Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

16 januari 2018 | Thijs Jacobs

Van 22 januari tot 12 maart tovert Sofitel Legend The Grand Amsterdam haar lobby en Library ‘Or’ om tot een Italiaans pop-up restaurant genaamd La Gita. La Gita wordt een all-day dining concept met van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat de meest heerlijke Italiaanse bites en gerechten.

Executive chef

“Afgelopen zomer heb ik een uitstapje (“gita” in het Italiaans) gemaakt naar Italië; een land met een inspirerende passie voor heerlijk eten. Nu Bridges wegens renovatie tijdelijk gesloten is, krijg ik de kans om mensen tijdelijk eenzelfde soort uitstapje te bieden, maar dan midden in Amsterdam!”, aldus Andrès Delpeut, Executive Chef van Bridges.

Proeven en beleven

Chef Andrès gaat zijn eigen unieke draai geven aan Italiaanse klassiekers. Van huisgemaakte pizza’s uit de houtoven tot botermalse ossobuco en uiteraard de signature dish van de Chef: overheerlijke truffelrisotto. Daarnaast wordt Italiaanse charcuterie gesneden van de Hollandse Berkel en zorgt Wine Director Lotte Wolf voor een heerlijke selectie Italiaanse wijnen. Niet alleen op culinair gebied vindt er een metamorfose plaats. Een deel van de stijlvolle lobby van het Sofitel Legend The Grand Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal verandert tijdelijk in een sfeervolle Italiaanse living zodat gasten Italië niet alleen kunnen proeven, maar ook beleven. Echt een uitstapje dus!

Reserveren voor La Gita: info@lagita.nl of bellen met (020) 555 35 60

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Column David Bakker
Column: Keizer, koning, kroonprins

Tijdens de opening van HotelTech 2019, bijna een jaar geleden, vroeg dagvoorzitter Jeroen Smit aan de zaal vol hoteliers met welk doel zij voor de hospitalitybranche hadden gekozen? Voor het geld? Of omdat gastvrijheid in je DNA zit? Uit zijn verhaal dat volgde concludeerde ik dat je alleen een gezo ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: