Valet parking voor Amsterdamse horeca

8 april 2015 |
Valet parking voor Amsterdamse horeca<

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek
in Amsterdam uit handen neemt. Een service die toeneemt in populariteit bij de betere horeca in Amsterdam. De gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur die deze veilig parkeert. Aan het einde van het diner wordt de auto weer voorgereden.

Unieke vleesbeleving
?Restauranteigenaar Michiel Deenik blijkt niet alleen goed te zijn met vis, maar weet Amsterdam ook te verrassen met een unieke vleesbeleving. Hij geeft in visrestaurant Visaandeschelde invulling aan zijn passie voor vis, THE ROAST ROOM moet ruimte geven aan Deenik zijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees. Met een brasserie-style restaurant en slagerij op de begane grond en een fine-dining restaurant op de eerste verdieping cree?ert men een ?omgeving waarbinnen alle delen van het dier gebruikt en geserveerd kunnen worden. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kan men genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. Dat is uniek in Amsterdam.

Valet parking
“Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van mijn huidige restaurant een nieuw concept neer te zetten”, aldus Deenik. En net zoals hij al jaren doet bij Visaandeschelde, biedt Deenik ook in zijn nieuwe restaurant gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van valet parking. Een gezellige avond waarbij genoten wordt van heerlijk eten start op die manier niet met de negatieve ervaring van het zoeken naar een parkeerplekje. Gasten kunnen voorrijden op exact dezelfde plek aan het Scheldeplein, waar men nu ook al de auto afgeeft aan de valet parker van D&B The Mobility Group wanneer men bij Visaandeschelde gaat eten.

Kosten vallen mee
?Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group, voegt nog toe: “Een valet parking service wordt vaak gezien als een onbetaalbare luxe voor met name 5-sterren hotels. Echter, deze service is toegankelijker en betaalbaarder dan men veelal denkt, Al voor € 17,50 per avond kunnen gasten van THE ROAST ROOM parkeren inclusief parkeerkosten. Ook bij restaurant Le Garage – die dit jaar haar 25 jarig bestaan viert – en de vele andere horeca locaties waar wij vanuit onze organisatie de valet parking verzorgen is het een succesvol concept gebleken."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
“Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: