maandag tot en met vrijdag een Sharing Lunch geïntroduceerd voor 10 euro per persoon. Het hotel heeft nog meerdere acties in petto. Met onder andere een bier- spijsproeverij, in samenwerking met Café de Markies, hoopt het hotel een bredere doelgroep aan te spreken.


Robert Buurma: “Koken is een passie en een belevenis. Pure smaken en bijzondere combinaties is een leidraad door onze keuken. Klassieke smaken maar dan in een nieuw jasje. De ingrediënten van de gerechten gaan met de seizoenen mee, op die manier kook je altijd met de beste producten."

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019 [gesloten]

16.00 Live-interview Rogier Braakman We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van het sprekersprogramma. Op de agenda staat het live-interview met Rogier Braakman, de man die medeoprichter was van IHMG, maar uit zijn zetel werd geduwd door Alex Mulder van Amerborgh.  Op het hoogtepunt had I...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: