WorldHotels maakt vandaag bekend dat Hotel Damier in Kortrijk, als eerste Crafted collection hotel in België is toegetreden tot haar portfolio. H...
Het voormalige ‘Oude Manhuis’ aan de Zusterstraat is een van de bekendere Rijksmonumenten van Goes. Ruim een jaar geleden opende Boutique...
Vanaf heden zet Planetarium Meeting Center Amsterdam koers naar een nieuwe en vitale toekomst. Met het nieuwe vitaliteitsconcept genaamd VIT biedt Pla...
Beste hotelier; wat is jouw grote harige aaibare ding? Hoe komt het dat de ene hotelier succesvol is en wordt aangestaard en aangeprezen? En hoe ko...
“Dan kunnen we elkaar een hart onder de riem steken” en “ik hoop u te ontmoeten” schreef ik aan het begin van de zomer. De...
Tijdens de persconferentie van 19 mei is bekend gemaakt dat de Horecabranche vanaf 1 juni binnen (met beperkt aantal gasten) en buiten weer open mag....
Rogier Braakman keert terug in de hotellerie. De voormalig Managing Director van IHMG laat het volgende via zijn LinkedIn weten: "Terug in de hot...
100 Daklozen zijn echte Vips tijdens het uitgebreide Kerstdiner in Hotel Grand Central Rotterdam op Tweede Kerstdag. Het Daklozendiner wordt voor de t...
Op zaterdag 8 juli 2017 vindt bij Strandtent Soomers aan het Zwarte Pad in Scheveningen de dertiende lotgenoten contactdag plaats voor mensen met Cyst...
Hospitality Management bestaat 25 jaar. Wekelijks blikken wij terug op interviews die de aandacht trokken. Ditmaal een interview met Jeu Claes (1999)....
In iedere editie vraagt Hospitality Management een hotelier het hemd van het lijf middels vragen uit de beroemde questionnaire van Marcel Proust. Dit...
Tijd is een raar ding. Als je ergens op moet wachten gaat de tijd traag en slepend als een slak. Het voelt zelfs of ze stilstaat. Maar als je oneindig...
De Golden Tulip Hospitality Group heeft een enerverend jaar achter de rug. Het aanvragen van het uitstel van betaling vorig voorjaar was voor Haike Bl...
Nog geen jaar open en nu al is het Suitehotel Pincoffs in Rotterdam succesvol. Een unieke sfeer in combinatie met een vernieuwend design, veel luxe co...
De familie Camijn, van Hotel de Kok in Delft, kampt met tegenslag: de voortzetting van het bedrijf, van het huidige hotelpand aan de Houttuinen naar e...
‘Een hoog Heugafelttegel-gehalte,’ zo typeerde een kenner van de branche het samenwerkingsverband Holland Hotels enkele jaren terug. Volge...
Er mogen beurzen instorten, boekhoudaffaires aan het licht komen of verregaande overheidsbezuinigingen worden aangekondigd, de gemiddelde hôteli...
Verheugd zit ik op mijn bank. Ik begrijp plotseling dat het rondslingerende kinderspeelgoed, de koffievlek, de verwelkte bloemen en al die andere klei...
De hôtelier wil best in de buidel tasten voor bijstand van een adviseur, mits die adviseur capabel is natuurlijk. Bij de keuze voor een adviseur...
In het voorwoord van dit blad zijn wel eens ‘harde woorden’ gevallen over de verarming van de Nederlandse taal. Gasthof, slaapstede, taver...
In het derde Hotel Continu Onderzoek van dit jaar onderzochten we de toekomstvisie van hôteliers. In hoeverre kijken zij vooruit en vormen ze ee...
‘Na mij de zondvloed,’ zei Lodewijk XV. Hij kreeg gelijk: de woelige baren van de revolutie overspoelden niet hem, maar zijn zoon. Toen Lo...
Rondom de journalistiek mag best een vleugje mystiek blijven hangen, dus de redactie van dit blad voelt er niets voor om uit de doeken te doen hoe wij...
Het rendement in de horeca noemt hij ‘abnormaal laag’. De omzetten kunnen volgens hem omhoog door handiger en innovatiever met producten e...
Lezen is waarschijnlijk niet een liefhebberij waar veel hôteliers aantoe komen. De bedrijfsvoering van een hotel vraagt zoveel tijd en energie...
Onze vereniging groeit gestaag. De groei is naar rato over de zes sectoren (hotels, restaurants, ijsfrica, discotheek‑ zaalbedrijven, café‑bar...
De Stichting Samenwerkingsverband Familie Hotels en de Stichting Holland Hotels fuseren op 1 januari 1999. De nieuwe naam luidt: Holland Hotels Hart...