Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

31 januari 2014
Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden breidt het team uit met Geartsje de Bruin (zie foto) in de functie hoofd bediening. De Bruin keert na vijf jaar afwezigheid terug naar Friesland. Zij is afkomstig van
De Kromme Dissel in Heelsum. Daarvoor was zij werkzaam bij Paviljoen Lauwersmeer in Oostmahorn.

*Chef-kok Robert Buurma*
Post-Plaza heeft geen ster ambitie maar wil met Friese gastvrijheid de lokale markt meer aanspreken en de drempel verlagen. Zij vindt in De Bruin een ondernemende collega wie het team kan versterken. Samen met de komst van chef-kok Robert Buurma, september 2013, staat in Brasserie Lourens, het restaurant van hotel Post-Plaza, een nieuw team.

*Frisse blik*
De Bruin; "Een waanzinnige kans, ik kijk er naar uit om te starten in dit bijzondere stadshotel in Leeuwarden. Een bedrijf met een unieke en vernieuwende filosofie wat mij erg aanspreekt. Ik stap binnen in een enthousiast team met een frisse blik op de toekomst. Ik verheug me daarom ook op onze samenwerking."

*Kennismaking*
Om Friesland kennis te laten maken met het nieuwe team is voor maandag tot en met vrijdag een Sharing Lunch geïntroduceerd voor 10 euro per persoon. Het hotel heeft nog meerdere acties in petto. Met onder andere een bier- spijsproeverij, in samenwerking met Café de Markies, hoopt het hotel een bredere doelgroep aan te spreken.


~Robert Buurma: “Koken is een passie en een belevenis. Pure smaken en bijzondere combinaties is een leidraad door onze keuken. Klassieke smaken maar dan in een nieuw jasje. De ingrediënten van de gerechten gaan met de seizoenen mee, op die manier kook je altijd met de beste producten."~

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws