Rex Nijhof nieuwe general manager Renaissance Amsterdam Hotel

Auteur: Redactie
Personalia 5 januari 2023
Rex Nijhof nieuwe general manager Renaissance Amsterdam Hotel

Het Renaissance Amsterdam Hotel verwelkomt Rex Nijhof als nieuwe general manager. Nijhof volgt Kenneth Millar op die onlangs is aangesteld als general manager van het W Edinburgh.

Rex Nijhof heeft een imposante carrière van bijna twintig jaar bereikt als general manager binnen Marriott International, waarbij hij gewerkt heeft voor hotels in Zweden, Nigeria, Rwanda, India, Duitsland, Turkije en tevens het Amsterdam Marriott Hotel. In zijn meest recente functie was hij general manager voor het Sheraton Stockholm Hotel.

Nijhof begon zijn carrière in de hotelindustrie met zijn eerste stage in het Amsterdam Sonesta Hotel in 1988, wat nu bekend staat als het Renaissance Amsterdam Hotel. Nijhof keert nu terug als general manager. “Ik ben ontzettend blij om terug te zijn en verheug me op deze fantastische uitdaging. De komende jaren beloven veel goeds", aldus Nijhof. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws