Tess Posthumus naar NH Krasnapolsky

26 november 2015
Tess Posthumus naar NH Krasnapolsky

"Tess Posthumus":http://www.decafekrant.nl/?q=posthumus&x=zoeken, dit jaar uitgeroepen tot beste vrouwelijke bartender, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die
gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel "Krasnapolsky":http://www.hospitality-management.nl/?q=krasnapolsky&x=zoeken in Amsterdam.

*The Tailor*
Na de verbintenis van driesterrenchef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart zet. De cocktailgrootheid zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het barpersoneel voor haar rekening nemen. The Tailor opent medio januari 2016 de deuren in het beroemde hotelpand aan de Dam.

*Samenwerking*
De samenwerking met Tess Posthumus voor The Tailor is naar eigen zeggen 'the perfect fit' voor het hotel: "In The Tailor draait alles om vakmanschap, stijl en oog voor detail. Met de kennis en ervaring van Tess Posthumus kunnen we een geweldig menu aan cocktails bieden en zorgen we voor een unieke ervaring voor onze gasten", aldus Herman Klok, hotel director van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

*Hotelbar*
Ook Tess Posthumus is enthousiast: "Dit is een hele mooie samenwerking en ik kan niet wachten tot The Tailor helemaal klaar is. Amsterdam krijgt eindelijk een hotelbar waar we internationaal trots op kunnen zijn!"

~Mirte Bouman~

Overig nieuws