The Harbour Club opent nieuw restaurant in Vinkeveen

24 april 2017 | Roy Spijker

Vanaf vandaag is de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Vinkeveen geopend. Het restaurant is gelegen aan de geliefde Vinkeveense plassen en is gevestigd in het gloednieuwe Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan 150 gasten binnen in het restaurant, 150 gasten buiten op het terras en kan via land en water berikt worden; er is plek voor boten om aan te meren.

Het nieuwe restaurant heeft de herkenbare internationale allure van The Harbour Club, maar er zijn ook toevoegingen gedaan aan het oorspronkelijke concept. De open keuken met zes meter lange Raw Bar vorm het hart van het restaurant. Ook maken de bekende wijnkasten weer deel uit van het interieur.

Menukaart
De opening van The Harbour Club Vinkeveen is tevens het moment waarop de nieuwe menukaart wordt gepresenteerd. Daarop staan gerechten als ceviche van zeebaars, Alaskan King Crab, Tomahawk steak en verschillende soorten sushi. De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worder gebruikt. 

De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van open Josper Grill, in roomboter gebakken sliptong en gegrilde kreeft. Echte fleesliefhebbers kunnen genieten van een imposante Tomahawk steak of Peking Duck met pancakes hoisin. De keuken van The Harbour Club Vinkeveen wordt aangestuurd door Chef de Cuisine Ingmar Ipema, voormalig chef-kok van The Harbour Club Amsterdam Zuid.

Artistieke omgeving
Bij binnenkomst in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam valt het oog direct op het indrukwekkend schip wat aan het plafond is bevestigd. Kenmerkend voor het interieur van het hotel zijn de houten latjes; van front office desk tot aan de hotelkamers, gemaakt van in totaal 600 fruitkistjes. Rechts van de receptie loop je The Harbour Club binnen, waar een kunstwerk van legende Herman Brood hangt. We wijnkast is voorzien van een indrukwekkende muurschildering van Pablo Lucker. Het interieurdesign van The Harbour Club en Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is uitgevoerd door Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder andere SNCKBR en Panache.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen

Na een bewogen en bevlogen zomer is de angst voor een tweede golf werkelijkheid. Tafelheer Sander Allegro (QL Hotels) bespreekt de stand van zaken binnen de hotellerie met Marijke Schreiner (Stayokay) Marco Lemmers (Conscious Hotels), Bastiaan Klomp (Thermae 2000) en Erwin Rozendal (Villa Beukenhof) ...

Booking.com OTA's Internationaal
Booking.com vreest 'monopolielijstje' Brussel

Glenn Fogel, CEO van Booking.com, vreest dat zijn bedrijf op een speciaal 'monopolielijstje' van de Europese Commissie komt te staan. Ambtenaren in Brussel werken aan de criteria om tot die lijst te komen. Brussel wil de twintig grootste techbedrijven ter wereld op de lijst hebben. De Europe ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Branded Content
Auping presenteert nieuw bed: Auping Noa

Auping lanceerde op 1 oktober 2020 Auping Noa, een nieuw bed ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. Met dit bed voegt Auping een nieuw ontwerp toe aan een lange rij van iconische ontwerpen. Geheel volgens de Scandinavische ontwerptraditie heeft Eva Harlou met Auping Noa een bed o ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: