Sir Albert verwelkomt Lady De Vries

15 april 2015
Sir Albert verwelkomt Lady De Vries

Hotel "Sir Albert":http://www.hospitality-management.nl/?q=sir+albert&x=zoeken heeft Noortje de Vries aangesteld als nieuwe Lady of the House. De Vries wordt verantwoordelijk voor het dagelijkse
management.

*Ultieme gastbelevingen*
“Voor lifestyle en storytelling boutique hotel Sir Albert was ik op zoek naar de juiste kandidaat die het unieke karakter van Sir Albert verder kan uitbouwen en zijn ongekende, persoonlijke service naar het volgende niveau kan brengen. In Noortje de Vries vond ik de Lady met een oprechte interesse in mensen, oog voor detail en creativiteit in het bezorgen van ultieme gastbelevingen”, aldus Bram van der Hoek, managing director van Europe Hotels Private Collection. “Service is wat je onderscheidt van de rest, Sir Albert en ik hebben elkaar hier helemaal in gevonden”, aldus Noortje.

*Over Noortje de Vries*
Na het voltooien van de Hogere Hotelschool te Den Haag, is De Vries teruggekeerd naar het Ritz-Carlton in Naples, Florida om vervolgens na 1,5 jaar in Ierland te gaan werken. Na drie jaar werd Ierland ingeruild voor de pre-opening van een hotel op de Kaaimaneilanden in de Cariben. Met ruim vier jaar ervaring op Meetings & Special Events en klaar voor de volgende stap, verruilde Noortje de tropen voor het koudere Toronto in Canada. Na dertien jaar buitenland, trof zij Sir Albert op haar pad die haar overtuigde om de koffers te pakken voor een baan in Amsterdam als zijn ‘Lady of the house’.

Overig nieuws