The Harbour Club opent nieuw restaurant in Vinkeveen

24 april 2017 | Roy Spijker

Vanaf vandaag is de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Vinkeveen geopend. Het restaurant is gelegen aan de geliefde Vinkeveense plassen en is gevestigd in het gloednieuwe Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan 150 gasten binnen in het restaurant, 150 gasten buiten op het terras en kan via land en water berikt worden; er is plek voor boten om aan te meren.

Het nieuwe restaurant heeft de herkenbare internationale allure van The Harbour Club, maar er zijn ook toevoegingen gedaan aan het oorspronkelijke concept. De open keuken met zes meter lange Raw Bar vorm het hart van het restaurant. Ook maken de bekende wijnkasten weer deel uit van het interieur.

Menukaart
De opening van The Harbour Club Vinkeveen is tevens het moment waarop de nieuwe menukaart wordt gepresenteerd. Daarop staan gerechten als ceviche van zeebaars, Alaskan King Crab, Tomahawk steak en verschillende soorten sushi. De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worder gebruikt. 

De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van open Josper Grill, in roomboter gebakken sliptong en gegrilde kreeft. Echte fleesliefhebbers kunnen genieten van een imposante Tomahawk steak of Peking Duck met pancakes hoisin. De keuken van The Harbour Club Vinkeveen wordt aangestuurd door Chef de Cuisine Ingmar Ipema, voormalig chef-kok van The Harbour Club Amsterdam Zuid.

Artistieke omgeving
Bij binnenkomst in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam valt het oog direct op het indrukwekkend schip wat aan het plafond is bevestigd. Kenmerkend voor het interieur van het hotel zijn de houten latjes; van front office desk tot aan de hotelkamers, gemaakt van in totaal 600 fruitkistjes. Rechts van de receptie loop je The Harbour Club binnen, waar een kunstwerk van legende Herman Brood hangt. We wijnkast is voorzien van een indrukwekkende muurschildering van Pablo Lucker. Het interieurdesign van The Harbour Club en Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is uitgevoerd door Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder andere SNCKBR en Panache.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events Hoteltech
Programma HotelTech: Annemarie van Gaal, Jeroen Smit en nog veel meer

Het programma van HotelTech 2019, dat op 18 november plaatsvindt in Bunnik, is definitief. De namen zijn bekend en hierbij lichten we een tipje van de welbekende sluier op. DAGVOORZITTER Jeroen Smit Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken 'Het drama Ahold' en &#...

Fletcher Opening Hotelketens
Honderdste hotel voor Fletcher

Met de bouw van een volledig nieuw hotel in het Zeeuwse Burgh Haamstede, zet Fletcher Hotels de teller op 100 hotels in Nederland. Dit is in Nederland uitzonderlijk, nog niet eerder is er een hotelketen geweest met zoveel ‘unieke’ hotels onder dezelfde vlag en volledig in eigendom. Voor ...

Hotelketens
Eden Hotels omarmt Dutch Cuisine

Eden Hotels gaat als eerste hotelketen van Nederland het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Vanochtend tekende Eden Hotels directeur Léon Dijkstra in Hotel Babylon in Den Haag de overeenkomst met Dutch Cuisine. Dit is het eerste hotel van Eden Hotels wa...

Awards Mensen
Leonardo Royal Hotel Amsterdam ontvangt  700e Green Key certificaat van Nederland

Het onlangs geopende Leonardo Royal Hotel in Amsterdam heeft vandaag het 700e Green Key certificaat uitgereikt gekregen. Het hotel in Amsterdam heeft met hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen het hoogst haalbare niveau weten te behalen, namelijk ni...

Awards Internationaal
Het Schgaguler Hotelwint de Hotel Property Award 2019

De 'Hotel Property Award 2019' ging dit jaar naar het Schgaguler Hotel in Castelrotto/Kastelruth, Zuid-Tirol. De prijs werd uitgereikt op de hotelforum-gala-avond op 9 oktober. Andreas Martin, directeur van hotelforum management GmbH, zei: "Aan de ene kant onderscheidt de prijswinnaar v...

Onderwijs Van der Valk
Van der Valk Hotel Breukelen en MBO College Hilversum starten nieuwe opleiding

Hybride leren: een opleiding op de werkplek. Dat is wat MBO College Hilversum, Van der Valk Hotel Breukelen en House of Hospitality mbo-studenten bieden met de nieuwe opleiding Hotelmanagement on the job die start eind januari 2020. "MBO College Hilversum gelooft in onderwijs dat zo ‘l...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: